- 10 Temmuz 2024
- 207
- 291
- 18
- 28
- Konu Sahibi aynoluyaya
Kızlar merhaba az birşey kahvemsi leke geldi yoğun değil sizce ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim daha 5 haftayı yeni dolduruyorum nette baktığımda olağan diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba az birşey kahvemsi leke geldi yoğun değil sizce ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim daha 5 haftayı yeni dolduruyorum nette baktığımda olağan diyor
Ne oldu peki sen anlatabilir misinLady Guinevere arkadaşımız dün yaşadı anlatsın sakinleştirsin seni
kuzum ben 10+6dayım. 2-3 gündür açık kahve akıntım vardı. dün aksam üzeri koyu kahveye dönünce korktum. doktorumu aradım o sorun yok progestana devam et dedi sadece. ben yüne içim rahat etmedi bugün hastaneye gittimNe oldu peki sen anlatabilir misin![]()
Sancı yok canım ama böyle derim şimdi psikolojik olarak sancı çekersem onu bilemem vallakuzum ben 10+6dayım. 2-3 gündür açık kahve akıntım vardı. dün aksam üzeri koyu kahveye dönünce korktum. doktorumu aradım o sorun yok progestana devam et dedi sadece. ben yüne içim rahat etmedi bugün hastaneye gittimbir sorun yok bebekte de rahimde de sükür.
doktorum eğer lekelenmeye sancı eşlik etniyorsa endişe etmene gerek yok dedi hep. eğer kırmızı veya pembe akıntı yoksa çok endişe etme. (diyorum ama ben de sürekli endişe ediyorum)
progestana başladım yine iste dün gece. istersen git tabii ki kontrole ama dediğim gibi eğer sancı yoksa endişe etme. randevu alabildiğin bi gün git.
ilk haftalarda gayet normal bunlar. 6+2de ben de lekelenme yasamıştım doktor ilaç bile başlamaya gerek görmedi. muayene etti aktif kanama göremedi. kırmızı veya pembe kanama olmadığı sürece sorun yok diyip gönderdiSancı yok canım ama böyle derim şimdi psikolojik olarak sancı çekersem onu bilemem vallakafayı yicem artık ne kadar zormuş stresliymiş ya keseyi gördük biz bebiş içinde mi değil mi iki hafta sonraya randevu verdi yani haftaya cumartesi gideceğim umarım o zamana kadar başka bir stres yaşamam
![]()
Bence doktora gidip bi sorun olmadığından emin olun. Kahve leke illa bi sorun anlamına gelmiyor ama herkesin süreci farklı, buraya göre hareket etmeyin doktora görünün.Kızlar merhaba az birşey kahvemsi leke geldi yoğun değil sizce ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim daha 5 haftayı yeni dolduruyorum nette baktığımda olağan diyor
Gerçekten çok stresli bi durum kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin Allah , sağ Sağlim kavuşalım yavrularımızla inşallahilk haftalarda gayet normal bunlar. 6+2de ben de lekelenme yasamıştım doktor ilaç bile başlamaya gerek görmedi. muayene etti aktif kanama göremedi. kırmızı veya pembe kanama olmadığı sürece sorun yok diyip gönderdiçok stresli zamanlar valla biliyorum. bebeği görene kadar ben de çok stres olmustum. gittikce kolaylaşacak inan bana. keyfini çıkarmaya çalış. ayrıca bahsettiğimiz sancı öyle psikolojik olacak bir sey değil. düsükte çok siddetli sancı oluyor kesin anlatsın yani
![]()
Sizde haklısınız eğer devam ederse görünmeyi düşünüyorum bendeBence doktora gidip bi sorun olmadığından emin olun. Kahve leke illa bi sorun anlamına gelmiyor ama herkesin süreci farklı, buraya göre hareket etmeyin doktora görünün.
Tabiki doktora gidin progestan ilaç verir.Kızlar merhaba az birşey kahvemsi leke geldi yoğun değil sizce ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim daha 5 haftayı yeni dolduruyorum nette baktığımda olağan diyor
amin inşallahGerçekten çok stresli bi durum kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin Allah , sağ Sağlim kavuşalım yavrularımızla inşallah![]()
![]()
![]()
Bu yoruma katılıyorum. Benim hamileliğimin birinde nokta gibi leke vardı kahverengi ama tutunamadı, diğerinde resmen kanama oldu tutundu şükür doğdu. Burada herkesin süreci farklı progestan başlar belki . Cok kanamam olduğunda doktor yüzde 95 bişey olmaz dedi bizde buna inanacağız dedi. İçiniz rahat etsin doktorunuzu arayin sorunBence doktora gidip bi sorun olmadığından emin olun. Kahve leke illa bi sorun anlamına gelmiyor ama herkesin süreci farklı, buraya göre hareket etmeyin doktora görünün.
Ulaşamadım doktora maalesef eğer devam ederse yarına gidecegimBu yoruma katılıyorum. Benim hamileliğimin birinde nokta gibi leke vardı kahverengi ama tutunamadı, diğerinde resmen kanama oldu tutundu şükür doğdu. Burada herkesin süreci farklı progestan başlar belki . Cok kanamam olduğunda doktor yüzde 95 bişey olmaz dedi bizde buna inanacağız dedi. İçiniz rahat etsin doktorunuzu arayin sorun
Dra gıtmen gerek progestan baslayacaktır umarım saglıkla ılerler canımKızlar merhaba az birşey kahvemsi leke geldi yoğun değil sizce ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim daha 5 haftayı yeni dolduruyorum nette baktığımda olağan diyor
İnşallah canımDra gıtmen gerek progestan baslayacaktır umarım saglıkla ılerler canım