• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kafayı yiyecem ya

gurbetxx

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
48
Merhaba kızlar son adet tarihi 24 Aralık son birliktelik tarihinde 15 16 Ocak hasta olmadan bekliyorum günlerdir test yapıyorum negatif ısrarla silik dahi olsan çıkmadı asla ama bayağı günün geçti hasta olmuyorum çok sıkıntı alıyorum ve ben 11 Ocak‘ta da çocuğumu sütten kestim iki yaşında yani böyle bir durumu yaşayan var mı arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun acaba hamilelik var mı ama belki on tane test yapmışımdır hepsi negatif en sonda dün yaptım

E doktora gitsen belki başka bir şeyden adet olmuyorsundur illa hamileliğe bağlamamak lazım

Merhaba kızlar son adet tarihi 24 Aralık son birliktelik tarihinde 15 16 Ocak hasta olmadan bekliyorum günlerdir test yapıyorum negatif ısrarla silik dahi olsan çıkmadı asla ama bayağı günün geçti hasta olmuyorum çok sıkıntı alıyorum ve ben 11 Ocak‘ta da çocuğumu sütten kestim iki yaşında yani böyle bir durumu yaşayan var mı arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun acaba hamilelik var mı ama belki on tane test yapmışımdır hepsi negatif en sonda dün yaptım
Kaç tane konu açmışsın arkadaşım. Testler negatifse yoktur. Kan da vermemişsin diğer konunda gördüm. O zaman başka bir şey vardır doktora bir görün.

Bununla ilgili 2.kez konu açmışsın. Acil diye konu açmak yerine doktoramı gitsen acaba

Bununla ilgili 2.kez konu açmışsın. Acil diye konu açmak yerine doktoramı gitsen acaba
Evet doğru gitmek istiyorum randevuyu 16 şubata verdiler bir haftadır almışım yurt dışındayım sistemleri berbat

Kaç tane konu açmışsın arkadaşım. Testler negatifse yoktur. Kan da vermemişsin diğer konunda gördüm. O zaman başka bir şey vardır doktora bir görün.
Randevu aldım bir haftadır ama 16 şubata verdiler yurtdışına yaşıyorum saçma sapan sistemleri var

@Esrabbb gözümüz aydın hasta oldum şükür
Benim ki de fazlasıyla abartı defalarca negatif olmasına rağmen acaba olabilir mi diyorum 😅

@Esrabbb gözümüz aydın hasta oldum şükür
Benim ki de fazlasıyla abartı defalarca negatif olmasına rağmen acaba olabilir mi diyorum 😅
Allah gönlüne göre versin canım. Nasıl bir stres onu bende yaşıyorum. 🥰

Allah gönlüne göre versin canım. Nasıl bir stres onu bende yaşıyorum. 🥰
Allah razı olsun canım
Rabbim hepimizin kalbindekini nasip etsin inşallah
Senin çocuğun varmı canım kaç yıldır evlisin

Back
X