Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden herkes 8 yila takmis. Konu sahibi daha once acikladi bu durumu. 8 yil diye bir sey yok, evlilikleri 8 yil dendi diye hatirliyorum. Yani olay sekiz yildir degil. Soyledi bunlari. Ne zaman basladigini bilmiyor ama bir iki aydir ya da bir kac aydir farkinda imis. Ancak o da kuruntu oldugu icin ilk basta olmaz ya olur mu oyle sey diyip once toz konduramamis. Ancak esinin hareketlerinden suphelenmis. Elinde kanit olmadigi icin de gozlemlemeye baslamis. Hala 8 yil 8 yil denip duruyor.
Allah razi olsun gerçekten teşekkür ederim, 8 yildir değil başlarda gözden kaçırmışım hemgamemden dedim. Simdi dusundum de dedim, başlarda çok birsey yoktu ufak nuanslar vardı ama son seneler arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük onları

evet konu sahibinin anlattıklarının bin beterini mügede izliyoruz ne yazık ki neler var.ama el insaf 8 sene yahu, 8 senedir hiç bir kanıt yok ortada sadece kafada senaryolar var.1000 çeşit soru soruldu dalga geçer gibi aradan 1-2 seçmece alakasız cevaplar veriyor.bir geliyo sarhoşum diye konu açıp sözde sarhoşluktan yazamazken yarım saat geçmeden 2. devam konusu açıp gayet ayıp kafa noktası virgülüne dikkat ederek yazıyor.e haliyle artık burda da ciddiye alınmıyor eğer gerçek kişiyse.boşan diyosun yok, onu yap diyosun yok bunu yap diyosun tm yazıyo ertesi gün dalga geçer gibi her şey sil baştan.
8 yil değil şüphelerim son seneler 8yili unutun ben 8 yil oncesindede hatırladığım şeyleri parçaları birleştirdim dedim, son seneler şüphelendim

Psikolojik olarak hic iyi durumda degilsin,alayci yorum yazanlara ithafen kadin hic iyi durumda degil yapmayin!.Birseylerden supheleniyor,kimseye anlatamiyor,yalanlanicak,suclanicak diye de korkuyor careyide buraya konu acmakla buluyor.
Konuya gelicek olursak, kadinin sanirim eside konusmalarini istemiyor,hatta esin aramizda ask falan yok gibi birseylerde soylemisti kadina bu konusmalar kayitli mi sende?eger kayitli ise konusmalari flortlesme seklindeydi kadinin esine ve ailesine gonderebilirsin.Yoksa da biraz daha sabredip yeterince delil toplayana kadar kimseye birsey deme,sonrasinda esinin de kadininda cezasini kes rezil et herkeze
Alay etmediğiniz için teşekkür ederim

konuşma esnasında e ne yapıyorsundan sonra esim kiza soruyor sen Ne yapıyorsun diye, kiz da evdeyim dışarıdayım iyiyim işte, ama mutsuz yani sesinden belli, esim de birtane daha çocuk diye tutturdu kaçamıyorumdaa diyor, esimde bozuk atıyor niye istemiyorsun diye diyor, hani sen istiyormu diye sormuştun ya evet istiyir ama ben istemiyorum diyor esime, esimde bozuk bir sesle Hımmm diyor
bak şimdi ok eyvallah konuşma saçma, yani münasebetsiz.ama semra ben seni arasam canım sıkkın ses tonuyla bir şeyler desem bana gülerek mi cevap vericeksin? tabiki sen de benle üzgün modda konuşacaksın.bu konuşmayla gidip sizin ilişkiniz var diyemeyiz ama gidip "ben bu kadar özel konulara girmiyorum sana noluyo" diye hesap sorabilirsin.

8 yil değil şüphelerim son seneler 8yili unutun ben 8 yil oncesindede hatırladığım şeyleri parçaları birleştirdim dedim, son seneler şüphelendim
Ahh canım benim telefon konusmalarında kız resmen esinizi nasıl desem şey yapmaya calısır gibi kocam beni istiyor ona göre hii der gibi konusuyor sanki.. böylede ses kayıtları dinlemekle olmaz ki hareket zamanını çoktan geçmişsin..

Kadın neden takıntı yapmış olsun ki? Benim eşim abimin eşiyle ne diye çocuk muhabbeti yapıp dertleşiyor, ne münasebet? Konu sahibi haklı ama boşanmak için ne bekliyor, para çok mu değerli onurundan, gururundan?
Teşekkürler alay etmediğiniz icin

Elinizde gerçekten ses kayıtları varsa, aldatmayı gerçekten ispatlayacak konuşmalar varsa ve bu türden ses kaydı mahkemece kabul görüyorsa donuna kadar alın kocanızın boşayın gitsin.
Ha yok ben boşanmam diyorsanız bu durumda istediğiniz şey kocanızla yengenizin irtibatı kesmesi olacaktır. Onu nasıl yaparsınııız, yengenize bir daha kocamla konuştuğunu görürsem duyarsam abimi durumdan haberdar etmek zorunda kalırım ayağını denk al dersiniz. Kocanıza da ayni şeyi söylersiniz olur biter.
Ama sizin şüpheleriniz ömür billah bitmez o kocadan boşanmadıkça.
Bakın tüm ciddiyetimi olabildiğince koruyup yorum yaptım. Kendinizi de bizi de bu sıkıntıdan kurtarın artık bir şekilde. Hepimize yazık.

