kızlar kafam allak bullak oldu

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.630
En iyi cevaplar
1
53.981
798
32
kızlar merhaba yaklaşık bir ay önce konu açmıştım amcamın yengemi aldattıgını şirket telefonunun dökümünden öğrenmiştim 2 ayrı numara ile msesajlaşıyordu numaraları aldım rehberime ekledim birisini whatsapp digerinin resminide line dan gördüm cia danda isimlerini öğrendim kızlar bir tanesinin whatsapp fotosu ile face fotosu aynıydı böylelikle facebooktanda bulmuş oldum zaten sürekli o kızla görüşüyor amcam 40 yaşında kız taş çatlasa 24 ve amcamın 2 çocugu var neyse bu konuyu kapatmıştım fakat birde kızın 16 ağustosta başka bir adamla nışanlandıgını gördüm ve hala amcamla konuşuyor görüşüyor kızlar acaba bi facebook alıp adama uyarıda bulunsammı anlam veremiyorum ne diye adamla görüşürken gidipte nişanlanıyorki kafan karıştı ne yapıyım sizce zoruma gidio yengeme haksızlık bu geçen gün yemek masasında yengenize sabah katmer istiyorum dedim 05:30da kalktı katmer yaptı bana dedi valla çok sinirlendim sanki bi haltı hak ediyorsunda diye düşündüm kızlar ne yapıyım kızın nişanlısını uyarayımmı onunda haberi yoktur kesin onada haksızlık bence fikirlerinizi bekliyorum

aralarındaki ilişkinin özel olduğundan eminmisin
sakın ha yanılmadığına emin ol önce
iş için ya da ne biliyim farklı bir sebeple görüşüyorlarsa
çok zor durumda kalırsın
ama eminsen de
gayet mantıklı nişanlısına söylemek
ama öyle
faceden filan olmaz
açıp telefonu söyle

Of cok kotu ya

Canim gecen ay tam 20 sayfa telefon dokumu vardi 500 msji vardi whatsappi saymiyorum bile bi adam genc kizla 500 msj ne konusur inan bilemedim ki kizin nisanlisini arayamam kim oldugumu anlamamali ve soyle dusundum cakma face alip bi msj atiyim durumu anlatan

Gerçekten eminsen amcanla konuş ve olayı birde ondan dinle ben öyle yapardım ve sonrada ne yapacağıma karar verirdim

Amcanla o kiz kotu bir niyetle konusuyor olsa kiz gidipte baskasiyla nisanlanmazdiki.
Belkide abi kardes muhabbeti vardir, kizin iliskisinde sorun varsa abisi olarak gorup fikir felan danisiyodur.
Mesajlari gozlerinde okumadan suizan etme, ayrica senin haddine degil kizin nisanlisina gidipte mail atmak.
Yapabilcegin sey tek sey amcanla yuzyuze konusmaktir.

Gerçekten eminsen amcanla konuş ve olayı birde ondan dinle ben öyle yapardım ve sonrada ne yapacağıma karar verirdim
Ona bu ko nuyu bildigimi soylemek istemiyorum canim

çakma face ile olmaz canım bu iş kimse kale almaz
adam seni sesinden tanıycak değil ya
sende doğruyu söylemek zorunda değilsin kim olduğunla ilgili
güzel bir açıklama yap kendimi tanıtamıyorum
ana böyle iken böyle
bana inanaın demiyorum
sadece nişanlınızın telefon dökümünü kontrol edin yeter zaten dersin

Ama adamin numarasini nasil bulucam ki

Konuyu bildigini demek istemiyorsan hiçbirşey yapma o kızın nişanlısıni aramak bana mantıklı gelmiyor

bence kesin olarak emin olmadan bu işe girişme, çok ciddi acele etme

bence kurcalama.... sonra ayrılırlar falan vicdan yaparsın.... bazen kadınlar kocalarının ne halt yediğini bilsede görmezden geliyor... ortalığa dökülürse bu ihtimali kalmaz... aa uu diceniz ama öyle olmasaydı çoğu çift çoktaaaaan ayrılırdı.....

Yengen de saf gibi evim diyordur ictenlikle. Aslında aldatsa bir yengen aklı basına gelir...Gerci biz kadınlarda o yok...Cok nadir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…