Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşine yazık değil mi ? sen nasıl aldatılıyorsan kardeşinde aldatılıyor. Bence sessiz sedasız ayrılma. Sen kardeşinle ömür boyu yüzyüze bakmak zorundasın ve senın canın ciğerin o.
Kardeşinde o kadından kurtulsun. Böyle birşeyi kimse kabul etmez.
Yıllardır kardeşinede sanada yazık olmuş. Kurtulun o ş... lerden..
İnşallah bidahaki konunda güzel haberlerini alırız Semracım.
Benim içim şişti sen nasıl dayandın bunca zaman.

Annene anlatsan, erkek kardeşine söylemeden nasıl duracak ki?
Boşanmayı düşünüyorsan kanıtla lütfen. İyice açılmaya başladılar konuşmalara bakılırsa. Yakında konuşmaların seyri değişecek. Net kanıt bul.

Genelde bu saatlere yakın geliyor, bir saat içinde aramızda olur.🥂
Semra ne yaptıysan burada anlat lütfen, şimdi 4.bölümde sil baştan yazma herşeyi.

Konularda niye kardeşimin karısı dememiş hep akrabamız demiş.
Konular hiç aklımda kalmıyor .
Konuyu unutmayan kk hatunlarına saygılar😆

Yatakta basmanız mı gerekiyor ispatlamanız için? Elalemim adamı beni gece yarısı arayamaz. Karısıyla alakalı aşk yok diyemez.
Bence siz bizi trollüyosunuz. Net.

Facebook da üye olduğum bir gruba isimsiz sordu arkadaş aynısını
Tabii burda okuduğumu yazmadım da
Yani şaşkınım tüm internet derdimi bilsin istiyor sanırım dahası verilen akıllar hep aynı ama uygulayan da yok rabbim yardımcın olsun konu sahibi
Valla mi cok ılginç ya ne cevap bekliyor acaba bulamıyor istediği cevap ney ki hicbir şeyden de tatmin olmuyor

Bu sanırım

Eklentiler

• 0E2E57C8-1352-4BC0-9D6C-37CEB47889F3.webp
    0E2E57C8-1352-4BC0-9D6C-37CEB47889F3.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 151
  • C88B035B-0636-4C4F-8321-4BCBE3524A93.webp
    C88B035B-0636-4C4F-8321-4BCBE3524A93.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 151
  • 3DD603F1-8780-4C13-A00F-9600073253E2.webp
    3DD603F1-8780-4C13-A00F-9600073253E2.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 137
  • 133B955E-31BC-48AD-BE8B-A2023DB6C7D5.webp
    133B955E-31BC-48AD-BE8B-A2023DB6C7D5.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 132
Ben gerçekten üzülüyorum size. 8 yıldır bu şüpheyle yaşanmaz. Takıntı olmuş sizde, kaç konu açtınız, verdiğiniz cevaplar bile hiç değişmiyor.

Konuşun annenizle bakalım o ne diyecek. En azından dışardan bir göz olarak bakarda, bu şüpheleriniz gerçek mi yoksa sizin yanlış anlamalariniz mı ortaya çıkar.

Eğer siz yanlış anlamissaniz lütfen yardım alın.

Beni hatırlayanlar bilir hastasın delisin takıntılı sin demiştiniz bende bosamayip parasını yicem demiştim, niye öyle dedim, ben ailesinden çok çektim gorucu usulu evlendim ama gorumcemden çok çektim, bir de bu suphelerimi söylesem arkamda durmayıp, Semra herkese iftira atıyor diyecekler diye boşamam sürünsün eve almam onu dedim,.. Esimin aileden bir kiza farklı yaklaştığını ilgisini olduğunu farketmistim, ustelik duygusallik sezdigimi onu kiskandigini farkettim, tabiki esimi tehdit ettim, kiza gözüm üstünde gibi ima ettim, ortaya düşmedim akrabayiz derler diye,,onları görüşturmedim uzak tuttum, farklı sehirlerdeyiz, memlekete gidince hadi bir esim onlara gidelim deseydi parçalarım onu, oğlumu okula gönderdikten sonra onun odasında uyukaldim, esim beni sağlık ocağına ise gittim sandı bir baktım kızla konusuyor, kiz niye bizlede görüşmedinz geldiginizde diyor herhalde, esim bir açıklama yaptı görseniz,o an duymamış uyumuş numarası yaptım, safa yattım beni gördüğünde, sonra blackbox yükledim dinledim gece, kizla konuşurken çok mutlu kiz diyorki esime hani bana sormuştun ya esin başka çocuk istiyormu diye evet istiyor diyor ama ben istemiyorum kaçamıyorum daa diyor esim tutturdu bir tane daha cocuk diye diyor, ama ben istemiyorum diyor esim afalliyor hımm diyor bozuluyor, ben annemle bu konuyu konuşacam kizlar, istedikleri kadar dertleştik akrabayiz desinler..
Sormak istedigim siz calisiyor musunuz ne is yapiyorsunuz yani maddi gucunuz elinizde mi ve kac cocuk var

Beni hatırlayanlar bilir hastasın delisin takıntılı sin demiştiniz bende bosamayip parasını yicem demiştim, niye öyle dedim, ben ailesinden çok çektim gorucu usulu evlendim ama gorumcemden çok çektim, bir de bu suphelerimi söylesem arkamda durmayıp, Semra herkese iftira atıyor diyecekler diye boşamam sürünsün eve almam onu dedim,.. Esimin aileden bir kiza farklı yaklaştığını ilgisini olduğunu farketmistim, ustelik duygusallik sezdigimi onu kiskandigini farkettim, tabiki esimi tehdit ettim, kiza gözüm üstünde gibi ima ettim, ortaya düşmedim akrabayiz derler diye,,onları görüşturmedim uzak tuttum, farklı sehirlerdeyiz, memlekete gidince hadi bir esim onlara gidelim deseydi parçalarım onu, oğlumu okula gönderdikten sonra onun odasında uyukaldim, esim beni sağlık ocağına ise gittim sandı bir baktım kızla konusuyor, kiz niye bizlede görüşmedinz geldiginizde diyor herhalde, esim bir açıklama yaptı görseniz,o an duymamış uyumuş numarası yaptım, safa yattım beni gördüğünde, sonra blackbox yükledim dinledim gece, kizla konuşurken çok mutlu kiz diyorki esime hani bana sormuştun ya esin başka çocuk istiyormu diye evet istiyor diyor ama ben istemiyorum kaçamıyorum daa diyor esim tutturdu bir tane daha cocuk diye diyor, ama ben istemiyorum diyor esim afalliyor hımm diyor bozuluyor, ben annemle bu konuyu konuşacam kizlar, istedikleri kadar dertleştik akrabayiz desinler..
Snırım senin için en doğrusu annene, ya da çok güvendiğin birine anlatmak olacak. Allah yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X