Kızlar kalbim duracak bi bakar mısınız

Bipathem

Elbette..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.592
1.656
333
Geciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok:(

Eklentiler

• IMG_8313.webp
    IMG_8313.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_8312.webp
    IMG_8312.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 296
Var gibi ama emin olmak için kan verin bence hayırlısı olsun 🌸

bende predictor ile öğrendim . gecikmenize göre çizgi çok silik . benim regle 8 gün varken böyle çıkmıştı ama belki geç döllenmedir. yarın sabah tekrar test yapın bence

Merhaba balım, 1-2 gün gecikmeye göre biraz daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum, Allahın izniyle gönlündeki olur inşallah 😍 tekrar test yapsana, sonra da kan testi verirsin

bende predictor ile öğrendim . gecikmenize göre çizgi çok silik . benim regle 8 gün varken böyle çıkmıştı ama belki geç döllenmedir. yarın sabah tekrar test yapın bence
Merhaba balım, 1-2 gün gecikmeye göre biraz daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum, Allahın izniyle gönlündeki olur inşallah 😍 tekrar test yapsana, sonra da kan testi verirsin
Kızlar adetin 12./13. Günü yumurtlama gösterdi takvim ama ben 16.17. Gün kaşık ağrısı akıntı vs hissettim ne olur ne olmaz diye değerlendirdim bugün o ilişkinin 14. Günü.

38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok:KK43:
Canım öncelikle inşallah bebiştir ❤ çizgi çok muallakta kalmış gibi. Çizgi var o kesin ama pembe olmadığı için insanı şüpheye düşürüyor. Kuruma mı? Hatalı mı? Yoksa bebiş mı anlamak güç. Kesin çizgi var ama ❤ yarın sabah yenile canım. Veya bugün bir kan testi ver.

38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok:(
Başka Marka ile testi tekrarla ben gecen ay hayal kırıklığı yaşadım bes belli çizgi cıktı koşa koşa gittim kan vermeye hüsran .

Evet çok silik ya ilişkinin 14. Günü bugün olsa daha mı koyu olmalıydı acaba hiç bilemedim

Herşey olabilir. Her kadinin hcg seviyesi farkli ilerliyor. Kan verme fırsatıniz varsa bence verin.

Birde TRde varmi bilmiyorum ama ben sadece Clearblue dijital kullaniyorum test olarak. Bu çift cizgi, soluk, hayalet cizgi beni çok bunaltıyor.

Canım öncelikle inşallah bebiştir ❤ çizgi çok muallakta kalmış gibi. Çizgi var o kesin ama pembe olmadığı için insanı şüpheye düşürüyor. Kuruma mı? Hatalı mı? Yoksa bebiş mı anlamak güç. Kesin çizgi var ama ❤ yarın sabah yenile canım. Veya bugün bir kan testi ver.
Edoşşşşş sen gebesin balım dua et lütfen hayırla ve kolaylıkla olsun varsa da yoksa da ne diyelim ..

Başka Marka ile testi tekrarla ben gecen ay hayal kırıklığı yaşadım bes belli çizgi cıktı koşa koşa gittim kan vermeye hüsran .

Bendede oldu.
Arkadaşa aynısını yazdim. Artik sırf dijital test yapiyorum. Bendede çıkmıştı. Sonuc 0 hcg.
Bide resmen 0 çıkmıştı. ;(

aynn bes belli var çizgi
Benimkide böyle
İlk gebeliğimi daha silik bir çizgiyle öğrenmiştm

Bende gördüm. Var yani.
Insan bekleyişte olunca olmayinada görüyor ama ben idrar testlerini artık öylesine yapiyorum. Tüp bebek olduğu için stresten test yapip duruyorum ama gebe olup çıkmayan var. Gebe olmayip bizim gibi pozitif gören var.
En güzeli kan testi.

Bende gördüm. Var yani.
Insan bekleyişte olunca olmayinada görüyor ama ben idrar testlerini artık öylesine yapiyorum. Tüp bebek olduğu için stresten test yapip duruyorum ama gebe olup çıkmayan var. Gebe olmayip bizim gibi pozitif gören var.
En güzeli kan testi.
Kana bile inanmıyor insan cok istediği için valla adetimde pek düzenli olmadı

Back
X