7. ayım bitti ve özellikle akşamları kalbim çok farklı çarpıyor. Önce hızlanıp sonra durcakmış gibi oluyor ve sürekli devam ediyor ben uykuya dalana kadar. Çok ama çok rahatsız oluyorum. Doğumla beraber inşallah geçer. Zaten hamile olmaktan da çok bunaldım. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
7. ayım bitti ve özellikle akşamları kalbim çok farklı çarpıyor. Önce hızlanıp sonra durcakmış gibi oluyor ve sürekli devam ediyor ben uykuya dalana kadar. Çok ama çok rahatsız oluyorum. Doğumla beraber inşallah geçer. Zaten hamile olmaktan da çok bunaldım. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Tuz alımına dikkat et...Kalbini yoracak şeylerden uzak dur hamilelik bitince geçer....Son aylarda şeker un ve tuza biraz uzak durmak lazım...Hayırlı doğumlar
bunladım diye diye dogurcaksınn sonunda ALLAH korusun prensess zamanında gelsin inş benimde çarpıntım çok ama benim panik atagım var büyük ihtimal ondan alıştım ben artık çarpıntılara iki hızlı çarpıyo yavaşlıyo felann senin yine hamilelikten geçicek tirr dogumdan sonra ben napıyım