- Konu Sahibi capslocksmith
-
Canım kesenin alanı ne oluyor bilmiyorum ama kese düzgün sınırlıysa ve içinde atan bir kalp varsa ki sen duymussundur artık kac haftalık olmuş, bebeişin düşme şansı çok dusuk... Her ne olursa olsun senin yapacagın birşey yok... Allaha emanet edip bekleyeceksn ama yorma kendini dinlenmeye devam et bol bol... Umarım sağlıkla alırsın kucagına
Canım kesenin alanı ne oluyor bilmiyorum ama kese düzgün sınırlıysa ve içinde atan bir kalp varsa ki sen duymussundur artık kac haftalık olmuş, bebeişin düşme şansı çok dusuk... Her ne olursa olsun senin yapacagın birşey yok... Allaha emanet edip bekleyeceksn ama yorma kendini dinlenmeye devam et bol bol... Umarım sağlıkla alırsın kucagına
canım senin lekelerin devam ederken peki, sana proluton iğne (rahim kasılmalarını azaltıyor,haftalık 1veya 2kere yapılıyor dozuna göre) yapıldı mı? birde bana 1 aylık crinone jel verildi.
vajinal yoldan kullanılıyor. sana iğne,ilaç herhangi bişey verilmiş miydi?
acaba benim lekelerimi bitiren bu iğneler,jeller mi oldu?
tabi iğne ilaç sebepler sadece, veren rabbim. onda şüphe yok ama tabi sebepler de var, vesileler de var işte. sebepsiz iş yok kainatta
Canım benim ilk gebeliğimde ve diğerlerinde lekelerim oluncs hemen progestan hap vermişlerdi.. Ama sonra benim2. Dusukten sonra kan pıhtılasmam oldugu ortaya cıktı ve hamılelıkte hergun iğne yaptım kendşme ( kan sulandırıcı) gerçi 3. De de yapmışrım ama o gitti... Yani gidecek olan gidiyor. İlk üçünde yani gidenlerde evdeydim. 4. de yani oğlumda dershanede ogretmenlik yapıyordum ve saatlerce de ayakta kalıordum ama o durdu çok şükür..Bak seninki tutunmus ne guzel.
Canım benim ilk gebeliğimde ve diğerlerinde lekelerim oluncs hemen progestan hap vermişlerdi.. Ama sonra benim2. Dusukten sonra kan pıhtılasmam oldugu ortaya cıktı ve hamılelıkte hergun iğne yaptım kendşme ( kan sulandırıcı) gerçi 3. De de yapmışrım ama o gitti... Yani gidecek olan gidiyor. İlk üçünde yani gidenlerde evdeydim. 4. de yani oğlumda dershanede ogretmenlik yapıyordum ve saatlerce de ayakta kalıordum ama o durdu çok şükür..Bak seninki tutunmus ne guzel.
canım ya nolur sıkılma, böyle sanal da olsa rahatlıyorum biraz.
şimdi tam 27 gün geçti leke üzerinden ve inşallah bugün 10+0 hamileyim.
pazartesi yine rapor alacaz ve inşallah haftaya pazar günü 11+1 olacağım.
sonraki hafta başlamayı düşünüyorum ben ama eşim 1 hafta daha sık dişini, gitme okula rapor alalım ve 12+1 olsun o zaman git diyor. napim ben ya şimdi
sanırım müdürde 1 saat falan verecek gibi duruyor. daha fazla vereyim dedi yok dedik anlattık kısaca durumu.15 istedik ama daha fazla vereek gibi 15ten
Valla bence içinin rahat olmadı açısından alabıldıgın kadar al :))) 12 haftayı da hayırlısıyla doldurdun mu ondan sınrası basasgı... Ne sıkılması olurmu oyle sey... Burdan rahatlıyoruz bırbırımıze anlatıp seni çok iyi snlatım ben o korkuları kaygıları...
canım bugün 5 gün rapor alayım dedik gittik. hızlı hızlı bakıverdi doktor, 4 cm olmuş dedi, tam 1 hafta önce 2.5 demişti:)
bide hesaba göre 10+2 olması lazımdı bugün, cihazda 10+6 yazıyordu.
bilmiyorum ben başlamak istiyorum haftaya pazartesi, eşimle hala çatışıyoruz bu yüzden.
alalım diyor illa hala ikna olmadı:)
Ooo super çok sevindim, fasulye kıvamından çıkıyor senin minik desene:) daha once de yazdım senin içine nasıl sinecekse en guzeli o .. Hayırlısı olsun:)
valla canım ya bizde anlamadık:) eşim çok şaşırdı ve epey geçti stresi.
günde 1.1 mm civarı büyüyor diye okumuştuk daha önce, o hesaba göre 3cmnin biraz üzerinde falan çıkar dyorduk. doktor 4cm ölçünce çook şaşırdık:)
bide işte aynı doktor 1 hafta önce 9+2 ölçtü, 1 hafta sonra 10+6:) ama sanırım bunlar yaklaşık hesaplar. olsun bebeğimiz iyi gerisi çok sorun değil inşallah:)
raporluyum canım yine eşim gidiyor okula, ben evde yatış:) adamcağız annesinide getirdi, duruyoruz beraber işte:)
Aman amann tadını çıkar bol bol dinlen keyfine bak... Anneciği de gelmiş işte yardım ediyordur herşeye sağolsun.. Dediğim gibi sen de nazlı nazlı keyfine bak :)))) doğduktan sonra poponu koymayı unutacaksın koltuğaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?