Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çok alakasız ama beta kaçla öğrendiniz ve regl gecikmesiyle mi öğrenmiştiniz ?Kimse yok muuuuu
Erkek olabilir mi diyecem ama daha çok çok erken tahmin içinKızlar merhaba 6+5 haftalık hamileyim bugün doktor randevum vardı ilk defa gördüm keseyi ve keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Merhaba 35 ti beta öğrendiğimde canım adetten önce öğrenmiştimMerhaba çok alakasız ama beta kaçla öğrendiniz ve regl gecikmesiyle mi öğrenmiştiniz ?![]()
İnşallah sağlıkla ilerlerMerhaba 35 ti beta öğrendiğimde canım adetten önce öğrenmiştim
Hayırlısı olsun inşallah eşiminde benimde kalbimden geçen kız bebek ama habgisi olursa olsun önce sağlıklı olsun daErkek olabilir mi diyecem ama daha çok çok erken tahmin için![]()
Genellikle 12-16 hafta arasında gösteriyormuş aslında kendini hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah eşiminde benimde kalbimden geçen kız bebek ama habgisi olursa olsun önce sağlıklı olsun da
Ay erkek gibi hissettim sankiKızlar merhaba 6+5 haftalık hamileyim bugün doktor randevum vardı ilk defa gördüm keseyi ve keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Ama daha çok var ya nasıl sabredecem hiç bilmiyorumGenellikle 12-16 hafta arasında gösteriyormuş aslında kendini hayırlısı olsun![]()
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın benim de 3.ayina giricek oğlumYaa teşekkür ederim![]()
Aminn inşallah canım Allah razı olsunSağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın benim de 3.ayina giricek oğlum![]()
YaaErkek bence kese şekli