Kızlar karyotip testi yapan varmı

Tanyalçın laboratuvarında 300 liraya yaptırdık biz Ekim ayında.

Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım düşük yaptım.Eşimle benim genetiğime bakacaklar bir dahaki Bebek’te aynı sorunu yaşamamak için ben de kan pırtılaşması var mı eşimle benim kromozomlarımı bakıyorlar
Bizde genetik test yaptırdık da bu ismi ilk defa duydum ondan sordum

Merhaba Sevda 12li trombosit panelini ege ünv.de ucretsiz, eşli kromozom testini de tınaztepede toplam 230 tlYe yaptırdım
Canım bende dün ögrendim tepecik hastanesi bornovadaki ek binası ücretsiz yapıyormuş.en uygun Tınaztepe Oraya gidicetim bende arkadaşım söyledi ücretsiz olduğunu.sonuçlar 2 ayı bulur dediler

Canım bende dün ögrendim tepecik hastanesi bornovadaki ek binası ücretsiz yapıyormuş.en uygun Tınaztepe Oraya gidicetim bende arkadaşım söyledi ücretsiz olduğunu.sonuçlar 2 ayı bulur dediler
Ohhh iyi bari boşu boşuna para vermeye gerek yok ege ünv. Pıhtılaşma testini 40 günde çıkacak dedi ama 25 günde sonuçlandı tinaztepe kromozom testini 21 günde verdi

Evet canım tup bebek genetik temiz ama pıhtılaşma yatkınlığı varmış doktor önemli olmadığını kan sulandırıcı kullanmam gerekeceğini soledi
iyi bari sorun çıkmamış bende merakla bekliyorum.dondurulmus embriyolar var insallah onlarda genetik bir sorun çıkmaz . Doktor dediki kürtajla alınan parçaya bakacaklar mış embriyo da genetik bir sorun varsa dondurulmuş diğer embriyolar da olma şansı varmış . Onlar içinde genetik testi yapıyorlar mış ama çok uzun bir süreç maddi ve manevi .Rabbim isteyen herkese nasip etsin

1 ay dediler 20 günde çıktı
Hangi test g
iyi bari sorun çıkmamış bende merakla bekliyorum.dondurulmus embriyolar var insallah onlarda genetik bir sorun çıkmaz . Doktor dediki kürtajla alınan parçaya bakacaklar mış embriyo da genetik bir sorun varsa dondurulmuş diğer embriyolar da olma şansı varmış . Onlar içinde genetik testi yapıyorlar mış ama çok uzun bir süreç maddi ve manevi .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tepecik genetiği 1 ayda sonuçlandırdı ama pıhtılaşma çıkmadı daha canım haberin olsun 1 ayda genetik çıkıyor hatta 25 gün falan

Kızlar ege üniversitesi tüp bebek merkezi embriyo'ya pgt testini ücretli mi yapıyor yaptıran yada bilgisi olan paylaşabilir mi?

Back
X