• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kafam allak bullak oldu

Empati yaparak yazdim. Kocam beni aldatiyosa bunu kendim bilmek isterim, aileden biri gelip bana soylese yukum iki katina cikar.
Kocam seni aldatiyorsa ve bunu anlayamiyorsan o zaman ne olacak salak yerine koyulup yasamaya devam edeceksin o zaman

Ya sen ne istiyosun kizdan ki nisanlisina soylicen ya? Suclu amcan. Kaldi ki aldatma var mi o da mechul belki de dostane yazisiyolar. Valla verirler seni savciliga kimligin desifre olur basina gelmeyen kalmaz milletin ozeliyle ugrasma derim ben

Ya sen ne istiyosun kizdan ki nisanlisina soylicen ya? Suclu amcan. Kaldi ki aldatma var mi o da mechul belki de dostane yazisiyolar. Valla verirler seni savciliga kimligin desifre olur basina gelmeyen kalmaz milletin ozeliyle ugrasma derim ben
Aldatma var mechul degil telefonun ekraninda kziin adi yaziyordu altindada kiz askim yazmis daha ne olsun adami yatakta mi basalim ayrica neden amcam suclu her ikiside esit sekilde suclu

Yengem bunu benden duyarsa herkes uzerime gelir babam kesin öldurur o yuzden
e belki kızın nişanlısı da kızı öldürecek... Birilerini tanımıyoruz diye nolursa olsun mu diyicez... Bence en doğrusu amcana bildiğini söyleyip amcanı tedirgin etmek.

kız yanlış yapmış olabilir ama amcanda masum değil tuce. tamam sevdiklerimizi koruyacagız ama baskasına zarar verecek şekilde değil. bu sekılde yaptıgında baban seni öldürmeyecek belki ama o adamın amcana ne yapacagını bılemezsin. eger bırıleri ceza çekecekse amcanda çekecek cezasını, kusura bakma

Tam da aklımdan geçen bu idi...nişanlısı tel.dokumlerine bakınca amca çıkar ortaya zaten bakmadan kızı sıkıştırsa bile yeter yani...hem ben anlayamadım hiç tanımadığın birine iyilik yapacağım derken kötülükten yapabileceğiniz farkindasiniz ama yengen o ne olacak sonuçta nişanlı öğrenince zannetmiyorum ki peşini bıraksın. ..Ayrıca bunun önce yengenin bilmesi lazım. ..o nisanlinin hakkı da yengenin değil mi? Eger yengem öğrense de amcamdan vazgeçme diyorsan hiçbir şey yapmayacaksin. ..en çok amcana sorabilirsin bu kim diye???hiçbirggerçek sonuna kadar gizli kalmaz zaten bi yamuk luk varsa çıkar bi şekil ortaya er yada geç. ..

e belki kızın nişanlısı da kızı öldürecek... Birilerini tanımıyoruz diye nolursa olsun mu diyicez... Bence en doğrusu amcana bildiğini söyleyip amcanı tedirgin etmek.
Canim ben bi hata yapmiyorum aslinda kiz evli barkli adamla gorusuo nisanlisi ne yapar kizin sorunu benim degil

Tam da aklımdan geçen bu idi...nişanlısı tel.dokumlerine bakınca amca çıkar ortaya zaten bakmadan kızı sıkıştırsa bile yeter yani...hem ben anlayamadım hiç tanımadığın birine iyilik yapacağım derken kötülükten yapabileceğiniz farkindasiniz ama yengen o ne olacak sonuçta nişanlı öğrenince zannetmiyorum ki peşini bıraksın. ..Ayrıca bunun önce yengenin bilmesi lazım. ..o nisanlinin hakkı da yengenin değil mi? Eger yengem öğrense de amcamdan vazgeçme diyorsan hiçbir şey yapmayacaksin. ..en çok amcana sorabilirsin bu kim diye???hiçbirggerçek sonuna kadar gizli kalmaz zaten bi yamuk luk varsa çıkar bi şekil ortaya er yada geç. ..
Offf evet haklisin yaa bide anlayamadigim sey kiz neden gidip nisanlandi ki

konuyu az çok okudum ve duşuncem şu ki amcanla konuş hani ağzını ara illa ki Bi açık verir eğer vermezse ve şuphenden eminsen kızı gizli numaradan ara ve sadece yabancı biri gibi sor ve nişanlısına söylemekle tehdit ederek ottur kızı;)

Canim ben bi hata yapmiyorum aslinda kiz evli barkli adamla gorusuo nisanlisi ne yapar kizin sorunu benim degil
Ben aynı şekilde düşünmüyorum, bir insanın canını tehlikeye sokacaksa yapacaklarım böyle bir ihtimal varsa, yapmasaydı o onun sorunu diyemiyorum.

konuyu az çok okudum ve duşuncem şu ki amcanla konuş hani ağzını ara illa ki Bi açık verir eğer vermezse ve şuphenden eminsen kızı gizli numaradan ara ve sadece yabancı biri gibi sor ve nişanlısına söylemekle tehdit ederek ottur kızı:KK66:
Ya onuda.yapacaktim eminim kizla iliskisi varda.kizin teli gizLiye kapali

anladım yengene üzüldüm benimde amcam yengemi aldatıyordu belki hala da aldatıyodur bilmiyorum ama yengem yakalıyodu ve ustunede dayak yiyordu ihanet çok kotu Allah kimsenin başına vermesin

anladım yengene üzüldüm benimde amcam yengemi aldatıyordu belki hala da aldatıyodur bilmiyorum ama yengem yakalıyodu ve ustunede dayak yiyordu ihanet çok kotu Allah kimsenin başına vermesin
Cok aci evet yaa birde bilio susmakda cok aci

kesinlikle öyle en acısıda o zaten güçsüz elinden bir şey gelmiyo boşanmaya cesareti yok evlilik oyun değil tabi ama boyle Bi durumda boşanmak en iyisi olurdu ama kendi ayakları üzerinde duramadığı için yapamıyo:(

Offf evet haklisin yaa bide anlayamadigim sey kiz neden gidip nisanlandi ki

Ona kafa yorma sen hayatta hersey olabilir? Kız amcanla heyecan yaşamak istemiş olabilir? Aralarında sandığınız gibi birsey olmayabilir? Hatta nişanlısı ile ya da başkası ile ortak maddi tuzak kuran biri olabilir? Yani olabilir bir sürüsşey. ..

Ona kafa yorma sen hayatta hersey olabilir? Kız amcanla heyecan yaşamak istemiş olabilir? Aralarında sandığınız gibi birsey olmayabilir? Hatta nişanlısı ile ya da başkası ile ortak maddi tuzak kuran biri olabilir? Yani olabilir bir sürüsşey. ..
Aaaa valla hicc aklima gelmemisti buuu

kesinlikle öyle en acısıda o zaten güçsüz elinden bir şey gelmiyo boşanmaya cesareti yok evlilik oyun değil tabi ama boyle Bi durumda boşanmak en iyisi olurdu ama kendi ayakları üzerinde duramadığı için yapamıyo:KK43:
Evet kadinlarin maddi oZgurlugu olsa bu kadar eziyet cekmek zorunda kalmazlar gercektende

Back
X