Kızlar kalbim duracak bi bakar mısınız

Bi de kaset yapıp yeniledim kızlar

Eklentiler

• IMG_8351.webp
    IMG_8351.webp
    144,1 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_8350.webp
    IMG_8350.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_8349.webp
    IMG_8349.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 162
Erken gebelik testinde silik çıkan, kaset testte net çıkmaz. Bir de artık eğer varsa bile sabah bu kadar silik çıkan değer gün içinde içilen su vs ile idrarda seyrelmiştir.
Sabah ilk idrar ile daha belirgin olur hormon. Diğer türlü kafa karışabilir.
İçinizin rahatlaması için kan testi de verebilirsiniz. İdrarda çıkıyorsa zaten kanda kesin belli olur var ise gebelik.
Güzel haberler almanız dileğiyle🌸

Ben çok umutlandirmak istemem ama kaset testteki hayalet çizgiyi gördüm gibi. Benim 2 veya 3. Günlük bir gecikmede aynı siliklikte çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testinde anlaşılır bir çizgi çıkmıştı. Biliyorum çok zor ama birkaç gün bekleyip sonra ilk idrarinizla erken gebelik testi yaparsaniz çıkar. Stres yapmayın hayırlısı olsun..

Geciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok:KK43:
Canım, benim de bunun gibi gölge çıkmıştı ama 1-2 gün gecikmeyle regl oldum. Çok ümitlenme sonrası daha yıpratıcı oluyor. Biraz daha gecikirsen tekrarlarsın testi. İnş gönlünden geçen olur 🙏

Geciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok:KK43:
Canım benim çizgiler biraz garip çıkmış, 2 çizgi var gibi görüyorum ben hatta ama pembelik yok. Bence testi tekrarlamalısın 🙏🏼

Early predictor bende bat’a 2 kala silik ama belirgin çizgi çıkarmıştı, bence bu test bozuk. Umarım yeni yapacağın testte çift çizgiyi net görürsün 🍀

Ben çok umutlandirmak istemem ama kaset testteki hayalet çizgiyi gördüm gibi. Benim 2 veya 3. Günlük bir gecikmede aynı siliklikte çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testinde anlaşılır bir çizgi çıkmıştı. Biliyorum çok zor ama birkaç gün bekleyip sonra ilk idrarinizla erken gebelik testi yaparsaniz çıkar. Stres yapmayın hayırlısı olsun..
İnşallah hayırlısı olsun ne diyelim çok teşekkür ederim gerçekten pazartesiyi beklemekten başka çare yok:(

İnşallah hayırlısı olsun ne diyelim çok teşekkür ederim gerçekten pazartesiyi beklemekten başka çare yok:KK43:
Sonucu paylaşırsanız sevinirim:)) hayırlısı ile müjdeli haberi vermeniz nasip olur inşallah

Kızlar selam benim yumurtlamanın üstünden tam 12 gün geçti , kaset yaptım çıkmadı adet ağrım çok fazla erken gebelik alsam çıkar mı acaba ? Yoksa günün geçmesini mi beklemeliyim. Adete 2 gün var

Back
X