• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kafam allak bullak oldu

kız hatalı olmaz mı tabi hatalı ama neresinden tutarsan elir kalır. yani o kadar hassan konular ki inşallah sağ salim halledersin
Evet canim cok hassas gercektende kim ne yaparsa yapsin umrumda degil ama kizin nisanlisinin haberi yoktur olsa zaten neden nisanlansin bu kadar midesiz olamaz hic olmazsa haberi olsun ona gore dusunsun diyr boyle birsey yapmak istedim ayricada huylu huyundan vazgecmez amcam bu kiz olmasa baskasiyla yapar bari adam uzulmesin yani

İlahi ya aynı benim gibisin istihbaratçı gibi :-) aralarında gerçekten bişey var mı emin ol hatta elinde delil olsun nişanlısına delillerle git tabiki söyle onun günahı ne

İlahi ya aynı benim gibisin istihbaratçı gibi :-) aralarında gerçekten bişey var mı emin ol hatta elinde delil olsun nişanlısına delillerle git tabiki söyle onun günahı ne
Telefon dokumu delil mi :110:

:KK14:kızlar merhaba yaklaşık bir ay önce konu açmıştım amcamın yengemi aldattıgını şirket telefonunun dökümünden öğrenmiştim 2 ayrı numara ile msesajlaşıyordu numaraları aldım rehberime ekledim birisini whatsapp digerinin resminide line dan gördüm cia danda isimlerini öğrendim kızlar bir tanesinin whatsapp fotosu ile face fotosu aynıydı böylelikle facebooktanda bulmuş oldum zaten sürekli o kızla görüşüyor amcam 40 yaşında kız taş çatlasa 24 ve amcamın 2 çocugu var neyse bu konuyu kapatmıştım fakat birde kızın 16 ağustosta başka bir adamla nışanlandıgını gördüm ve hala amcamla konuşuyor görüşüyor kızlar acaba bi facebook alıp adama uyarıda bulunsammı anlam veremiyorum ne diye adamla görüşürken gidipte nişanlanıyorki kafan karıştı ne yapıyım sizce zoruma gidio yengeme haksızlık bu geçen gün yemek masasında yengenize sabah katmer istiyorum dedim 05:30da kalktı katmer yaptı bana dedi valla çok sinirlendim sanki bi haltı hak ediyorsunda diye düşündüm kızlar ne yapıyım kızın nişanlısını uyarayımmı onunda haberi yoktur kesin onada haksızlık bence fikirlerinizi bekliyorum

Bana kalırsa sen bu işe el atma emin ol zararlı sen çıkarsın böyledir bu işler amcan ile o kızın arasında gönül ilişkisi olsa kız neden biriyle nişanlansın ki doğru değil mi mantıklı gelmedi bana o_O

Amcani oldururse ......ben olsam yengemin bilmesini isterdim.ve bir sekilde bildirirdim.kendim degil.ogrenmesini saglardim.ama asla siz kendinizi belli etmeyin.sonra siz yuva yikan olursunuz ...

Mesaj içeriklerini biliyorsanız tabi ki kızın nişanlısını uyarın ama yok içeriği bilmiyorsanız karışmayın herkesin dediği gibi zararlı siz çıkarsınız.Böyle bir şey yapmak için her şeyden emin olmalısınız.

Sen yengeni düşün önce, o adamı değil.. adamı arasan ne olacak ki? Yengeni kurtarabiliyor musun amcandan, hayır..
O dökümleri adama göndersen, o da kıza gösterse, sana ulaşmaları iki dakika sürmez.. amcanın telefon dökümlerine ulaşabilecek kaç kişi var ki?

eğer gerçekten yengene yardımcı olmak istiyorsan kendi ailene anlat...

belki de kız abi ayağına amcanızdan kontur ya da para vs alıyordur. amcanız da genc kiza biseyler hissediyor bu duruma goz yumuyodur. iliskileri olduguna emin misiniz? bence kızla degil amcanızla ugrasin. ne iş diye sorun.

