Göz Çevresi Bakımı Kızlar kaşlarımın daha çabuk çıkması için neler yapabilirim?

havuc_rendesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
62
0
26
Arkadaşlar benim kaşlarım normalde kalın ve çok sık. Ama geçen gün suratıma kapı çarptı kaşım yaralandı, dikiş atılırken sağ kaşımın bir kısmı gitti. :( Ben bugün sarımsak ve zeytinyagı sürdüm işe yaradı biraz. Her gün düzenli olarak tekrarlıyacagım.. Sizce başka ne yapabilirim okula yara bandı takıp gidiyorum 2 gündür. Zaten kaşlarım çabuk çıkıyor genelde ama sizce ne kadar sürede uzar? :(

Bir gelişme olursa tekrar yazarım buraya. :((

Fındık yağı,sarımsak yağı,badem yağı bir de Aylara kaş-kirpik bakım yağı diye bir karışım var o da baya etkili.Sarımsağı direkt sürebilirsin ayrıca.Geçmiş olsun canım.

Fındık yağı,sarımsak yağı,badem yağı bir de Aylara kaş-kirpik bakım yağı diye bir karışım var o da baya etkili.Sarımsağı direkt sürebilirsin ayrıca.Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun badem yağı da iyi gelebilir

Sağolun kızlar sarımsak, badem yagı kullanmaya devam ediyorum ama ince çıkıyor kalınlaşır umarım teşekkürler tekrar

Canım sarımsağın çok işe yaradığını duydum ve benzer bi durum arkadaşımın başına geldi doktor ona badem yağı vermişti. Sen zaten ikisinide kullanıyormuşşun umarım bir an önce istediğin gibi olur :)

Sarımsak yağı değil direk bir diş sarımsağı ortada kesip iç kısmını sür gürleştirdiği kesin : ) ama özellikle çıkmasını istediğin yere sür bir süre dursun sonra temizle bence

Back
X