Kızlar karnım çok kaşınıyor

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
kızlar merhaba karnım çok kaşınıyor ne kullanmam lazım bide doktorum krill oil gıda takviyesi omega 3 verdi kullansam çok kilo aldırır mı?

kızlar merhaba karnım çok kaşınıyor ne kullanmam lazım bide doktorum krill oil gıda takviyesi omega 3 verdi kullansam çok kilo aldırır mı?
Canım karnın için avakado yağı tavsiye ederim.catlak için çok iyi.ben onu kullanıyorum ve memnunum kasindigi zamanda hemen suruyorum duruyo kaşıntı

Omega 3 ozellikle yemeklerden once icilirse istah aciyo ve dolayisiyla kilo yapiyo esim 1.83 boyunda 65 kiloydu kilo alamiyodu 1 sene devamsiz bi sekilde omega 3 kullandi 80 kiloyu gordu. Elinizden geldigince yemeklerden yarim saat sonra falan icin zamaninda esim icin arastirmistim gercekten kilo aldirir mi diye biyerde yemek oncesi icilirse aldirir yemek sonrasi icilirse aldirmaz diye okumustum ne kadar dogru bilmiyorum cunki esim hep yemek oncesi icti.

Ben de çok kasiniyorum ben de : ( palmersin kakao yağını kullanıyorum göbeğim hep nemli ama tatlı tatli kaşınması durmuyor neden

ikincisi sprey onu sıkıp yefiriyorsun sonra da birinci kremi surup yediriyorsun hem kasintiya hemde çatlağa iyi geliyor canım bunlar

Karnın genişliyor o yüzden kasiniyor kusura bakma uzun yazdım ama arkadaşım önerdi bende memnunum hatta spreyi yaralara bile kullanabiliyorsun dogalmis

duştan sonra bebeyağı kullanıyorum. pambııık gibi oluyor kaşıntıyı azaltıyor

Denicem ben bende canım

Çatlak nasıl belli ediyor kendini birden orda kırmızı yırtılmış deri mi görünüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…