Kızlar kafam çok karışık nolurrr bi akıl verinn:(:(

yazik_bana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
9
1
36
Yalova
Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama artık kime anlatacağımı kimden fikir alacağımı şaşırdım kızlar nolur bi akıl verin bana yaklaşık iki aydır erkek arkadaşımla ayrıyız. son ki haftadır falanda face de aşk şarkıları paylaşıp duruyo. Ayrılmamızda doğru dürüst bir sebep yok öyle basit bir ilişkide değildi babama falan söylemiştim bu ay nişan düşünüyoduk. Ama birden bire böyle olduk beni çok sevdiğini ve çok özlediğini biliyorum. facede paylaştığı şarkılarında bana olduğunu düşünüyorumdum sadece ben değil herkes öyle düşünyordu. Fakat geçen hafta yolda karşılaştık ve hiç konuşmadan yan yana geçtik((( o akşamdan sonrada facede daha bi abarttı aşık oldum falan yazmaya başladı. yok bu seferki başka hiç bitmesin falan diye. Ben böyle birşeye inanmıyorum çünkü imkansız öyle biri değil. Beni görünce aşkamı geldi naptı anlamadım:)ama genede kafam çok karıştı acaba gerçekten biri varmıdır hayatında

bi arkadasımın yasadıklarını hatırladım yazdıklarınızı okuyunca
neden ayrıldınız?
arkadasımın sevgiliside benimle evlenir misin fln diye iletiler yazıodu profiline aşkla ilgili sözler fln kızda kendi üzerine alıodu kesin bana yazıo ama cevap vermicem süründrcm diyodu ama gercek anlaşıldı 1 hafta sonra yeni sevgilisiyle fotolarını paylaştı facede çocuk

Canım dereyi görmeden paçaları sıvayıp kendini çok umutlandırma derim ben bilmiyorumkismile Seven erkek gelir, yolda gördüğünde konuşur bence..Seni tamamen kaybetmekten korkup şimdiye kadar araması gerekirdi..Büyük bir sebepten de ayrılmamışsınız ve 2 ay olmuş bir adım atmamış..Kendini kötüye alıştır, iyi birşey olduğunda sevinirsin hiç olmazsa..Ama olumluyu düşünüpte; olumsuzla karşılaştığında üzülen sen olursun :teselli:

o akşamdan sonrada facede daha bi abarttı aşık oldum falan yazmaya başladı. yok bu seferki başka hiç bitmesin falan diye.

canım bencede kendini en kötüsüne göre ayarla eğer böyle birşey yazıyorsa
sana aşık olsa gelir söyler yolda görünce bi slm olsun verir
biri olmasa bile bence sana bittiğini işaret etmek istemiş yani =((

canım eger bu kadar kafanı karıstırıyosa bu durum bence konus onunla bunu kaybetcek neyın varkı boyle kendı kendını yıyecegıne olayın aslı neymıs ogrenırsın
tabıkı olabılır boyle bısey ama senın merak etmen ıcın de yapmıs olabılır olese bıle cocukluktan baska bısey degıl
bence sen konus tatlım hayatına bı yon verırsın bır an once

ya ben bu duruma bı yorumda bulunamayacğm ama okurken içim sızladı gerçektenmafoldumben inşallah hakkında hayırlısı olur..

söz konusu erkek mileti olunca onlar için herşey bir günde bile değişir ayrılığın ikinci dakikası yeni birini nasıl bulurumu düşünmeye başlarlar hiç şüpheniz olmasın:umursamaz:

bence kıskandırmaya çalışıyor.. ama sana karşı bişeyi kalmamış gibi kalsa böyle yaparak aranızdaki yolu iyice kapatmazdı. sana yazmış olsa bi şekilde belli ederdi bence umutlanmasan iyi edersin..

yaa bi arkadaşının nişanına gitmiştik 2 ay önce. orda herkese nisanda nişanımız var dedi. Annemde babaa daha yeni söylemişti birinin beni istediğini. Babam benle konuşmuyodu ben odadayken o gelmiyodu bile o kadar üzülmüştü. Nişanın olduğu salonda ewe çok yakın ama yinede gece yalnız gelmiyim dedim tamda babamın ewe dönüş yolu çünkü.ama onunlada gelemezdim babam görürse hoş olmazdı. Bende üst kat komşumuzu çağırdım bni almaya gelmesi için. 15 yıllık arkadaşım annemde komşumuzla dönmemi istedi. Annemde babama rağmen bni nişana göndermişti ve onu kıramazdım. Neyse arkadaşım geldi beni almaya. Erkek arkadaşım hiç bişi dememişti bir kızma durumu falan olmamıştı. Ama sonra telefonlarıma hiç cvap vermedi. İnsan bi neye kızdığını söyler bi daha yapma der. 2 hafta sonrada arkadaşlarını gönderdi benimle konuşmak için.Geldiler bende syledim herşeyi onlara. Sonra o gece aradı beni yarın akşam görüşelim konuşalım dedi bende tamam dedim. Ama ertesi gün İst dan teyzemler geldi aksilik işte ben çıkamadım. oda tamam hafta sonnu görüşrüz dedi. ama bir daha hiç ses çıkmadı. Bu olayda 1 ay önce falan oluyo. ya o kadar değişik bir insanki bazen beni Allah kurtardu diyorum ama düşünmedende edemiyorum((((

bu kadar alıncak ne varmış ki bunda.. yani aile dostunuzun oğluymuş sonuçta.
belki de artık babanızla tanışmak istiyordu göğsünü gere gere sizi eve bırakabilmek fln
bu güvenini sarmış gibi duruyor.
ama geri dönülmicek bişi değil bence madem görüşme muhabbeti geçti
siz teklif edin bu seferde görüşmek istediğinizi kendiniz açıklayın bir de
şimdi kafasında kurmuştur o bin tane şey
eğer başka biri varsa hayatında böylece anlamış olursunuz ve kapatırsınız tamamen
her 2 türlü de olsa sizin yararınıza böyle düşüne düşüne beklemekten iyidir bence
ama eğer başka biri yoksa geri dönicek sana öyle hissediyorum

hmm bi de kıskandırmaya çalışıyor demiştim ya artık emin oldum o seni çok kıskanmış o gece ondan misilleme yapıyor aklınca
ama böyle şeylere niye kalkışıyor ki hoş değil
bu erkekler hep çocuk yahuu

başkası var...

Geçen hafta yolda karşılaştık ben sahilden geliyodum saatte 8 civarıydı. Hiç sewmez benim sahilde takılmamı ona nispetende yapıyo olabilir diye düşündüm. Çünkü o akşamdan sonra aşık oldum falan yazmaya başladı. Altınada en yakın arkadaşı yorum yazmış ben bile bilmiyordum yakışır kankama diye. Aklım almıyo yani acayip yakın arkadaşlar hiç ayrılmazlar. En yakın arkadaşı facedenmi öğrencek aşık olduğunu çok mantıksız geliyor. Zaten kendisini kıskanmama bayılır. Ayrılmadan öncede böyle basit şeyler yapardı beni kıskandırmak için ama şakadandı tabi.
Kesinlikle çok çocuksu olduğunu düşünüyorum bende canım. Kendini rezil etmekten başka birşey değil sonuçta ikimizde koskoca insanlarız birşeyleri konuşarak halledebiliriz.

belki de gerçekten kurtuldum diye sevinmelisin
davranışları, ayrılma şekliniz bile çok tuhaf.

resmen başkası var zaten kızlara böyle umut veren hasta ruhlu erkeklerden biri demek buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…