Kızlar keseyi gördük

Fatmaerol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
100
2
68
35
İstanbul
Kalp atısını iki haftasonra duyacagız her sey normal 5,5 haftalık gec döllenme dedi clexane igne verdi iki düşüğüm oldugundan ne diyorsunuz

Sagolun kızlar Allah yardımcımız olsun ve olmayan herkese nasip etsin iki düşüğüm vardı ve umudum bebişiöle yeniden dogdu inş yine beni bırakmaz

Hayirlii olsun Allah saglikla kucaginiza almayida nasip eder insallah. Bende 2gun sonra gidicem keseyi görmek için daha cok erken olduğundan geçen gorunmemisti umarm bu sefer gorunurr.

Hayırlı olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin.

Dertler bitmez. Ugrasirsin ne halli hamile olduğunu öğrenirsin o yetmez başka kaygılar başlar dış mi boş mu vs. Kese görünür kalbinin atışını beklersin sonra ilk üç ay bi geçse dersin k geçer mide bulantısı yemek yeme vs. Başlar bir bakmissin dokuzuncu ayin içindesin doğum nasıl olsun normal mi sezaryen mi olsam derdi sarar. Bebeğin kilosu sağlığı vs. Oyy oyyy biter mi dertler doğum olur bu defa emzirme derdi gaz derdi bundan sonrası tatlı telaş :-D

Annelik ne zor ama bu saydıklarımi yaşamak için can atıyoz ne tuhaf :52:

Bende 6 haftalığım sata göre ama dr 4 haftalık kese dedi 4 gün sonra gidicem umarım bebeğimi görürüm

Arkadaşlarrr gittim doktora geçen hafta 4 haftalıksın diyodu şimdi 6 diyo beş günde nasıl 6 haftalık oluyorum anlamadım.. kesem 15 mm yolk kesesi var bebeği göremedik kese sağlıklı diyo eğer 5 gün sonra kalp atışını duyamazsak gebelik sonlandırılmalı dedi canımı çok sıktı ... bide ben pcos hastasıyım adetlerim düzensiz 50 günde bir falan oluyorum adet geç döllenme olmuş olabilir mi sizce? Belkide daha 5 haftalık bebeğim hemen tüp bebekten bahsetti(kendisi tüp bebek uzmanı) 2 düşüğüm var benim bu üçüncü gebeliğim .... napmalıyım ne kadar zaman beklemeliyim kalp atışı için? Lütfen yardımmmmmm

Back
X