Anket Kızlar kesem boş acil yardım!!!

Irm113

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
38
17
3
25
Kizlar 5hafta 3 günlük hamileyim bugün hastahaneye gittim kesen yeterince büyük bebeği göremedim haftaya cuma yine gel bakalim dedi bebek keseye yerleşmiş mi diye acaba boş gebelik mi benimki 🙁😢
1569582926373700187821.webp
1569582926373700187821.webp

Canım bence kese boyutun çok güzel benim 5 haftalıkken 4 haftalik gözüküyordu doktor öyle demişti ve kese boyutum o.48cmdi 1 hafta sonra gittiğimde kesem gelişmiş ti kalp atışını bile dinledim hiç sorun etme üzme kendini derim

Alttan baksaydi belki kalp atisi vs duyardi bakti mi acaba

Canım bence kese boyutun çok güzel benim 5 haftalıkken 4 haftalik gözüküyordu doktor öyle demişti ve kese boyutum o.48cmdi 1 hafta sonra gittiğimde kesem gelişmiş ti kalp atışını bile dinledim hiç sorun etme üzme kendini derim
Bebeğin kesenin içinde görünüyor muydu

Alttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dedi
Benim cok cok erken bi zamandi tam hatirmamiyorum zamani ama hafif bi kanama olmustu o zamana kdr kalp atisini dha duymamistik. Mecburi alttan baktiklarinda pitpit atiodu. O yuzden sordum

Benim de öyle olmuştu.1 hafta sonra idrara sıkışık gel bakalım demişti doktorum.o zaman görebilmiştik.

1 haftalıkken mi duydun
Hayır canimm Hoppa Hoppa bu görüntü 5 haftalıkken kesem çok küçüktü ama 1 hafta içinde çok gelişti hatta bebisim kalbini bile duydum onu anlatmak istedim kese oluştuktan sonra bebiş mucize gibi oluveriyor eminim seninde öyle olucak allahım isteyen herkezin yüzünü güldürsün :dua:Hoppa:emir_bebek:

Back
X