Kızlar kafayı yemek üzereyim , sorun bebeğin cinsiyeti

2 gün önce paaylaşmıştım forumda. Daha önceden 1,5 ay önce çok büyük ihtimal kız denilen bebeğime , pazartesi günü erkek denildi. :KK59:

Çok büyük hayal kırıklığına ugradım:KK14:Sürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyorum desem yeridir.

Saçmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en önemlisi ki ben 2. kez anne olan aklı başında bir insanım güya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en üst noktadaki ben böyle cahil cuhalaca bir fikir yüzünden kahroluyorum:KK14:

Ailem ve çevremdeki herkes ilk günden itibaren karnımı kız diye sevdiler. bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yüksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep söyliyordum. Anne böyle yapmayın doktor erkek derse ben çok kötü olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.:KK14:

Neden bu kadar ısrarcı veya ısrarcıyız kız meselesinde. Eşimin ve benim sülelemdeki en küçük kız 32 yaşında. Eşimin ve benim kzı kardeşim yok. Falan filan :KK14:

Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. Çıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya saçmalama içindeki de senin yavrun hissediyor ve üzüliyor diyorum ama nafile:KK14:Gözümün yaşı durmuyor. Niyr ağladığımıda tam bilmiyorum. veya itiraf edemiyorum.

Bir akıl verin ne yapayım da teskin olayım :KK14:

Sevgilerimle...

Ahhh ayni seyleri yasadim. Hem de benim annem kiz kardesim halam teyzem anneanne babaanne hicbir seyim yokk. Cok istedim benim de hayatimda bi kiz olsun. Ilerde hastalanirsam kiz kardesim olmasa bile kizim baksin. O kadar cooookkkkk agladim kiii. Kayinvalidemin 4 oglu var o tarafta hep bendem kiz bekledi. Arkadasim surekli ayy iyiki kizim var gibi imalarda bulundu ama o aglamalar hormonlardan mi acaba sonradan gecti:) simdi gecenin 1i oglusumu emziriyorumm rabbim hayirli evlat etsin insallah askmiss sana da bana da kiz evlat ta tattirsin rabbim

ablamın ilk bebeğinde niyeyse hep kız diye odaklandık ablamda kız istiyordu erkek olduğunu öğrenince ister istemez üzüldü keşke kız olsaydı dedi ve öyle pişman olduki sonra. aradan iki hafta geçmeden tarama testlerinde down sendromu riski koyuldu ben ablamı hiç o günkü kadar perişan görmedim. hep suçluluk duydu sonra amniyosentez yaptırdı oda çok zordu. bebek kesesinden sıvı alırken bebeğin ölüm riskide vardı neyse sonuçlar için 1 ay beklemek gerekiyordu o bir ay ömrümüzden ömür gitti. ya bebek özürlüyse erken doğumla ölecekmiydi yoksa sakat bir bebek dünyayamı getirilecekti.
çok şükür 1 ay sonra sonuçları aldık ve bebek sağlıklıydı. bu tamamen allahın bir uyarısydı ablama karşı keşke kız olsaydı dediği için. zaten o kadar pişman olduki o kadar vicdan azabı suçluluk duyduki anlatamam. şu anda 5 yaşında yaramaz bi oğlumuz var. 1 ay öncede bir erkek daha dünyaya getirdi iki oğlu oldu. ama çok mutlu çünkü ikiside sağlıklı ve mutlular. gerçekten şuna inan herşeyden önemlisi sağlıklı mutlu bebek olması hayırlı evlat olması. benim hiç çocuğum yok 4 aydır uğraşıyorum ya olmazsa diyorum napalım takdiri ilahi diyorum. olsada iki erkek iki kız hiç farketmez benim olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter. lütfen hiç çocuk sahibi olamamış yada engelli evlat sahiplerini düşün kıza erkeğe takılma. oda senin evladın bak doğsun bi kokla pişman olacaksın bu sözlerine
hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum
Canim senin konunu karnımı sivazlayarak okudum ve nasıl bunun gibi bi mucizenin kız yada erkek olduğuna takılıp ellerini karnına koyamayacak hale gelirler diyerekten iç geçirdim.
Çok üzüldüm ve çok kızdım böyle düşünmene vicdan azabı çekiyorsan çok normal çünkü bi nevi kendinden olan parçanı istemiyosun. Ama şunu unutma kucağına aldığında bunları nasıl düşündüm diyerek kendine hayret edersin. Bende rüyamda erkek bebeğimin olacağını görüyodum herkes erkek diyodu. Eşim öyle istiyordu. Ama kız dedi doktor. Hiç üzülmedim hayırlısı buymuş dedim.Ayrica bu ikinci çocuğun hiç çocuğu olmayanlar bu işe tüm gelirini dökenler ağlayanlar psikolojik tedavi görenler var. Böyle boş bi neden için kendini ve karnındaki çocuğu üzme.Çünkü
Annen seni istemese cinsiyetinden dolayı istenilmeyen annesini bıraktığı sigaraya tekrar başlatabilme durumuna getiren bi bebek olsan sende çok üzülürdün değil mii???

Back