• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kafam allak bullak oldu

nişanlıya haber vermek anlık çözüm olur bu kız gider başka kızla konuşur önemli olan amcanın bu yollardan dönmesi ayşe gider başkası gelir söz gelişi :KK51:

Kimseye anlatmazsam ve kim oldugumu anlamazlarsa neden zararli olayim ki
Belki araştırırlar bi şekilde anlarlar millet uyanık artık arkadaş...
Yengenize acımak istemiyorum, allah acısın diyorum..
Benim amcam da yaptı böyle bir şey, hatta o kız beni buldu benimle iletişime bile geçti ama ben yengeme bişi söyleyemedim.. Sonra ayrılmışlar sanırım o kızlada..

:KK14:kızlar merhaba yaklaşık bir ay önce konu açmıştım amcamın yengemi aldattıgını şirket telefonunun dökümünden öğrenmiştim 2 ayrı numara ile msesajlaşıyordu numaraları aldım rehberime ekledim birisini whatsapp digerinin resminide line dan gördüm cia danda isimlerini öğrendim kızlar bir tanesinin whatsapp fotosu ile face fotosu aynıydı böylelikle facebooktanda bulmuş oldum zaten sürekli o kızla görüşüyor amcam 40 yaşında kız taş çatlasa 24 ve amcamın 2 çocugu var neyse bu konuyu kapatmıştım fakat birde kızın 16 ağustosta başka bir adamla nışanlandıgını gördüm ve hala amcamla konuşuyor görüşüyor kızlar acaba bi facebook alıp adama uyarıda bulunsammı anlam veremiyorum ne diye adamla görüşürken gidipte nişanlanıyorki kafan karıştı ne yapıyım sizce zoruma gidio yengeme haksızlık bu geçen gün yemek masasında yengenize sabah katmer istiyorum dedim 05:30da kalktı katmer yaptı bana dedi valla çok sinirlendim sanki bi haltı hak ediyorsunda diye düşündüm kızlar ne yapıyım kızın nişanlısını uyarayımmı onunda haberi yoktur kesin onada haksızlık bence fikirlerinizi bekliyorum
Ben hic karismazdim

Kimseye anlatmazsam ve kim oldugumu anlamazlarsa neden zararli olayim ki

adam dönecek kıza vay sen falancaylamı görüşüyodun ayy ki haberlerde millet birbirini kesip duruyo belki kıza zzarar bile verir.... böyle bir şeye sebep olmayasın.... manyak dolu memleket...ki eminde değilsin sanırım...

Kadin bi adamla gorusse namussuz olur iste ooo adam yapinca alkiss

Kadınlar (yani büyük kısmı) aldatamaz, insan sinirlenince yaparım ederim diyor ama, içi almaz kadınların aldatmaya. Aldatan da pişman olur, ama erkekler öyle degil, yakalanmadıkları sürece pişmanlık hissetmiyorlar, cok ürkütücü bu.

Konu amcanda biter sen temelde amcanın bu yaptığına tepkili degilmisin o kız olmazsa başkasını bulur egerki aldatma varsa tabi kizda amcanin evli oldugunu biliyordur nisanlisina kendini gizleyip arayacan bunları yapan kişi nişanlısıni ikna edecek kılıfıda bulur

nişanlıya haber vermek anlık çözüm olur bu kız gider başka kızla konuşur önemli olan amcanın bu yollardan dönmesi ayşe gider başkası gelir söz gelişi :KK51:
Kiza gicik oldum yaa allah askina evli adamla msjlasiyo telde konusuyor surekli birde gidio bi adamla nisanlaniyo off midesiz

Kadınlar (yani büyük kısmı) aldatamaz, insan sinirlenince yaparım ederim diyor ama, içi almaz kadınların aldatmaya. Aldatan da pişman olur, ama erkekler öyle degil, yakalanmadıkları sürece pişmanlık hissetmiyorlar, cok ürkütücü bu.
Bencede mide bulandirici

Konu amcanda biter sen temelde amcanın bu yaptığına tepkili degilmisin o kız olmazsa başkasını bulur egerki aldatma varsa tabi kizda amcanin evli oldugunu biliyordur nisanlisina kendini gizleyip arayacan bunları yapan kişi nişanlısıni ikna edecek kılıfıda bulur
Ben bilmiyorum canim yani hangi turk erkegine boyle bitsey soylenecek oda arastirmayip kiza inanacak telefon dokumu elimde adamada gonderirim

Yani sonunda illaki ortaya çıkarsın ben kendi yapacağımı dedim ben direkt amcama derdim tabi aile yapinlada sorun olacaksa bilemem

Yani sonunda illaki ortaya çıkarsın ben kendi yapacağımı dedim ben direkt amcama derdim tabi aile yapinlada sorun olacaksa bilemem
Valla canim babam duysun öldurur beni ondan

canım yada faceden aç hesabı telefon numarasını iste
önemli olduğunu söyle
ama mutlaka
nedenleri gerçek birinden ve bir bayandan duyduğunu bilsin ki önemsesin
Canim isim soyisim var bu kadar

kız yanlış yapmış olabilir ama amcanda masum değil tuce. tamam sevdiklerimizi koruyacagız ama baskasına zarar verecek şekilde değil. bu sekılde yaptıgında baban seni öldürmeyecek belki ama o adamın amcana ne yapacagını bılemezsin. eger bırıleri ceza çekecekse amcanda çekecek cezasını, kusura bakma

kız yanlış yapmış olabilir ama amcanda masum değil tuce. tamam sevdiklerimizi koruyacagız ama baskasına zarar verecek şekilde değil. bu sekılde yaptıgında baban seni öldürmeyecek belki ama o adamın amcana ne yapacagını bılemezsin. eger bırıleri ceza çekecekse amcanda çekecek cezasını, kusura bakma
Onada ayri birsey dusunucem canim asil cıban basi amcam ben ona eminim ama kizda hatali malesefki

Onada ayri birsey dusunucem canim asil cıban basi amcam ben ona eminim ama kizda hatali malesefki

kız hatalı olmaz mı tabi hatalı ama neresinden tutarsan elir kalır. yani o kadar hassan konular ki inşallah sağ salim halledersin

Back
X