Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
semra hanimcim belki haklisin belki degilsin bilemiyorum yalniz bugun sunu farkettim takinti oldu sende bu durum
her konuya ayni olaylari detayli detayli kelimesi kelimesine şasirmadan yaziyosun belliki sesler beyninde donuyor
olayi ister ortaya cikar ister cikarma ama gordugun gibi parasini yiyip oturamiyosun sen parayi bu dertte seni yiyor boşan kurtul
kaynanaymis gorumceymis falan degermi bir inat ugruna hayatini heba etmeye
Bu sefer

"Sağlık ocağına işe gittim" demiş. Bence duruma göre güncelleme oluyor.

Valla artık gina geldi. Bin kez konusunu actigin olayı konuşmaları yine yazmissin. Asil sorunu en sona sıkıştırmissin. Cidden sen kafaya takmaktan aklini bunlarlq bozmussun. Yahu adam akilli birseyler yapmadan adimlar atmadan daha konu felan acma. Valla icim sistii

Bu konuyu kendine takinti yapmis olabilirsin ne var.
Cogu insanlarin belirli takintilari oluyor zaten, aldirma.

Icinde yara olmus. Yillardir icine atmissin gururun incinmis haliyle esinin seni degersizlestirmesi ve senin bunlara sahit olmandan ve susmandan dolayi.
Annene anlat eger ortaligi karistirmayacak biriyse.
Kardeslerin varmi? Kardesine de anlatabilirsin.
E zaten bahsettiği(!) kadın kardeşinin karısı.

Konu sahibi Semra hanım; ne acınızla dalga geçmek ne gülmek isteriz. Bu durumu bu hale getiren sizin tavrınız. Artık bizlere bıkkınlık geldiği için şakaya vuruyoruz. Amacımız kınamak değil. Allah düşmanıma vermesin. Ama harekete geçmelisiniz. Ben olsam abimi düşündüğüm işin bile bir şeyler yapardım.

Valla artık gina geldi. Bin kez konusunu actigin olayı konuşmaları yine yazmissin. Asil sorunu en sona sıkıştırmissin. Cidden sen kafaya takmaktan aklini bunlarlq bozmussun. Yahu adam akilli birseyler yapmadan adimlar atmadan daha konu felan acma. Valla icim sistii
Kes yapıştır yapmıştır da ben niye hepsini tekrar tekrar okuyorum

Bence tüm sülaleyi yemeğe çağır, tam yemek yerken müzik açayım biraz de aç ses kaydını yer gök inlesin.
heee bi de daha ekran kilidini bilmediğinden senelerdir adamın telefonunu bile açamazken 1 gecede hacker kesilip ,adamın telefonuna casus program yükleyip aldığı ses kaydı (içerik belirsiz ve semra için önemli değil) vardı. :işsiz: hayatımda kurduğum en uzun cümleydi sanırım...

Annene anlat evet dogru yolu bulmussun sonunda :KK9:

heee bi de daha ekran kilidini bilmediğinden senelerdir adamın telefonunu bile açamazken 1 gecede hacker kesilip ,adamın telefonuna casus program yükleyip aldığı ses kaydı (içerik belirsiz ve semra için önemli değil) vardı. :işsiz: hayatımda kurduğum en uzun cümleydi sanırım...
Yazdıkça geliştiriyoruz. Sayesinde. 😁

Semra hanimcim,
Konuyu yarın annenize anlatın sonra gelin akşam burada yeni konu açın. Anneme anlattım ne dediği bende kalsın deyin. Biz tahmin yürütürken aradan beğendiğinizi alıp evet böyle dedi böyle yaptık dersiniz.
Of... Bundan en az 3 konu çıkar 🙅‍♀️🏃‍♀️

Annenizle konuşun ama abinizin yuvası da söz konusu. Lütfen hassas davranın:KK43:

Bu nasıl flört yaa ???
Semra'nın eşi: Eşin çocuk istiyor mu ?

Yenge: Evet ben istemiyorum, eşim istiyor kaçamıyorum.

Semra'nın eşi: hımm (bozulma, üzgün sessizlik)

8 9 senemi vay anam master yapıyor konu üzerine herhalde🤣🤣
evet tam 8 senedir delil topluyormuş ama henüz elinde somut bir veri yok o da ayrı mesele... :işsiz: ama mesela geçen konuda bi vatsap mesajı/tlf konuşması gördüğünü/duyduğunu yazdı."kocası bey demiş ki ben aşka inanmıyorum , yenge hanım da demiş ki : hmmm " .konu sahibi bundan birbirlerine aşık olduklarını, ilişkileri olduğunu çıkarttı mesela.Amerikan başkanı dahil herkesi devreye mi soksak napsak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X