Kızlar karar veremedim bir fikir verir misiniz?

Evet bana da öyle geldi ve canım gerçekten sıkıldı

Hele durun hemen günahını almayalım :) Belki çoluk çocuk gürültüsü olmadan futbol izleme niyetinde? (ciddiyim) postalama kafa dinleme amaçlı da olabilir.

Baskın yapın içiniz rahat etsin.

Hele durun hemen günahını almayalım :) Belki çoluk çocuk gürültüsü olmadan futbol izleme niyetinde? (ciddiyim) postalama kafa dinleme amaçlı da olabilir.

Baskın yapın içiniz rahat etsin.
Oda düşünmediğim birşey değil
Benim kızım çok çok ağlar ondan da kurtulmaya çalışıyor olabilir ben evdeyken rahat rahat dışarı çıkmaz o yüzden de olabilir ama hiç bu kadar hevesli görmemiştim şaşırdım

Diğer arkadaşların dedigi daha mantıklı ses kayit cihazi ya da kamera ya çok akıllıca :oha::KK62:

Oda düşünmediğim birşey değil
Benim kızım çok çok ağlar ondan da kurtulmaya çalışıyor olabilir ben evdeyken rahat rahat dışarı çıkmaz o yüzden de olabilir ama hiç bu kadar hevesli görmemiştim şaşırdım

Vallahi Avrupa kupası yüzünden olabilir derim. İçindeki karı kız aşkı değil futbol aşkı olabilir :)

Merhaba arkadaşlar
Eşimle yarın annemgili görmeye gitcez 3 saatlik mesafede oturuyor lar bir gece kalıp dönmeyi düşünüyorduk
Annemde bugün yanına elbise çok al gelmişken kal dedi
Ben de eşime söyledim bu arada 2 tane çocuğumuz var 5-1 yaşlarında
Eşimde 2 hafta kal ben seni almaya gelirim dedi sana da çocuklara da iyi gelir dedi ve beni göndermeye çok meraklı gözüküyor
Daha öncede konu açmıştım şimdiye kadar 1 kere şüphelendim aldatma konusunda
Eşimi dinlesem mi yoksa bildiğin adam beni postalamaya mı çalışıyor anlam veremedim
Bence gitmemelisin benimde başıma geldi iyi niyete siginip git sanada iyi gelir laflarina ben inandim sen inanma bi pislik kesin cikio canm

Ufak bi dinleme cihazi yada kamera koyun naklen yayin olur size. Bence gidin ve takibi elden birakmayin

Merhaba arkadaşlar
Eşimle yarın annemgili görmeye gitcez 3 saatlik mesafede oturuyor lar bir gece kalıp dönmeyi düşünüyorduk
Annemde bugün yanına elbise çok al gelmişken kal dedi
Ben de eşime söyledim bu arada 2 tane çocuğumuz var 5-1 yaşlarında
Eşimde 2 hafta kal ben seni almaya gelirim dedi sana da çocuklara da iyi gelir dedi ve beni göndermeye çok meraklı gözüküyor
Daha öncede konu açmıştım şimdiye kadar 1 kere şüphelendim aldatma konusunda
Eşimi dinlesem mi yoksa bildiğin adam beni postalamaya mı çalışıyor anlam veremedim
biz kadınla hiç mutlu olmuyor muyuz ne :) yok kalamazsın dese o zamanda kızmayacak mıydın bence bu beni aldatıyor diye düşünmeniz için Bi sebep değil

Back
X