Kızlar karnınız kaçıncı haftada çıkmaya başladı?

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
16.Haftada çıplakken baktığımızda görebiliyoruz karnımızı ve 20.haftada dışardan hamile olduğumuz belli oluyor..Daha erken yada yada geç karnı çıkan varmı?

benimki 25ten sora normal hamile göbeği oldu
iç karınla alakalı kiminde 15tede çıkar bazısında 30a gelir hafif belli olur

Benimki 20.hafta dolaylarında hafif hafif belli olmaya başladı, hamileden çok şişmana benziyordum ama o zamanlar :)))
24. haftadan sonra artık dışarıdan da anlaşılıyordu hamile olduğum :))

Kişiden kişiye değişiyor ama. Benim bir arkadaşım daha 4 aylıkken sanki 6 aylık hamile gibiydi :))

benim oğlumda iken 7 ayıma kadar minicikbir karnım vardı elbise falan giyecek kadar yoktu nerdeyse sonrasınd çok şişti son 2ay..buda henüz 7 haftalık bakalım ne zaman şişecek :kedi: kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

Benim simdiden karnim sistiiii, ay cokmu erken ne... Yani söyle dar giyinince yumruk gibi duruyor, ciplakken daha da siddetli, 10 haftamiza giriyoruz.

Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca korktum, birde ben 1 kilo almisim...

Karnimi yarin doktora sormaliyim, bence!

Benim simdiden karnim sistiiii, ay cokmu erken ne... Yani söyle dar giyinince yumruk gibi duruyor, ciplakken daha da siddetli, 10 haftamiza giriyoruz.

Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca korktum, birde ben 1 kilo almisim...

Karnimi yarin doktora sormaliyim, bence!

canım bende 13 haftalık hamileyim benimde karınımm 9 da çıktı galiba belli de oluyo artıkk bende birden 2 kilo aldım galiba psikolojik birasda

Benim 20. haftaya kadar hiçbir şey belli olmuyordu. Sonra nasıl çıktı, nasıl pırtladı anlamadım.22. haftada kocaman olmuştu göbeğim.
Şimdi 25+4 'teyim.Artık hamile olduğum dışardan da belli oluyor sanırım :nazar:
Ama benim karnım öyle önde küçücük değil :kedi:
Mideden itibaren kocaman şişti :kedi:

Back
X