Bahçe Bakımı ve Çiçekler Kızlar kaktüsüm açtı

çok güzel açıyor kaktüsler, anneminde var bu kaktüsten hafif pembeli açmıştı, aynı bunun gibi, paylaşım için sağol...

benimde var ama ne yazıkki hala açmadı
seninki çok güzel olmuş mşl.
darısı benimkine

benimde var ama ne yazıkki hala açmadı
seninki çok güzel olmuş mşl.
darısı benimkine

bende 8 yıl bekledim..neden tutuyorsun bu dikenli şeyi diyenler oldu.ben sabırla baktım çiçeğime.ve sonunda bana en güzel ödülü verdi .canım şu güzelliğe bakın.kıyamam bi 8 sene daha beklerim....

bende 8 yıl bekledim..neden tutuyorsun bu dikenli şeyi diyenler oldu.ben sabırla baktım çiçeğime.ve sonunda bana en güzel ödülü verdi .canım şu güzelliğe bakın.kıyamam bi 8 sene daha beklerim....

haydeçciğim bu kaktüs öğlen güneşini çok seviyor çok güneşli biryere koyarsan devamlı açar canıma.s.

bende yeni diktim bu kaktüsten ama böyle çiçek açtığını bilmiyırdum valla çok güzelmiş kurban olduğum neler yaratıyor dikenin arasından çıkan güzelliğede bakın paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım acaba bu çiçegin özel bi bakımı varmı yazarsanız sevinirim

özel bi bakımı yok benim kaktüs yaz kış dışarda ..çok bekledim am aaçtı ..inanın insan ne kadar mutlu oluyor açtığı için.

haydeç teyzesi benim kaktüsüm şaşırıp bu mevsimde açtı ama pekde iyi yaptı çünkü sanırım havanın serinliğinden olsa gerek çiçeği bu sefer 2 gün dayandı

Kızlar tüm yazdıklarınızı okuyup öyle yazacaktım ama acil işim çıktı çıkmadan önce yazayım dedim. Çoğu kaktüs çiçek açar ama püf noktaları var. Evinizde baktığınız kaktüsünüze kış gelince bir damla bile su vermeyeceksiniz ve evinizin en serin ve karanlık köşesine alacaksınız kaktüsünüzü. Yazın ise 15 günde bir sulamak yeterli. Toprağı özel kaktüs toprağı olacak ve mümkünse her yıl azalan besinleri toprağına takviye yapmak gerekiyor. Saksısı mümkün olduğunca küçük olacak. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Başka şeyler gelirse devamını da yazarım. Belki bu veya benzeri bilgileri paylaşan çıkmıştır. Ayrıca sorularınız olursa da bilgim dahilinde memnuniyetle cevaplarım Şeniz

aa bir yasıma daha girdim :1shok: kaktüs acıyormus :1shok:

oy oy oy çok harika bişey bu maşallah nazar değmesin keşke bi kaktüsüm olsaydı diyorum şimdi

ayy canım harika görünüyorlar ne güzel bakmışsın sende. keşke 1 gün olması ömürleri uzun uzun seyretmek isterim ben hep böğle çiçek açsın kaktüslerin

Çiçek açıyomuş kaktüs :1shok: akannehir Ömrümde çiçek mi besledim ki şaşırıyorum hey allahım Radyasyonu aldığını söylediler pc nin yakınına koy dediler doğru mu acaba ?

cok guzel acmislarrrbenimkinin cicegi kucukcukkaydirigubbakcemile3ewet radyasyonu cekiyor diye bende evde elektronik olan yerlere koyarim kaktus..

maaşallah ne güzel açmış keşke tohumu bendede olsaydı
çok seviyorum kaktüsleri

çok güzel görünüyor.benimde 7 aydır kaktüsüm var babanem verdi.benimkide açar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…