Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iki gun gecmis demek adetten daha, degerin dusuk gibi ama gec dollenme olabilir ondandir, iki gunde bir kan ver yukselirse eger sağlıklı gebeliktir, hayirli olsun :)
Iki gun gecmis demek adetten daha, degerin dusuk gibi ama gec dollenme olabilir ondandir, iki gunde bir kan ver yukselirse eger sağlıklı gebeliktir, hayirli olsun :)
Olabilir :) takipte kalin ve doktora gozukun, sağlık ocagina gidin gebelik kydi acip kan takibine beta ya yani basliyolar iki gunde bir gidip kan verirsiniz
Canım benim adetime 4 gün kala değerim 8 cıkmıstı.. dr gebesin ama değerinin artması laZım demişti.. yani 2 gün sonra bidaha yaptırırsan 20 üstü cıkması lazım..
Hayırlı olsun:) cok stres yapmayın ben 2. Kanı vermedim bile sadece 3 hafta daha dişimi sıkıp direk keseyi görmeye gittim..