Kızlar kararsız kaldım bi bakabilir misiniz?

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Dün vajinal iltihap için doktora gitmiştim. İki tane fitil bi de antibiyotik verdi yine. Ama bişeyi sormayı unuttum ya aceleden. Şimdi biz korunmuyoruz eşimle. İlaçları kullanacağım ama şüpheye düştüm birden. Ya hamile isem diye. Sabah idrar testi yaptım bişi çıkmadı. Sat 4 Eylül bat ise 3 Ekim adetime 12 gün var daha ne yapmalıyım sizce ilaçları kullanmalı mıyım? Şimdi belli olmaz dimi idrarda? o_O

Dün vajinal iltihap için doktora gitmiştim. İki tane fitil bi de antibiyotik verdi yine. Ama bişeyi sormayı unuttum ya aceleden. Şimdi biz korunmuyoruz eşimle. İlaçları kullanacağım ama şüpheye düştüm birden. Ya hamile isem diye. Sabah idrar testi yaptım bişi çıkmadı. Sat 4 Eylül bat ise 3 Ekim adetime 12 gün var daha ne yapmalıyım sizce ilaçları kullanmalı mıyım? Şimdi belli olmaz dimi idrarda? o_O
Canım ilişkiden 10 gün sonra idrarda çıkabiliyor geç döllenme de olabilir şüphen varsa kullanma yarın kan tahlili yaptır

Canım ilişkiden 10 gün sonra idrarda çıkabiliyor geç döllenme de olabilir şüphen varsa kullanma yarın kan tahlili yaptır
Şüphem var tabi de. Bir an önce iltihabı mı da temizlemek istiyorum önümüzdeki ay için en azından güzel bir başlangıç olur

Bn fitil kullandim aynen adete az qardi snra hamile kldim.iltap warkn gebe kalinmioeczaneyw sor bu geblktede kullanilan fitilmi dye.bsi olmuo

Antibiyotik kyllnma hap kullnma.ama fitil bn 7tanw kullandım. Fitiller gnlde lokal oluo sdece rahim agzini etkilio bbk cok yukarda .ha bk iliskiye smdi grmen lazımsa kullanma. Sperm yumurtaligina ulassin birlessin 3gun snra kullan yoksa spermibozar

Sor eczaneler e netten oku gblik icin mi die ama antibiotiksz gecmezse sartsa buay deneme cnku hap kullsnmamalisn

Fitil gyno max-XL mi yazıyor tam olarak?
Yok canım bende XL yazmıyor ama daha önce kullanmıştım ben onu
Benim fitiller bunlar. iki de hap verdi mantar içinmiş hem sen hem de eşin içecek dedi. Ama sende mantar var demedi iltihap var sadece dedi. O ilacın yan etkileri oldukça fazla bu nedenle de içmeyi düşünmüyoruz eşimle

Eklentiler

• PicsArt_09-23-11.43.26.webp
    PicsArt_09-23-11.43.26.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 45
Yok canım bende XL yazmıyor ama daha önce kullanmıştım ben onu
Benim fitiller bunlar. iki de hap verdi mantar içinmiş hem sen hem de eşin içecek dedi. Ama sende mantar var demedi iltihap var sadece dedi. O ilacın yan etkileri oldukça fazla bu nedenle de içmeyi düşünmüyoruz eşimle
Fitilleri kullan bence. İltihabı atman gerek. Bol bol da sıvı tuket

Hamileyken ben kac kez kullandım. Zaten doktorlar veriyor hamileykende

Back
X