- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Yok normal ultrasonda goremedi, alttan bakmayi teklif dahi etmedi ama cok tedirginim yani 6 hafta kisa bi sure degil niye gormediki ondan kotu oldumBenimde 5+5 falandı sanırım göremedi değerim 5/6 binin altındaydan çok nadir karından görüyor alttan muaneye değilse senin endişe etmene gerek yok
Beta değerin henüz 5/6 bin olmamıştır kanaman ağrın yok cok şükür
Yok cok şükür umarim yuksek cikar sonucu bekliyorum kan verdim.Beta değerin henüz 5/6 bin olmamıştır kanaman ağrın falan yoksa korkma
Canım kaç senin değerin sanırım aynı durumdayızYok cok şükür umarim yuksek cikar sonucu bekliyorum kan verdim.
Dis gebelik oldugnu nasil anlamistin diger bebeginde , dis gebeligin kotu bisey oldugnu duydum o olmasindan cok korkuyorum canımMerhaba arkadaşlar benimde SATıma göre 6+4 hamileyim ama yumurta çatlamama göre henüz daha 30 günlük bebeğim dr alttan muayne etti kese çok küçük 0,23 mm iki ihtimal var ya düşecek ya da gelişecek geç döllenme olmuştur dedi bir kimyasal gebeliğim bir dış gebeliğim var çok korkuyorum beta hcgm de az yükseliyor böyle olupta sağlıklı kucağına alan var mı bebişini
Ben adetime 2 gun kala hcg baktirdim 196 cikti ondan sonrada bidaha yaptirmadim , bugunde kese ve kalp atisi icin gttigmde yok dedi hcg verdim daha sonucu ogrenmedimCanım kaç senin değerin sanırım aynı durumdayız
Canım şöyle diyeyim Rabbim düşmanıma bile vermesin. Değerlerim takılı kalmıştı 750 olup 800e yükseliyordu ve lekelenmem vardı hemde normal bir leke değil simsiyah lekeler geliyordu sağ tarafımda ağrı vardı öldürüyordu beni doktor alttan göremedi daha sonra alt tarafta gördü tüpümde sonra iğne oldum değelerimin sıfırladım 4 ay sonra hamile kaldım ama bu da çok küçük psikolojim çok bozuk hergün ağlıyorumDis gebelik oldugnu nasil anlamistin diger bebeginde , dis gebeligin kotu bisey oldugnu duydum o olmasindan cok korkuyorum canım
Hımm ben 2 günde bir bakıyorum canım riskim olduğu için çok şükür değil dış gebelik ama çok tedirginimBen adetime 2 gun kala hcg baktirdim 196 cikti ondan sonrada bidaha yaptirmadim , bugunde kese ve kalp atisi icin gttigmde yok dedi hcg verdim daha sonucu ogrenmedim
Offf canim benim ya rabbim sana guc kuvvet versin , buda oyle olcak diye bisey yok rabbim bunu kicagina versin insallah ,zaman tek ilacimizCanım şöyle diyeyim Rabbim düşmanıma bile vermesin. Değerlerim takılı kalmıştı 750 olup 800e yükseliyordu ve lekelenmem vardı hemde normal bir leke değil simsiyah lekeler geliyordu sağ tarafımda ağrı vardı öldürüyordu beni doktor alttan göremedi daha sonra alt tarafta gördü tüpümde sonra iğne oldum değelerimin sıfırladım 4 ay sonra hamile kaldım ama bu da çok küçük psikolojim çok bozuk hergün ağlıyorum
Aynen öyle canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınOfff canim benim ya rabbim sana guc kuvvet versin , buda oyle olcak diye bisey yok rabbim bunu kicagina versin insallah ,zaman tek ilacimiz
Bide sunu merak ettim Dis gebelik oldugnu ogrenince ilaclami bebegi dusurduler yoksa operasyonmu gecirmistin ,Merhaba arkadaşlar benimde SATıma göre 6+4 hamileyim ama yumurta çatlamama göre henüz daha 30 günlük bebeğim dr alttan muayne etti kese çok küçük 0,23 mm iki ihtimal var ya düşecek ya da gelişecek geç döllenme olmuştur dedi bir kimyasal gebeliğim bir dış gebeliğim var çok korkuyorum beta hcgm de az yükseliyor böyle olupta sağlıklı kucağına alan var mı bebişini
İğne oldum canım ben iğne olupta düşmezse operasyon yaparız dedi dr ama şükür ki iğneyle düştü. Operasyon olanlar genellikle ilerlemiş iç kanama geçirenlerBide sunu merak ettim Dis gebelik oldugnu ogrenince ilaclami bebegi dusurduler yoksa operasyonmu gecirmistin ,
Anladim.canim buralardan uzak olsun, allah yardimcimiz olsun hayirli haberler gondersinİğne oldum canım ben iğne olupta düşmezse operasyon yaparız dedi dr ama şükür ki iğneyle düştü. Operasyon olanlar genellikle ilerlemiş iç kanama geçirenler
Amin canım birbirimizi de haberdar edelim belki umut oluruz birbirimizeAnladim.canim buralardan uzak olsun, allah yardimcimiz olsun hayirli haberler gondersin
Canım sonucum cikti 26.325 doktor bu sonuca gore kalp atisi duymam gerekti dedi dis gebelik olabilir dedi ben cok korkuyprum suanAmin canım birbirimizi de haberdar edelim belki umut oluruz birbirimize
Keseyi bu değerle göremedi mi ?Canım sonucum cikti 26.325 doktor bu sonuca gore kalp atisi duymam gerekti dedi dis gebelik olabilir dedi ben cok korkuyprum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?