I ispinoza Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2020 188 81 18 31 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ispinoza #1 Merhabalar değerli anneler ve anne adayları. Sevgili ablam için tüp bebek merkezi araştırıyoruz sizce: *Memorial şişli mi *Acıbadem Bülent Traş mı Hangisini önerirsiniz eşinde sperm sıkıntısı olduğundan tüp bebek yöntemine başvuruyorlar bildiklerinizi ve araştırmalarınızı paylaşırsanız çok seviniriz Duacınızız..
Merhabalar değerli anneler ve anne adayları. Sevgili ablam için tüp bebek merkezi araştırıyoruz sizce: *Memorial şişli mi *Acıbadem Bülent Traş mı Hangisini önerirsiniz eşinde sperm sıkıntısı olduğundan tüp bebek yöntemine başvuruyorlar bildiklerinizi ve araştırmalarınızı paylaşırsanız çok seviniriz Duacınızız..
S Suzan123 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2017 335 193 53 45 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ispinoza #2 canım ben bahçeci umut merkezini taviye ederim
F Fatmanur Arin Huzular gel bebeğim 🤲🥰 Kayıtlı Üye 24 Mart 2020 83 358 43 30 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ispinoza #3 Kuzenim acı badem de yıllarca çocuğu olmayanların çocuk sahibi olduğu yurt dışından falan geldiğini söyler hep onun anlattıklarıyla biliyorum
Kuzenim acı badem de yıllarca çocuğu olmayanların çocuk sahibi olduğu yurt dışından falan geldiğini söyler hep onun anlattıklarıyla biliyorum
C Capanin Gururu Teyom Nirvana Pro Üye 26 Mart 2018 28.484 128.071 598 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ispinoza #4 ispinoza .!.: Merhabalar değerli anneler ve anne adayları. Sevgili ablam için tüp bebek merkezi araştırıyoruz sizce: *Memorial şişli mi *Acıbadem Bülent Traş mı Hangisini önerirsiniz eşinde sperm sıkıntısı olduğundan tüp bebek yöntemine başvuruyorlar bildiklerinizi ve araştırmalarınızı paylaşırsanız çok seviniriz Duacınızız.. Genişletmek için tıkla... Forumda ikisine de gidip hamile kalan arkadaşlar var canım. Erkek infertilitesinde Şişli Memorial daha iyi biliyorum.
ispinoza .!.: Merhabalar değerli anneler ve anne adayları. Sevgili ablam için tüp bebek merkezi araştırıyoruz sizce: *Memorial şişli mi *Acıbadem Bülent Traş mı Hangisini önerirsiniz eşinde sperm sıkıntısı olduğundan tüp bebek yöntemine başvuruyorlar bildiklerinizi ve araştırmalarınızı paylaşırsanız çok seviniriz Duacınızız.. Genişletmek için tıkla... Forumda ikisine de gidip hamile kalan arkadaşlar var canım. Erkek infertilitesinde Şişli Memorial daha iyi biliyorum.
aysent Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2018 602 512 53 48 16 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ispinoza #5 canım naptın karar verdin mi? bende tüp bebekte lab. güvendiğim için bahçeciyi öneririm