- Konu Sahibi karabibeer
kızlar 5 kilo verdim iki ayda habire kilo veriyorum kalçam o kadar küçüldü ki dar kotlarım bile boş duruyo normalde de yedklerim zaten kalçaya gitmiyodu ama şimdi iyice küçüldü yardım edin lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zayıf değilim kilom 57 boyum 1.70 ama belim çok kalın kalçam çok küçük belimde bi kıvrım yok ne yapmam gerek :S
beden kitle endeksine bakacak olursak 19 çıkıyor ve bu değer için 90 kalça ve 90 göğüs çok ama çok iyi. ama sen kıvrımım yok dediğine göre belinde ciddi bi kalınlık var. Aslında fiizğimiz seninle çok benziyor ve ben 1 yılda o bel sorununu atlattım ve basenler çıkıverdi ortaya :) aslında basit bölgesel egzersizleri tavsiye ederim 6 ayda sonuç alırsın. ben bi zayıflama merkezinde çalışıyorum gelenlere evde uygulayabilecekleri basit ev egzersizleri veriyourz. olmazsa onu gönderebilirm sana.
beden kitle endeksine bakacak olursak 19 çıkıyor ve bu değer için 90 kalça ve 90 göğüs çok ama çok iyi. ama sen kıvrımım yok dediğine göre belinde ciddi bi kalınlık var. Aslında fiizğimiz seninle çok benziyor ve ben 1 yılda o bel sorununu atlattım ve basenler çıkıverdi ortaya :) aslında basit bölgesel egzersizleri tavsiye ederim 6 ayda sonuç alırsın. ben bi zayıflama merkezinde çalışıyorum gelenlere evde uygulayabilecekleri basit ev egzersizleri veriyourz. olmazsa onu gönderebilirm sana.
İsteyerek spor yaparak kilo veriyorsan eğer bir zaman sonra vücudun dengelenir başlarda en son nerden yağ aldıysa vücut ilk önce oradan yağ yakmaya başlar