Kizlar kesem gorunmedi cok üzgünüm 😓😭

Anteplililili

Ananın dibi..👀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
6.085
13.829
248
6 haftalik gebeyim kontole gttim kese gormek icin doktor hic birsey goremedi ,boyle olupta daha sonra kese goren varmi kafam allak bullak ya

Benimde 5+5 falandı sanırım göremedi değerim 5/6 binin altındaydan çok nadir karından görüyor alttan muaneye değilse senin endişe etmene gerek yok

Benimde 5+5 falandı sanırım göremedi değerim 5/6 binin altındaydan çok nadir karından görüyor alttan muaneye değilse senin endişe etmene gerek yok
Yok normal ultrasonda goremedi, alttan bakmayi teklif dahi etmedi ama cok tedirginim yani 6 hafta kisa bi sure degil niye gormediki ondan kotu oldum

Beta değerin henüz 5/6 bin olmamıştır kanaman ağrın falan yoksa korkma

Hiç sıkma canını benim kanamam bile vardı doktor düşük dedi üç hafta sonra gittim kalp atışıyla beraber keseyi gördüm

Merhaba arkadaşlar benimde SATıma göre 6+4 hamileyim ama yumurta çatlamama göre henüz daha 30 günlük bebeğim dr alttan muayne etti kese çok küçük 0,23 mm iki ihtimal var ya düşecek ya da gelişecek geç döllenme olmuştur dedi bir kimyasal gebeliğim bir dış gebeliğim var çok korkuyorum beta hcgm de az yükseliyor böyle olupta sağlıklı kucağına alan var mı bebişini

Dis gebelik oldugnu nasil anlamistin diger bebeginde , dis gebeligin kotu bisey oldugnu duydum o olmasindan cok korkuyorum canım

Dis gebelik oldugnu nasil anlamistin diger bebeginde , dis gebeligin kotu bisey oldugnu duydum o olmasindan cok korkuyorum canım
Canım şöyle diyeyim Rabbim düşmanıma bile vermesin. Değerlerim takılı kalmıştı 750 olup 800e yükseliyordu ve lekelenmem vardı hemde normal bir leke değil simsiyah lekeler geliyordu sağ tarafımda ağrı vardı öldürüyordu beni doktor alttan göremedi daha sonra alt tarafta gördü tüpümde sonra iğne oldum değelerimin sıfırladım 4 ay sonra hamile kaldım ama bu da çok küçük psikolojim çok bozuk hergün ağlıyorum

Ben adetime 2 gun kala hcg baktirdim 196 cikti ondan sonrada bidaha yaptirmadim , bugunde kese ve kalp atisi icin gttigmde yok dedi hcg verdim daha sonucu ogrenmedim
Hımm ben 2 günde bir bakıyorum canım riskim olduğu için çok şükür değil dış gebelik ama çok tedirginim

Offf canim benim ya rabbim sana guc kuvvet versin , buda oyle olcak diye bisey yok rabbim bunu kicagina versin insallah ,zaman tek ilacimiz

Bide sunu merak ettim Dis gebelik oldugnu ogrenince ilaclami bebegi dusurduler yoksa operasyonmu gecirmistin ,

Bide sunu merak ettim Dis gebelik oldugnu ogrenince ilaclami bebegi dusurduler yoksa operasyonmu gecirmistin ,
İğne oldum canım ben iğne olupta düşmezse operasyon yaparız dedi dr ama şükür ki iğneyle düştü. Operasyon olanlar genellikle ilerlemiş iç kanama geçirenler

İğne oldum canım ben iğne olupta düşmezse operasyon yaparız dedi dr ama şükür ki iğneyle düştü. Operasyon olanlar genellikle ilerlemiş iç kanama geçirenler
Anladim.canim buralardan uzak olsun, allah yardimcimiz olsun hayirli haberler gondersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…