kızlar merhaba yaklaşık bir ay önce konu açmıştım amcamın yengemi aldattıgını şirket telefonunun dökümünden öğrenmiştim 2 ayrı numara ile msesajlaşıyordu numaraları aldım rehberime ekledim birisini whatsapp digerinin resminide line dan gördüm cia danda isimlerini öğrendim kızlar bir tanesinin whatsapp fotosu ile face fotosu aynıydı böylelikle facebooktanda bulmuş oldum zaten sürekli o kızla görüşüyor amcam 40 yaşında kız taş çatlasa 24 ve amcamın 2 çocugu var neyse bu konuyu kapatmıştım fakat birde kızın 16 ağustosta başka bir adamla nışanlandıgını gördüm ve hala amcamla konuşuyor görüşüyor kızlar acaba bi facebook alıp adama uyarıda bulunsammı anlam veremiyorum ne diye adamla görüşürken gidipte nişanlanıyorki kafan karıştı ne yapıyım sizce zoruma gidio yengeme haksızlık bu geçen gün yemek masasında yengenize sabah katmer istiyorum dedim 05:30da kalktı katmer yaptı bana dedi valla çok sinirlendim sanki bi haltı hak ediyorsunda diye düşündüm kızlar ne yapıyım kızın nişanlısını uyarayımmı onunda haberi yoktur kesin onada haksızlık bence fikirlerinizi bekliyorum
Of cok kotu yakızlar merhaba yaklaşık bir ay önce konu açmıştım amcamın yengemi aldattıgını şirket telefonunun dökümünden öğrenmiştim 2 ayrı numara ile msesajlaşıyordu numaraları aldım rehberime ekledim birisini whatsapp digerinin resminide line dan gördüm cia danda isimlerini öğrendim kızlar bir tanesinin whatsapp fotosu ile face fotosu aynıydı böylelikle facebooktanda bulmuş oldum zaten sürekli o kızla görüşüyor amcam 40 yaşında kız taş çatlasa 24 ve amcamın 2 çocugu var neyse bu konuyu kapatmıştım fakat birde kızın 16 ağustosta başka bir adamla nışanlandıgını gördüm ve hala amcamla konuşuyor görüşüyor kızlar acaba bi facebook alıp adama uyarıda bulunsammı anlam veremiyorum ne diye adamla görüşürken gidipte nişanlanıyorki kafan karıştı ne yapıyım sizce zoruma gidio yengeme haksızlık bu geçen gün yemek masasında yengenize sabah katmer istiyorum dedim 05:30da kalktı katmer yaptı bana dedi valla çok sinirlendim sanki bi haltı hak ediyorsunda diye düşündüm kızlar ne yapıyım kızın nişanlısını uyarayımmı onunda haberi yoktur kesin onada haksızlık bence fikirlerinizi bekliyorum
Canim gecen ay tam 20 sayfa telefon dokumu vardi 500 msji vardi whatsappi saymiyorum bile bi adam genc kizla 500 msj ne konusur inan bilemedim ki kizin nisanlisini arayamam kim oldugumu anlamamali ve soyle dusundum cakma face alip bi msj atiyim durumu anlatanaralarındaki ilişkinin özel olduğundan eminmisin
sakın ha yanılmadığına emin ol önce
iş için ya da ne biliyim farklı bir sebeple görüşüyorlarsa
çok zor durumda kalırsın
ama eminsen de
gayet mantıklı nişanlısına söylemek
ama öyle
faceden filan olmaz
açıp telefonu söyle
Mide bulandirici benceOf cok kotu ya
Ona bu ko nuyu bildigimi soylemek istemiyorum canimGerçekten eminsen amcanla konuş ve olayı birde ondan dinle ben öyle yapardım ve sonrada ne yapacağıma karar verirdim
Canim gecen ay tam 20 sayfa telefon dokumu vardi 500 msji vardi whatsappi saymiyorum bile bi adam genc kizla 500 msj ne konusur inan bilemedim ki kizin nisanlisini arayamam kim oldugumu anlamamali ve soyle dusundum cakma face alip bi msj atiyim durumu anlatan
Ama adamin numarasini nasil bulucam kiçakma face ile olmaz canım bu iş kimse kale almaz
adam seni sesinden tanıycak değil ya
sende doğruyu söylemek zorunda değilsin kim olduğunla ilgili
güzel bir açıklama yap kendimi tanıtamıyorum
ana böyle iken böyle
bana inanaın demiyorum
sadece nişanlınızın telefon dökümünü kontrol edin yeter zaten dersin
Onuda allah ıslah etsin bebegimnişanlısına söylücen tamamda.
amcanın hakkından kim gelicek canım...
Kadin bi adamla gorusse namussuz olur iste ooo adam yapinca alkissYengen de saf gibi evim diyordur ictenlikle. Aslında aldatsa bir yengen aklı basına gelir...Gerci biz kadınlarda o yok...Cok nadir...
Kimseye anlatmazsam ve kim oldugumu anlamazlarsa neden zararli olayim kiZor bir durum ama bence bu işe el atma derim ben, emin ol zararlı sen çıkarsın bu işten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?