Kızlar kan testi sonucunu bekliyorum.heyecan dorukta.dua edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
Sabah az bi kanamam geldi sonra kesildi nasıl adet olucam hissi var şuanda da.sabah 10:30 da kan verdik şimdi drun sonucu sölemesini bekliyorum.heyecanım son safhada..arada koyu renk akıntım var o kadar..dua edin....ne olur du edin

canım hayırlısı olsun yaa inşallah hamişsindirr bende pazartesi kan vericem 12 gün geçti idrar alıpta yapmadım valla :))
3 seeneden beri hüsrana uğraadığım için hiç içimden gelmio test alıp yapmak ama gene boş gibi hislerim :))
senin kaç gün geçti birde kanaman varken neden test yapma gereğini gördün?

canım sonuç çaktan çıkmıştır ya? alıp kendinde bakabilirsin azçok anlarsın doktoru nie bekliosun ki?

inşallah pozitif olur sonucun.benim bugün 2.aşılamam negatif çıktı umarım senin yüzün güler.

canım ben de diğer topiciğine baktım az önce haber var mı diye.. inşallah pozitif sonuç alırsın..

inşallah canım inşallahhh güzel haberler verirsin...

inşallah kan testin pozitif çıkar canım rabbim gönlüne göre versin

bende merak ettım sımdı yoksa olmadımı nıe cvp yazmadın cnmm:18:

Umarım sevinç haberlerini paylaşmaktan yazmaya fırsatın olmamıştır.Kanama alması varolacağının belirtisidir....

kızlar anca eve girsdim sonucum 2 de çıktı ama dr un tranfer işlemi olduğu için görüşme geç oldu.olmadı dedi çok üzgündü ben zaten anlamıştım kanamam gelince.fakat dr aslında biz o kanamalar çoğu kez severiz yerleşme kanaması dır diye ama benim kan sonucuma göre negatifiz.ama moral verdi bana 2 dondurulmuş iyi kalite embriyo konuldu işte dedi bazen ne kadar iyi koyarsak koyalım ne kadar herşey yolunda dersek diyelim içerde ne oluyor bilinmiyor dedi.şuanda daha 9 tane dondurulmuşum var onları 1 ay sonraki adetimde başlıcaz inşallah..ama o kadar rahatladıki.gözyaşlarımı zaten test öncesi akıttığım için dr yanında gayet güzler yüzlüydüm dr uda üzmek istemedim attım içime..sonra eimle verdik kendimizi yollara..gezdik gezdik kendime bişiler aldım negatifimi kutladık yanii.napiyim ağlasam ne fayda en azından stersim bitti ya:)) ama hepinize duacıyım allahım şuanda herkezin göbeğini bebekle doldur dedim bu sabah kabdestimi aldım kuranımı okudum üfledim hepimize:))allah kabul etsin hadi bebiş haberleri dolsun bu hafta....:))

canım benim yaa.umudunu sakın yitirme.ALLAH ın izniyle birdahaki sefere olcak inşallah.bu kaçıncı denemendi ve hangi merkezde tedavi gördün.ALLAH senden razı olsun.bende senin için dua edeceğim.....

canım olumlu haber vereceğine çok inanmıştık ama dediğin gibi nasip.. Allahım inşallah dondurulmuşlara gerek kalmadan meleğini kendiliğinden yollar.. dualarımızdasın..

çok ama çok geçmiş olsun.gerçekten çok üzüldüm ama maalesef bişey gelmiyor elimizden.

cevaplarınıoz için teşekkür ederim arkadaşlar.benim ilk denememdi zaten oda dondurulmuşlarla oldu şimdi geriye kalanlarla denicez ama bu sefer dr 5.gün yani blastokist olmasını bekleyip öyle yapıcam dedi.ve arkadaşlar eğer dondurulmuş embriyo hakkında olumsuz düşünüyosannız dün drun dediklerini aynen söylüyorum yapılan işlemlerden tecrübe ve olumlu yanıt alınmasından dolayı drum dondurulmuş embriyonun tutunmasının çok daha fazla olduğunu söyledi ..ben taze daha iyi dimi dediğimde o kadar net konuştuki ..ama ben herikisinde olumlu olduğunu biliyorum..allah hangisini nasip ettiyse o olur elbete...1 ay sonra denemeye kaldığımız yerden devam durmak yok yani:))

kesinlilkle olana kadar denicez arkadaşım ..allahım okuduğun kuranı ettiğin dualarını kabul etsin inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…