kizlar keseyi ne zaman gördünüz?

Canım hangimize yazdın bilmem ama insallah diyim :)

Sagol canım evet ilk :) gidiym bakalim icim rahat etsin hem ilac birsey verir belki su an hic birsey kullanmiyorum
Folik asit kullanıyodum ben gebe kalmadan önce başlamıştım ona devam ettm doktora sormadan dün sordum kullanmaya devam et dedi kese gördlüğünde vitamin falan vermemişti doktor 8.haftada işte 4 tüp kan verdim ondan sonra decavit mi bişi verdi henüz almadım eczaneden belli zaten kullanılanlar kansızlık varsa kan ilacı veriyo bişiler bişiler benim de ilk Hadi hayırlı haberini alırız inşallah

İnsallah canım benim planlı olmadigi icin yani iki yıldır istiyorduk rabbim tam ikinci yilimizda nasip etti hala inanamiyorum

Canım tam 5.haftada gordum ben, cuma günü . Bakalım çarşamba inşallah kendisini de görürüm. Doktor erken dedi gerçi..

kizlar kisa bir sorum var yardimci olabilir misiniz? pozitif sonuc alinca kesenizi ne zaman gördünüz? kac haftaliktiniz ve de b-hcg seviyeniz kacti?
Canım ben 4+4 te gittim hiçbirşey görünmedi 4+6 da yani bugün tekrar baktırdım çok küçük te olsa bir şeyler gördü sadece keseyi gördü bugün beta hcg 6370 geldi bu arada abdomen den baktırdım bence de vajinal e gerek yok herhangi bir problem yoksa bir hafta sonra bebek için tekrar baktıracapım

Adet sürem en az 30 en çok 33 her ay üç dört gün sarkar kimyasal gebelik nasıl oluyor bir belirtisi oluyormu
Kimyasal gebelik döllenme de sağlıklı bebek oluşmaz ve kendiliğinden düşer idrarda ve kanda b-hcg çıkar ama düzenli yükselmez. Canım sen tekrar bhcg baktır o zaman daha net anlaşılır

Adet sürem en az 30 en çok 33 her ay üç dört gün sarkar kimyasal gebelik nasıl oluyor bir belirtisi oluyormu
Benim 35 in ustundeydi. 28 martta olmustum . 30 nisan da hcg 500lerdeydi. Kimyasal genelikte daha dusuk oluyor hcg. Ve hergun degeri dusuyor. Adet gununde yada bir kacgun sonra kendisi dusuyor. Bazilari anlamiyor adet gunune denk gelirse. O yuzden adet sonrasi test yapmak daha iyi husrana ugramamak icin. ama degerin yuksek . Zannetmiyorum oyle bir sey olsun. BenBence iki uc gun sonra dr gidersen kesinlesir

Teşekkür ederim cevabın için canım yarın gidicem doktora inşallah iyi çıkar hamilelik belirtimde yok sadece bir hafta önce lekelenme gibi bişey oldu adet olucam sandım ama olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…