- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Eki Görüntüle 980283 Eki Görüntüle 980284
Şu ikisi dikkatimi çekmişti bugün. Yanına düz renk bir kumaş daha alıp böyle bir şey yaptırılabilir mi acaba?
aaa çok güzellermiş, ben hiç ikinci bir kumaş eklemeyi düşünmemiştim, çok mantıklı aslında, aynı satenimsi bir kumaştan etek kısmını, yada sadece üst kısmını yapabilirmiyiz acaba...?
dediğim gibi tek renk kumaş olsa istediğim şekle sokarım, ama leopar en zor desendir...her tarzı kaldırmaz kine yapsam bilemedim...
Evet başörtüsü falan uydurmak çok zor oluyor. Fazla hareketlilik göz yoruyor. Hele zayıfsan bu modellerdeki elbiseler çok yakışır bence.
Naquesh ve Gamze Polat Designology nin kıyafetlerine bakmanızı tavsiye ederim, çok güzel kapalı abiyeleri var, ne çok süslü ne çok sadece, tam ortası
canım abiyenin sadeliğinden ziyade bendeki kumaşa uyabilecek bir tarz ayarlayabilirmiyim onu düşünüyorum,
çok zor bir kumaş sanırım, kaç gündür bi fikir edinemedik arkadaşımla...
o kumaşı kullanmak zorunda mısınız?? tercihlerinizi çok kısıtlıyor, bence o kumaşı başka bişey için kullanın, elbisenizi dilediğiniz gibi alın ya da diktirin..
şu resimdeki tarz gibi seviyorum, etek kısmı böyle olursa tam istediğim gibi olur, ama bendeki kumaş böyle bir tarza uydurulabilirmi acaba,
Eki Görüntüle 980293
Buna daha yeni dikkat ettim ben canım.Eee neden bu modelin aynısını elindeki kumaşla diktirip, fotoğraftaki kahverengi kısma siyah, çok çok ince bir tül geçmiyorsun?
şu resimdeki tarz gibi seviyorum, etek kısmı böyle olursa tam istediğim gibi olur, ama bendeki kumaş böyle bir tarza uydurulabilirmi acaba,
Eki Görüntüle 980293
Canım bu model çok güzelmiş kumaşını tek renk olarak kullanma uygun bir tek renk ekleSiyah olabilir :26:Eşarp uydurmanda kolay olur Tek desenli kumaşlara eşarp uydurmak problem oluyor
bende bu modeli çok seviyorum, uzun zamandır da böyle birşey diktirmeyi istiyordum ama kumaş meselesi biraz kafamı karıştırdı, şimdi bendeki kumaş kırmızı leopar deseni....satenimsi ve biraz da parlıyor çok az ama....
elimdeki kumaş sade bişey olsa çok rahat çeşitli modeller seçerim, ama bu kumaş bilemiyorum bu modeli kaldırır mı, yoksa saçma birşey olurda komik olurmuyum
en son ki düşüncem aynı bu örnekteki gibi boydan diktircem bu elbiseden, etek kısmına da aynı modeldeki gibi siyah tül ekletecem...
yalnız kemer kısmına ne yapsam karar veremedim ona? bu modelde sarı kullanmışlar ve yakışmış, benimkine ne yapsak?
son olarak kol dikimi de önemli? ben düz mi yaptırsam kollarını, yoksa böyle torbalı gibi mi olsun???:26:
yada kolumu dirseklerime kadar dar yapışık diktirsem de, dirsekten yukarısını torbalı mı devam etsem?????
ay gıcık oldum iyice kafamda net bişey oluşmadığı için
Canım siyah güzel olur ama kırmızıda güzel olur ekleyeceğin kumaşCanım sen zayıfsın her şekilde güzel olur torbalıda düşüne bilirsin Sen modellere bak mutlaka istediğin bir model bulursun Kemer olarak kumaşının içinde bulunan bir tonda ekleyebilirsin:26:
kumaşımın içinde renk çeşidi yok ki, siyah tabanı, üzerinde kırmızı leopar deseni...
bende altın sarısı kullansam çok mu komik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?