Kızlar kedisi olanlardan acil yardım sırtında şişlik var:(((

Quens

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
30
12
3
28
İki buçuk yaşında şımarık bi kızım var iki gündür sürekli miyavlamaya başladı gece gündüz hemde, kızgınlık değil biliyorum. Sol tarafında kaburgasının üstünde 2 3 cm şişlik var biraz sert. Her zaman beni sevin diye şebeklik yapan kedi artık sırtına karnına dokununca kaçıyo veya tırmalıyor canı acıyor biliyorum veterinere anca akşama doğru götürebilirim. Siz ne önerirsiniz başınıza böyle bişey geldimi fakülteye götürmelimiyim? parazit aşıları olalı 1 buçuk ay oldu

Kesinlikle bir veterınere git.

Belli ki kedinin canı yanıyo kıyamam yaaa

Kesinlikle bir veterınere git.

Belli ki kedinin canı yanıyo kıyamam yaaa
Veteriner aşı yeri önemli değil masaj yap dağılır dedi iyi de bi veteriner yıllardır kedimin takibini yapıyor güvenmekten başka çarem kalmadı :/

benimde eskiden köpeğim vardı. aynı dediğin gibi şişlik vardı. babamlar veterinere götürmüştü. doktor beze oluşmuş demişti.

şimdi şöyle, duruma göre değişiyor. doktor bakıyor, eğer basit birşeyse ilaç felan veriyor, orta durum birşeyse iğneyle felan hallediyor, çok kötü birşeyse operasyon yapar. umarım basit bişeydir. ama her halukarda doktor görmeli.

Veterineri gördü zaten ben böyle şeyleri asla ihmal etmem gözümün nuru benim prensesim veteriner önemli değil aşı yüzünden olmuş dedi geçer dedi ama ben acı çekmesine dayanamıyorum

hımm akşam veterinere götürcem deyince henüz veteriner görmedi sandım. bizde bezesine yakın yerlere dokunmadan alırdık severdik. dediğin gibi o aralar sinirli oluyorlar ama sonra acıları geçince rahatlıyorlar, eski hallerine dönüyorlar.

Akşamı bekleyemedim. İnşallah hemen geçer bizimkininde

Bizim veteriner hekimimiz sağolsun gerekmedikçe aşı yapmaya karşı.. Parazit aşıları yerine de tablet şeklinde veriyoruz. İleride aynı bu şekilde bir şeyle karşılaşacağımızı anlatmıştı iğne kullanırsak.. Siz de bundan sonra aşı yerine tablet kullanın.

Parazit aşısı yüzünden olmadı ama Parazit aşısı olalı 1 buçuk ay oldu kuduz ve lösemi aşısı yüzünden olmuş kas dokusunun altına ulaşmadığı için. Parazitte hap kullanılabilir ama diğer aşılar hayati önem taşıyor lütfen ihmal etmeyin diğer hastalıklara göre bizim şuan yaşadığımız ne ki çok şükür. Allah hepimizin kedisine dilsiz arkadaşına uzuuun sağlıklı ömürler verir inşallah :)

Zaten bu sadece bir kereden olan bir şey değil. Sürekli aşı vuruldukları için oluyor. Tabi ki aşılarıni tam yaptırıyorum, sadece parazitin tableti varken aşı vurdurmak zarar.. Bunu anlatmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…