Gebeliğe Hazırlık Kizlar kan testi yaptım hamilemiyimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Mintiii ovulasyonu takip etmiş miydiniz canım?Günleri nasil değerlendirmistin ya da?
Ben de güzel haberi almak istiyorum da artık gelecek ay ne yapsam kestiremiyorum:bicak:

M Mintiii ovulasyonu takip etmiş miydiniz canım?Günleri nasil değerlendirmistin ya da?
Ben de güzel haberi almak istiyorum da artık gelecek ay ne yapsam kestiremiyorum:bicak:
Ben ilk zamanlar çok kafaya taktım bu arada 5 aydır çabalıyorum ilk zamanlar yumurtlama günümü takip ettim her gün her gün yaptım ayaklarımı havaya diktim yarım saat wcye gitmedim. Olmadı o sekilde
İlk aylar çok kafaya taktım yumurtlama günü takip etmeler ayakları havaya dikmeler yarım saat wcye gitmemeler falan. Ama o şekilde olmadı. Bu ay baska sehire geldim kafaya takma fırsatım hiç olmadı demek istediğim kesinlikle kafaya takma takınca olmuyor hiç beklemediğim ay dı bu ay bir anda oluverdi allah size de bağışlasın inş çok güzel bir duygu

Back
X