Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dediAlttan baksaydi belki kalp atisi vs duyardi bakti mi acaba
Bebeğin kesenin içinde görünüyor muyduCanım bence kese boyutun çok güzel benim 5 haftalıkken 4 haftalik gözüküyordu doktor öyle demişti ve kese boyutum o.48cmdi 1 hafta sonra gittiğimde kesem gelişmiş ti kalp atışını bile dinledim hiç sorun etme üzme kendini derim
Benim cok cok erken bi zamandi tam hatirmamiyorum zamani ama hafif bi kanama olmustu o zamana kdr kalp atisini dha duymamistik. Mecburi alttan baktiklarinda pitpit atiodu. O yuzden sordumAlttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dedi
6 haftalık iken mi gördünüz bebeğiniziBenim de öyle olmuştu.1 hafta sonra idrara sıkışık gel bakalım demişti doktorum.o zaman görebilmiştik.
Tam hatırlamıyorum ama 6 olması gerek6 haftalık iken mi gördünüz bebeğinizi
O.48 kese boyutumda hiç birşey gözükmüyordu minicik bir yuvarlak vardı seninki güzel diye düşünüyorumBebeğin kesenin içinde görünüyor muydu
Bende de 2 tane nokta görünüyor bi bakar mısın seninki de aynı öyle miydiO.48 kese boyutumda hiç birşey gözükmüyordu minicik bir yuvarlak vardı seninki güzel diye düşünüyorum
7 haftalikken gordum bebegimi
[/QUOTE
Kesen oluşmuş muydu canım
6+1 yazıyor kağıt ta ama. 8. Hafta ya kadar yolu var üzülme canımAlttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dedi
Hayirlisi bakalim6+1 yazıyor kağıt ta ama. 8. Hafta ya kadar yolu var üzülme canım
Böyleydi canimBende de 2 tane nokta görünüyor bi bakar mısın seninki de aynı öyle miydi
Hayirlisi olsun inşallahBöyleydi canim
Pardon internette sıkıntı vardı gitmemiş fotoğraf :) bak bu kadarcikken 1 hafta içinde kalbini bile duydum:)Hayirlisi olsun inşallah
1 haftalıkken mi duydunPardon internette sıkıntı vardı gitmemiş fotoğraf :) bak bu kadarcikken 1 hafta içinde kalbini bile duydum:)
Hayır canimm1 haftalıkken mi duydun