- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi Sevda353535
Evet 1 kaybim oldu onun icin yaptirdimHayırlı sonuçlar olur ins.senin tüp bebek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 1 kaybim oldu onun icin yaptirdimHayırlı sonuçlar olur ins.senin tüp bebek mi
Benimde öyle nerde oturuyorsun canım tüp bebek merkezini merak ettim deEvet 1 kaybim oldu onun icin yaptirdim
ne kadar sürede çıktıTanyalçın laboratuvarında 300 liraya yaptırdık biz Ekim ayında.
1 ay dediler 20 günde çıktıne kadar sürede çıktı
Özel dr um.irenbeyle anlaşmalı seninBenimde öyle nerde oturuyorsun canım tüp bebek merkezini merak ettim de
Benimde Ahmet bey irenbede yaptırdık benim doktorumda anlaşmalıÖzel dr um.irenbeyle anlaşmalı senin
Bizde genetik test yaptırdık da bu ismi ilk defa duydum ondan sordumTüp bebek tedavisi ile hamile kaldım düşük yaptım.Eşimle benim genetiğime bakacaklar bir dahaki Bebek’te aynı sorunu yaşamamak için ben de kan pırtılaşması var mı eşimle benim kromozomlarımı bakıyorlar
Aaa tuttumu peki ilk deneme canımBenimde Ahmet bey irenbede yaptırdık benim doktorumda anlaşmalı
Merhaba Sevda 12li trombosit panelini ege ünv.de ucretsiz, eşli kromozom testini de tınaztepede toplam 230 tlYe yaptırdımÖzel hastanelerde çok pahalı devlet hastaneleri yapmıyormuş bu testi. İzmir’de oturup yaptıran varmı ?
Canım bende dün ögrendim tepecik hastanesi bornovadaki ek binası ücretsiz yapıyormuş.en uygun Tınaztepe Oraya gidicetim bende arkadaşım söyledi ücretsiz olduğunu.sonuçlar 2 ayı bulur dedilerMerhaba Sevda 12li trombosit panelini ege ünv.de ucretsiz, eşli kromozom testini de tınaztepede toplam 230 tlYe yaptırdım
Ohhh iyi bari boşu boşuna para vermeye gerek yok ege ünv. Pıhtılaşma testini 40 günde çıkacak dedi ama 25 günde sonuçlandı tinaztepe kromozom testini 21 günde verdiCanım bende dün ögrendim tepecik hastanesi bornovadaki ek binası ücretsiz yapıyormuş.en uygun Tınaztepe Oraya gidicetim bende arkadaşım söyledi ücretsiz olduğunu.sonuçlar 2 ayı bulur dediler
Nasıl çıktı canım sonuçların tüp bebekmi senin deOhhh iyi bari boşu boşuna para vermeye gerek yok ege ünv. Pıhtılaşma testini 40 günde çıkacak dedi ama 25 günde sonuçlandı tinaztepe kromozom testini 21 günde verdi
Evet canım tup bebek genetik temiz ama pıhtılaşma yatkınlığı varmış doktor önemli olmadığını kan sulandırıcı kullanmam gerekeceğini solediNasıl çıktı canım sonuçların tüp bebekmi senin de
iyi bari sorun çıkmamış bende merakla bekliyorum.dondurulmus embriyolar var insallah onlarda genetik bir sorun çıkmaz . Doktor dediki kürtajla alınan parçaya bakacaklar mış embriyo da genetik bir sorun varsa dondurulmuş diğer embriyolar da olma şansı varmış . Onlar içinde genetik testi yapıyorlar mış ama çok uzun bir süreç maddi ve manevi .Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet canım tup bebek genetik temiz ama pıhtılaşma yatkınlığı varmış doktor önemli olmadığını kan sulandırıcı kullanmam gerekeceğini soledi
Hangi test g1 ay dediler 20 günde çıktı
Tepecik genetiği 1 ayda sonuçlandırdı ama pıhtılaşma çıkmadı daha canım haberin olsun 1 ayda genetik çıkıyor hatta 25 gün falaniyi bari sorun çıkmamış bende merakla bekliyorum.dondurulmus embriyolar var insallah onlarda genetik bir sorun çıkmaz . Doktor dediki kürtajla alınan parçaya bakacaklar mış embriyo da genetik bir sorun varsa dondurulmuş diğer embriyolar da olma şansı varmış . Onlar içinde genetik testi yapıyorlar mış ama çok uzun bir süreç maddi ve manevi .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Süper bana 2 ay dediler internetten mi baktınHangi test g
Tepecik genetiği 1 ayda sonuçlandırdı ama pıhtılaşma çıkmadı daha canım haberin olsun 1 ayda genetik çıkıyor hatta 25 gün falan
Evet verdikleri kağıttaki siteden baktım hastanenin sitesindenSüper bana 2 ay dediler internetten mi baktın
Benden ara ara kontrol edeyim ozamanEvet verdikleri kağıttaki siteden baktım hastanenin sitesinden