- Konu Sahibi yazik_bana
-
Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama artık kime anlatacağımı kimden fikir alacağımı şaşırdım kızlar nolur bi akıl verin banayaklaşık iki aydır erkek arkadaşımla ayrıyız. son ki haftadır falanda face de aşk şarkıları paylaşıp duruyo. Ayrılmamızda doğru dürüst bir sebep yok öyle basit bir ilişkide değildi babama falan söylemiştim bu ay nişan düşünüyoduk. Ama birden bire böyle olduk beni çok sevdiğini ve çok özlediğini biliyorum. facede paylaştığı şarkılarında bana olduğunu düşünüyorumdum sadece ben değil herkes öyle düşünyordu. Fakat geçen hafta yolda karşılaştık ve hiç konuşmadan yan yana geçtik ((( o akşamdan sonrada facede daha bi abarttı aşık oldum falan yazmaya başladı. yok bu seferki başka hiç bitmesin falan diye. Ben böyle birşeye inanmıyorum çünkü imkansız öyle biri değil. Beni görünce aşkamı geldi naptı anlamadım:)ama genede kafam çok karıştı acaba gerçekten biri varmıdır hayatında
hmm bi de kıskandırmaya çalışıyor demiştim ya artık emin oldum o seni çok kıskanmış o gece ondan misilleme yapıyor aklınca
ama böyle şeylere niye kalkışıyor ki hoş değil
bu erkekler hep çocuk yahuu
yaa bi arkadaşının nişanına gitmiştik 2 ay önce. orda herkese nisanda nişanımız var dedi. Annemde babaa daha yeni söylemişti birinin beni istediğini. Babam benle konuşmuyodu ben odadayken o gelmiyodu bile o kadar üzülmüştü. Nişanın olduğu salonda ewe çok yakın ama yinede gece yalnız gelmiyim dedim tamda babamın ewe dönüş yolu çünkü.ama onunlada gelemezdim babam görürse hoş olmazdı. Bende üst kat komşumuzu çağırdım bni almaya gelmesi için. 15 yıllık arkadaşım annemde komşumuzla dönmemi istedi. Annemde babama rağmen bni nişana göndermişti ve onu kıramazdım. Neyse arkadaşım geldi beni almaya. Erkek arkadaşım hiç bişi dememişti bir kızma durumu falan olmamıştı. Ama sonra telefonlarıma hiç cvap vermedi. İnsan bi neye kızdığını söyler bi daha yapma der. 2 hafta sonrada arkadaşlarını gönderdi benimle konuşmak için.Geldiler bende syledim herşeyi onlara. Sonra o gece aradı beni yarın akşam görüşelim konuşalım dedi bende tamam dedim. Ama ertesi gün İst dan teyzemler geldi aksilik işte ben çıkamadım. oda tamam hafta sonnu görüşrüz dedi. ama bir daha hiç ses çıkmadı. Bu olayda 1 ay önce falan oluyo. ya o kadar değişik bir insanki bazen beni Allah kurtardu diyorum ama düşünmedende edemiyorum((((
28 yaşında cnmm ama beyin yaşı kaç bilmiyorum...evet erkek arkadaşınızın yaşını merak ettim doğrusu.. çok çocukça.. ergen triplerine benziyor
resmen başkası var zaten kızlara böyle umut veren hasta ruhlu erkeklerden biri demek buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?