Ya hu neden insanlarin ozelini bu kadar desifre ediyosunuz, ne gerek var ya? Soylemeyin tabii ki yengenize, amcanizla da ugrasmayin herkesin kendi hayati kendi yanlislari ya

:KK14:kızlar merhaba yaklaşık bir ay önce konu açmıştım amcamın yengemi aldattıgını şirket telefonunun dökümünden öğrenmiştim 2 ayrı numara ile msesajlaşıyordu numaraları aldım rehberime ekledim birisini whatsapp digerinin resminide line dan gördüm cia danda isimlerini öğrendim kızlar bir tanesinin whatsapp fotosu ile face fotosu aynıydı böylelikle facebooktanda bulmuş oldum zaten sürekli o kızla görüşüyor amcam 40 yaşında kız taş çatlasa 24 ve amcamın 2 çocugu var neyse bu konuyu kapatmıştım fakat birde kızın 16 ağustosta başka bir adamla nışanlandıgını gördüm ve hala amcamla konuşuyor görüşüyor kızlar acaba bi facebook alıp adama uyarıda bulunsammı anlam veremiyorum ne diye adamla görüşürken gidipte nişanlanıyorki kafan karıştı ne yapıyım sizce zoruma gidio yengeme haksızlık bu geçen gün yemek masasında yengenize sabah katmer istiyorum dedim 05:30da kalktı katmer yaptı bana dedi valla çok sinirlendim sanki bi haltı hak ediyorsunda diye düşündüm kızlar ne yapıyım kızın nişanlısını uyarayımmı onunda haberi yoktur kesin onada haksızlık bence fikirlerinizi bekliyorum
BEnce yengene soylemelisin kim aldatilmak veoyle habersiz yasamak isterki yarin bigun ayni sey senin basinada gelse sana soylemeseler kizmaz misin. Herkesi silmez misin. Hem ayrica kizin nisanlisinada soyle herkes bilsin amcanin ne oldugunu. Kimse aldatilmayi hak etmez sonucta. Ama tabi kesin eminsen.

Ya hu insa insanlarin ozelini bu kadar desifre ediyosunuz, ne gerek var ya? Soylemeyin tabii ki yengenize, amcanizla da ugrasmayin herkesin kendi hayati kendi yanlislari ya
Bence biraz empati kurun belki yengesi goremiyordur. Hangi insan aldatilmayi hak eder ki. Belki yengesinin haberi olsa bitirecek evliligi .

telefon dökümünde bildiğim kadarıyla sadece numaralar kaç keree aranmış vs yazar ama içerik yazmaz değil mi e bu durumda kişiler inkar edip bi yalanla sizi haksız konuma düşürebilirler nişanlısına söylemeniz için sağlam bi delil gerek
Icerigi ogrenmek icin mahkeme karari gerekir canim icerik ogrenemem yani

Ya hu neden insanlarin ozelini bu kadar desifre ediyosunuz, ne gerek var ya? Soylemeyin tabii ki yengenize, amcanizla da ugrasmayin herkesin kendi hayati kendi yanlislari ya
Kendi yanlislari mi benim iliskim olduguu ogrendigi zaman bana 5 para etmezsin diyen bir adam var karsimda ayricada 2 cocugu olan bir adamin boyle seyler yapmasini hic dogru bulmuyorum yengemin ogrenmesi zor telefonu parmak izi ile aciliyo kurumsal hat oldugu icin herkes fatura ayrintisi goremio ve eve gelince telefonunu kapatio kadin nasil yakalayacak

Bence biraz empati kurun belki yengesi goremiyordur. Hangi insan aldatilmayi hak eder ki. Belki yengesinin haberi olsa bitirecek evliligi .
Bir kere duymustum eger beni aldatirsan seni terk ederim demis yengem zaten bilse bu is biter

BEnce yengene soylemelisin kim aldatilmak veoyle habersiz yasamak isterki yarin bigun ayni sey senin basinada gelse sana soylemeseler kizmaz misin. Herkesi silmez misin. Hem ayrica kizin nisanlisinada soyle herkes bilsin amcanin ne oldugunu. Kimse aldatilmayi hak etmez sonucta. Ama tabi kesin eminsen.
Ya canim yengeme soylemeye cesaretim yok nasil denir ki tum aile amcamin tedigi haltlari birakir bana sararlar kizin nisanlisi uzak ya o yuzden ona soyle eyi dusundum ya dakika basi insan kiminle msjlasirki bilemiyorum eminim

Kendi yanlislari mi benim iliskim olduguu ogrendigi zaman bana 5 para etmezsin diyen bir adam var karsimda ayricada 2 cocugu olan bir adamin boyle seyler yapmasini hic dogru bulmuyorum yengemin ogrenmesi zor telefonu parmak izi ile aciliyo kurumsal hat oldugu icin herkes fatura ayrintisi goremio ve eve gelince telefonunu kapatio kadin nasil yakalayacak
Amcan sana zulmetti diye kendi hirsini bu sekilde yengenin yuvasini yikarak mi cikaracaksin?

.[/QUOTE]
Amcan sana zulmetti diye kendi hirsini bu sekilde yengenin yuvasini yikarak mi cikaracaksin?
ben yengeme soyleyim demiyorum ki ona cesaretimdr yok ayrica ben kizin nisanlisi bilsin diorum

Back
X