• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar keseyi gördümmmmmmm

Çokk tebrikler hayatım.Sağ salim kucağına gelsinler canım..
Canım kaş haftanda gördün keseyi ve kalp atışlarına ne zaman çağırdılar?..

evremlaru hayırlı olsun. Allah kucaına almayı da nasip etsin. ben de keseyi görmek için bekliyorum ama ne zaman çağıracak belli değil. seni kaç gün sonra çağırdı.

evremlaru gözün aydın canım allahım kalp atışlarını duymanı da nasip etsin sonrada hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı ve büyütmeni de nasip etsin

gozun aydin canim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah
darisi bizlere insallah dualarindan bizleri eksik etme

çok sevindim yaaaa..inanır mısın dün gece dua ederken aklıma sen geldin, inşallah keseleri görür diye senin için de dua etmiştim. allah tamamına erdirsin hayatım inşallah yavruna hiç sıkıntı çekmeden kavuşursun. darısı kalp atışlarına artık. ben de pazartesi kalp atışları için gideceğim :)

Allah senden razı olsun dımple77 benı ne kadar mutlu ettın anlatamam Çok saĞol duların ıÇın benımde tÜm dualarım senınle ınŞallah bır aksılık olmadan duyarsın kalp atıŞlarını hayırlısıyla

evrem bende bugün keseyi gördüm darısı kalp atışlarına,seninle aynı zamanlarda ilerliyoruz.darısı tüm isteyenlerin başınaa inşallaaahh.

selamkızlar bende pazartesi günü minik keseciklerimi gördüm... haftaya perşembe kalp atışı için çağırdı. rabbim inşallah ominik kıpırtıları duymayı nasip etsin. bu arada bualntınız başladımı*benim son 3 4 gündr sabahları çok fena bulanıyo...

evremlaru canım çok tebrik ederim.... rabbim kucağına almayıda nasipe tsin inşallahhhhhh....

evet evrem 2 hafta sonraya gün verdi 23 ünde duyarız inşallah.ben gaziantepte yaptırdım.ilaçlarla 4.500 buldu sanırım rapor çıkarmadık.sadece ilaç için rapor aldıkk.ilk denememizdi umarım buşekilde devam ederiz bende bulantı yok ama iştahım kesildi hazımsızlık ve şişkinlik var birde gögğüslerim felaket.aman bebişlere kavuşalımda bunlarada razıyız.allah herkesin gönlüne göre versin.

Back
X