kızlar kafam cok karıstı bi bakar mısınız

Ayyy deli mi o adam? Sakın canımmm. Dremmine mi ne öyle bi ilaç var gebeler için. Ben hala kullanıyorum. Doktoruna sor lütfen. Metpamit ile benim arkadaşım zehirlendi çok tehlikeli aman
teşekkürler canım dremmineyi duydum ve sorduk eczaneden recetesiz satılmıyormus olmazsa doktoruma gidip söylicem ondan yazdırrım

Ben öğlen 12 gibi 1 tane alırdım o saate kadar mecburen yatardım. 12 de alınca akşam 8 e kadar falan idare ederdi. birde soğuk ama bol bol hava almaya çalış bol oksijen bastırıyor mide bulantısını

Ben öğlen 12 gibi 1 tane alırdım o saate kadar mecburen yatardım. 12 de alınca akşam 8 e kadar falan idare ederdi. birde soğuk ama bol bol hava almaya çalış bol oksijen bastırıyor mide bulantısını
tamam canım denerimm smdi beyaz leblebi aldm onu yiyorum maden suyuyla felaan biraz hafiflemişti aksam olunca yine iyice artıyor

Canım limonu tuzlayıp ye benim bu şekilde geçiyodu ilaca gerek yok

Benim kusmaktan boğazımdan kan geliyordu.Doktor biraz daha sık dişini geçecek diyip gönderiyordu beni. Çok çok zorda kalmadıkça içme bence. Tost ve muz amerikada bu ikiliyi tavsiye ediyorlarmış. Bana da iyi geldiği zamanlar olmuştu.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah yarcımcımız olsun emedurda var evde ama ben doktor metpamid dedi diye onu aldırmıştım
Rica ederim Allah hepimizin yarcımcısı olsun, doktorum banada çok sıkışırsan zofer kullan dedi ama ağır bi ilaç olduğunu bildiğim için kullanmak istemedim, metpamid te etkili bi ilaç aslında ama ben hiç kullanmadım açıkçası, rabbim şifa versin.

en zararsızı hiç bi zararı yok dedikleri halde dramamin içmemiştim dayanabildiğim kadar dayandım çoğu zaman yedikten sonra hemen uyumaya çalıştım en azından biraz kalsın midemde diye şuan çok şükür yiyorum rahatlıkla hafif mide bulantım olsada eskiye göre çok çok iyiyim geçici bu durumlar ve mümkün olduğunca doğal atlatmaya çalışın

Cnm ben de senin gibiydim metpamid kullandim gecirmedi hic. Zofer kullandim az biraz fayda etmisti ama kesinlikle bitirmemisti. Bana iyi gelen tek sey haslanmis patatesti

canım evet bende gördm bunu biraz pahalıymış durumumuz cokta iyi degil alamam o yüzden bende gördüm ucuzsa alıcaktım gercekten cok kötyüm bişi yiyip icemiyorum aksama kdar yatıyorum uyu uyu günüm uyumakla geçiyor

Cnm ben de senin gibiydim metpamid kullandim gecirmedi hic. Zofer kullandim az biraz fayda etmisti ama kesinlikle bitirmemisti. Bana iyi gelen tek sey haslanmis patatesti
metpamid birazcık rahatlatıyo beni ama yine aynı oluyorum arada bi cok aşırı derecede bastırıyo baygınlık geciriyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…