bak şimdi ok eyvallah konuşma saçma, yani münasebetsiz.ama semra ben seni arasam canım sıkkın ses tonuyla bir şeyler desem bana gülerek mi cevap vericeksin? tabiki sen de benle üzgün modda konuşacaksın.bu konuşmayla gidip sizin ilişkiniz var diyemeyiz ama gidip "ben bu kadar özel konulara girmiyorum sana noluyo" diye hesap sorabilirsin.
Esim başka çocuk isteyip istemediklerini sormuş demekki onceden

Alay değil mevzu. Kendini değersizlrştiren sensin. Böyle bir olay sana hisssettiriliyorsa bile çok kötü. Beklemek ne demek. Al alabildiğince mal ayrıl. Belki sen para için katlanıyorsun da kardeşine yazık değil mi?
Cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden bu konuyu bildiğimi anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum

Ahh canım benim telefon konusmalarında kız resmen esinizi nasıl desem şey yapmaya calısır gibi kocam beni istiyor ona göre hii der gibi konusuyor sanki.. böylede ses kayıtları dinlemekle olmaz ki hareket zamanını çoktan geçmişsin..
Evet sanki bak istemiyorum ama o istiyor tarzinda birsey olursa ben istemedim gibi, cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum

Cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden bu konuyu bildiğimi anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
peki senin öz kardeşin değil miydi bu gelin hanım? yine yüzyüze bakacaksınız.hem olay gerçekse de kardeşini nasıl bırakacaksın bu durumda.onun da bilmesi lazım.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama bu duruma hırslanıp inatlaşmanıza daha çok üzüldüm.Parasını yiyeceğim vs. demişsiniz ama isterse önünüze milyon dolarlar saçsın sevgi,saygı,sadakat,güven,huzur yani bir evliliğin temel taşları çökmüş gitmiş,onun parasını yemek size ne kazandıracak?Burada bir üye daha vardı bugün onun konusunuda üzülerek okudum.Erkek arkadaşı yanında başka kızlarla,eski sevgilisiyle filan mesajlaşıyordu ama konu sahibi “gidecek yerim yok,anneme söyledim,annesine söyledim” diye kendini kandırıyordu..Annenize belki size sahip çıkar arkanızda durur diye anlatmak istiyorsunuzdur inşallahta öyle olur da o evde 5 dakika bile durmazsınız.Böyle bir tanıdığım var,eşi flört ettiği kadınları eve getiriyordu ve bu kadın hep susuyordu ayrılmıyordu.Seneler sonra ayrıldığında kadın tımarhanelik olmuştu tedavi gördü çocuklarına hayatı zehir etti,kadın düşmanı oldu iki oğlununda kız arkadaşlarından çıkarttı kocasının kendisine yaptıklarını..

Evet sanki bak istemiyorum ama o istiyor tarzinda birsey olursa ben istemedim gibi, cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
itham falan düşünme, diycekler ki "bak kadın ne güzel koydu o ahlaksızı kapıya". çocuğa kim niye itham taksın.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama bu duruma hırslanıp inatlaşmanıza daha çok üzüldüm.Parasını yiyeceğim vs. demişsiniz ama isterse önünüze milyon dolarlar saçsın sevgi,saygı,sadakat,güven,huzur yani bir evliliğin temel taşları çökmüş gitmiş,onun parasını yemek size ne kazandıracak?Burada bir üye daha vardı bugün onun konusunuda üzülerek okudum.Erkek arkadaşı yanında başka kızlarla,eski sevgilisiyle filan mesajlaşıyordu ama konu sahibi “gidecek yerim yok,anneme söyledim,annesine söyledim” diye kendini kandırıyordu..Annenize belki size sahip çıkar arkanızda durur diye anlatmak istiyorsunuzdur inşallahta öyle olur da o evde 5 dakika bile durmazsınız.Böyle bir tanıdığım var,eşi flört ettiği kadınları eve getiriyordu ve bu kadın hep susuyordu ayrılmıyordu.Seneler sonra ayrıldığında kadın tımarhanelik olmuştu tedavi gördü çocuklarına hayatı zehir etti,kadın düşmanı oldu iki oğlununda kız arkadaşlarından çıkarttı kocasının kendisine yaptıklarını..
Bu ithamla cocuklarim nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime bildiğimi söyleyip başka kimseye duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum

İki gün önceki konusunda aşk yok, aşk yok diyalogu vardı. Bu sefer onu yazmayıp çocuk yapma konusunu yazmış. Kaç kere konuştu bu adam yengeyle yahu?

Konu sahibiciğim, eşinizle gelininiz siz kayıt programı yükledikten sonra kaç kere konuştu?
Bu soruda ciddiyim bu arada.

En son iki gün önceki konunuzda bu çocuk mevzu yoktu.

Ondan önce siz evde uyurken konuştuklarını duydunuz. Sonra aşk yok konuşması oldu. Şimdi çocuk mevzu. Bunlar kaç kere konuştu?

Bu ithamla cocuklarim nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime bildiğimi söyleyip başka kimseye duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
Bence ayrılık kararı vermekle kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı vermişsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çocuklarının yüzüne nasıl bakacağınıda o düşünsün bir zahmet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X