Kızlar karar veremedim bir fikir verir misiniz?

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Merhaba arkadaşlar
Eşimle yarın annemgili görmeye gitcez 3 saatlik mesafede oturuyor lar bir gece kalıp dönmeyi düşünüyorduk
Annemde bugün yanına elbise çok al gelmişken kal dedi
Ben de eşime söyledim bu arada 2 tane çocuğumuz var 5-1 yaşlarında
Eşimde 2 hafta kal ben seni almaya gelirim dedi sana da çocuklara da iyi gelir dedi ve beni göndermeye çok meraklı gözüküyor
Daha öncede konu açmıştım şimdiye kadar 1 kere şüphelendim aldatma konusunda
Eşimi dinlesem mi yoksa bildiğin adam beni postalamaya mı çalışıyor anlam veremedim

Tamam deyip kalın
Hafta sonu süpriz yapın geri dönün eşinize çocukları bıraktım
Biraz yeni evliler gibi takılalım istedim deyin
***yanlız bunu yaparken anneniz dahil kimseye söylemeyin cumartesi ben eşime sürpriz yapacağım anne bir iki gün sende kalsın çocuklar deyip evinize geçin (buarada kimseye haber vermemesini söylemeyi ihmal etmeyin)
Baktınız Problem yok
Dönün 1 hafta daha kalın
Eşinize de çocuklarımı özledim bu kadar yetti bana yavrularıma döneyim deyin
Normal trafik de bile küçük yerler de de en az semt aralığı 1 saat olduğunu hatırlayın ve 3 saat gidip gelmeyi gözünüzde büyütmeyin

Onceki konunu bilmiyorum
Ama ben olsam madem supheleniyorum giderim anneme kalmaya iki hafta sonra gel al bizi derim
Ama uc gun sonra da cocuklar olmadan baskina gelirim
Evet mantıklı
Teşekkürler arkadaşım kızım rahatsız olduğu için biraz kararsız kalmıştım o kararsızlığımda bile ne olacak sonuçta annen babanın yanına gidiyon filan demeye başladı

Evet mantıklı
Teşekkürler arkadaşım kızım rahatsız olduğu için biraz kararsız kalmıştım o kararsızlığımda bile ne olacak sonuçta annen babanın yanına gidiyon filan demeye başladı
Sen dedigimi bir yap o zaman bak bakalim ne haltlar ceviriyormus beyefendi

Tamam deyip kalın
Hafta sonu süpriz yapın geri dönün eşinize çocukları bıraktım
Biraz yeni evliler gibi takılalım istedim deyin
***yanlız bunu yaparken anneniz dahil kimseye söylemeyin cumartesi ben eşime sürpriz yapacağım anne bir iki gün sende kalsın çocuklar deyip evinize geçin (buarada kimseye haber vermemesini söylemeyi ihmal etmeyin)
Baktınız Problem yok
Dönün 1 hafta daha kalın
Eşinize de çocuklarımı özledim bu kadar yetti bana yavrularıma döneyim deyin
Normal trafik de bile küçük yerler de de en az semt aralığı 1 saat olduğunu hatırlayın ve 3 saat gidip gelmeyi gözünüzde büyütmeyin
Ya kızım rahatsız o yüzden bırakamıyorum ki :(

Evet mantıklı
Of of of sen ciddi ciddi şupheleniyorsun basit bi hüsnü kuruntu değil galiba Allah yardımcın olsun

Gizli kamera?
Daha önemlisi diyelim ki aldattığını öğrendiniz, ayrılabilecek misiniz?
Evet gizli kamera da güzel fikir
Ayrılmayı bilmiyorum ama hareketleri tavrı çok rahatsız etti beni

Yatak odasına küçük bi ses kayıt cihazı koy eğer imkânın varsa kamera daha iyi olur umarım dusundugimuz gibi bisey yoktur yakın bi arkadasin varsa eğer sen yokken eve gelip bi baksın

Back
X