- Konu Sahibi sokoprenses
-
oooooofffff tamam yaaaaaaYok anam....ben anlamiyorum kizlar bazen sizi.benneyaptımki...bunumu kafana takip sabaha kadar agladin? bilmiyorumkismile
Arkadasim kadin küfürmü etti? Hakaretmi etti sana? Bu lafta ne var Allah askina?CADIARZU
Yani sanki birazda aman kayinvalide bir laf atsada bende altinda birseyler arasam gibi birsey olmus bu.
Sana veya ogluna acik acik kizim oglum kilolariniza dikkat edin dese bile alinmamaniz gerek bence....ne varki bunda? Kendi Annen öyle birsey ima etse darilirmisin, veya kayinvalidene yaptigin gibi ben sana gösteririm triplerine girermisin?:hulya:
Yanlis düsünüyorsun bence....kayinvalideni tanimam etmem ama bu konuda bana göre cok gereksiz bir cekismeye giriyorsun....ortada findik kabugu dolduracak birsey bile yok.
Kesinlikle evet ya... yerimsenibenşimdi suyun gelmek üzereyse minimum 8 aylık hamilesindir.
bu olay olduğunda da daha hamile değildim diyorsun.
yani sen 9 aydır bunu mu kafana taktın. akannehir
sen dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım.
9 ayda neler unutuluyor senin hatırladığın şeye bak; alemsin yani. kaydirigubbakcemile3
bana deseler bu lafı; demek kocam çok seviyo yemiyo yediriyor, iyi bakıyor bana derdim.. :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?