- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
teşekkürler canım dremmineyi duydum ve sorduk eczaneden recetesiz satılmıyormus olmazsa doktoruma gidip söylicem ondan yazdırrımAyyy deli mi o adam? Sakın canımmm. Dremmine mi ne öyle bi ilaç var gebeler için. Ben hala kullanıyorum. Doktoruna sor lütfen. Metpamit ile benim arkadaşım zehirlendi çok tehlikeli aman
aminn ins cümlemize canım doktorumu aradım tekrar sordm bebege bi zararı olurmu diye hayır ben hastalarıma bu ilaçtan kullanıyorum dedi ve metpamidin prospektüsünde hamileler icinde kullanılır doktorunuza danısıp kullanın diye yazıyor zaten dün bitane aldm birdaha kullanmadım cok cok zorda kalmadıgım sürece kullanmayacam insallah
Evet canım aile hekimi de yazabilir diye biliyorum. İki tane yazdır az var içinde.teşekkürler canım dremmineyi duydum ve sorduk eczaneden recetesiz satılmıyormus olmazsa doktoruma gidip söylicem ondan yazdırrım
tamam canım denerimm smdi beyaz leblebi aldm onu yiyorum maden suyuyla felaan biraz hafiflemişti aksam olunca yine iyice artıyorBen öğlen 12 gibi 1 tane alırdım o saate kadar mecburen yatardım. 12 de alınca akşam 8 e kadar falan idare ederdi. birde soğuk ama bol bol hava almaya çalış bol oksijen bastırıyor mide bulantısını
tamamm canım teşekkürler öyle yaparımEvet canım aile hekimi de yazabilir diye biliyorum. İki tane yazdır az var içinde.
Canım limonu tuzlayıp ye benim bu şekilde geçiyodu ilaca gerek yokKızlar 5+5 gümlük hamileyim düne kdar bulantım yoktu dün ve bugun aşırı bi şekilde bulantım basladı herşeyen tiksiniyorum daha yeni doktorumu aradım önerebilceginiz ilaç varmı diye metpamid kullanabilirsin sabah ve akşam dedi neyse kapadm esime söyledm eczaneye gitmiş almak icin eczacı bu hamilelerde kesnlikle kullanılmaz demiş eşim hapı alms yinede ama eczacıda öyle demişblmıyorum kullanılmasa doktorum söylemezdi ama eczacının dedigide kafamı karıştırdı. İlk hamileligim bu o yüzden sizlerede sormak istedim.
Rica ederim Allah hepimizin yarcımcısı olsun, doktorum banada çok sıkışırsan zofer kullan dedi ama ağır bi ilaç olduğunu bildiğim için kullanmak istemedim, metpamid te etkili bi ilaç aslında ama ben hiç kullanmadım açıkçası, rabbim şifa versin.teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah yarcımcımız olsun emedurda var evde ama ben doktor metpamid dedi diye onu aldırmıştım
canım evet bende gördm bunu biraz pahalıymış durumumuz cokta iyi degil alamam o yüzden bende gördüm ucuzsa alıcaktım gercekten cok kötyüm bişi yiyip icemiyorum aksama kdar yatıyorum uyu uyu günüm uyumakla geçiyorCok onceden bir eczanede bulantı bilekligi diye bir bileklik görmüştüm . Hamilelikte kullaniliyormus. Etkeni.nedir işe yararmi bilmem ama ilac almaktansa denemekte fayda olabilir. Yorumlar olumlu görünüyor.Yazyagmurum68
http://www.hepsiburada.com/sea-band...Y6iTy6tgLsQ09ucRBrBVr42RgsaAtxz8P8HAQ#reviews
evet aynen öyle yapıyorumm sürekli onu yiyorum zatenCanım limonu tuzlayıp ye benim bu şekilde geçiyodu ilaca gerek yok
metpamid birazcık rahatlatıyo beni ama yine aynı oluyorum arada bi cok aşırı derecede bastırıyo baygınlık geciriyorum resmenCnm ben de senin gibiydim metpamid kullandim gecirmedi hic. Zofer kullandim az biraz fayda etmisti ama kesinlikle bitirmemisti. Bana iyi gelen tek sey haslanmis patatesti
Birde havuc yemeyi deneyebilirsin teyzemin bulantilarini tamamen bitirmistimetpamid birazcık rahatlatıyo beni ama yine aynı oluyorum arada bi cok aşırı derecede bastırıyo baygınlık geciriyorum resmen
tmamm canımm deniycem allah razı olsunBirde havuc yemeyi deneyebilirsin teyzemin bulantilarini tamamen bitirmisti
Rica ederim :)tmamm canımm deniycem allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?