Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evremlaru hayırlı olsun. Allah kucaına almayı da nasip etsin. ben de keseyi görmek için bekliyorum ama ne zaman çağıracak belli değil. seni kaç gün sonra çağırdı.
çok sevindim yaaaa..inanır mısın dün gece dua ederken aklıma sen geldin, inşallah keseleri görür diye senin için de dua etmiştim. allah tamamına erdirsin hayatım inşallah yavruna hiç sıkıntı çekmeden kavuşursun. darısı kalp atışlarına artık. ben de pazartesi kalp atışları için gideceğim :)
Allah senden razı olsun dımple77 benı ne kadar mutlu ettın anlatamam Çok saĞol duların ıÇın benımde tÜm dualarım senınle ınŞallah bır aksılık olmadan duyarsın kalp atıŞlarını hayırlısıyla
selamkızlar bende pazartesi günü minik keseciklerimi gördüm... haftaya perşembe kalp atışı için çağırdı. rabbim inşallah ominik kıpırtıları duymayı nasip etsin. bu arada bualntınız başladımı*benim son 3 4 gündr sabahları çok fena bulanıyo...
evet evrem 2 hafta sonraya gün verdi 23 ünde duyarız inşallah.ben gaziantepte yaptırdım.ilaçlarla 4.500 buldu sanırım rapor çıkarmadık.sadece ilaç için rapor aldıkk.ilk denememizdi umarım buşekilde devam ederiz bende bulantı yok ama iştahım kesildi hazımsızlık ve şişkinlik var birde gögğüslerim felaket.aman bebişlere kavuşalımda bunlarada razıyız.allah herkesin gönlüne göre versin.