Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim malesefBi de kaset yapıp yeniledim kızlar
Canım, benim de bunun gibi gölge çıkmıştı ama 1-2 gün gecikmeyle regl oldum. Çok ümitlenme sonrası daha yıpratıcı oluyor. Biraz daha gecikirsen tekrarlarsın testi. İnş gönlünden geçen olurGeciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok![]()
Canım benim çizgiler biraz garip çıkmış, 2 çizgi var gibi görüyorum ben hatta ama pembelik yok. Bence testi tekrarlamalısınGeciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok![]()
İnşallah hayırlısı olsun ne diyelim çok teşekkür ederim gerçekten pazartesiyi beklemekten başka çare yokBen çok umutlandirmak istemem ama kaset testteki hayalet çizgiyi gördüm gibi. Benim 2 veya 3. Günlük bir gecikmede aynı siliklikte çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testinde anlaşılır bir çizgi çıkmıştı. Biliyorum çok zor ama birkaç gün bekleyip sonra ilk idrarinizla erken gebelik testi yaparsaniz çıkar. Stres yapmayın hayırlısı olsun..
Sonucu paylaşırsanız sevinirim:)) hayırlısı ile müjdeli haberi vermeniz nasip olur inşallahİnşallah hayırlısı olsun ne diyelim çok teşekkür ederim gerçekten pazartesiyi beklemekten başka çare yok![]()
Clearbleu testi çapraz olması gerekmiyor mu benim silik çıktığı halde hamile değilim
Ay son durumun nedirDurunca böyle olmuş kızlar
Negatif ..Ay son durumun nedir