Kızlar Kim Hangi Hastanede Doğum Yapıyor..

benimde doktorum mehtap yazıcıoğlu orada doğum yapıcam inşallah meical parkta bu hastanede yapan varmı daha önce

merhaba canım ben leyla altuntaşa gidiyorum,çok memnunum çok ilgili ve güler yüzlü ,pınar kumruyu da tavsiye ediyorlar.

merhaba alinlara benim doktorumda Leyla Altuntaş. ama henüz ilk muayeneye gittim ona. ilkinde memnun kaldım bakalım. inşallah iyi olur. acile gittim. Banu Ergül'e yönlendirdiler. şu anda hep ona gidiyorum testler , sonuçları falan .
ayyy bıktım valla. hergün kanımı alıyolar. sömürdüler resmen. size de yapıldımı böyle bol testler.CADIARZU

ben hizmet hastanesine gidiyorum doktorum sait halil. çok kişiden duydum adını çok memnun olduklarını öğrendim. o yüzden tercih ettim.

Bende şu anda Medicalpark Göztepe 'ye gidiyorum. Bir aksilik olmazsa orda düşünüyorum. Ssk lılara normal 1000 sezeryan 1750.

story doktoruna ne kadar ödeyeceksin.benimde öyle bi durumum var da ne kadar verilir bilmiyorum.cevap yazarsan sevinirim

konya özelselçuk hastanesınde yapacagım ınsallah doktorum opr.dr.hikmet karabacak

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse 2 Mart'ta kızımı dünyaya getireceğim inşallah. Ben Medical Park Göztepeye gidiyorum doktorum Mehtap Hn. idi ama hastaneden ayrılmış, şimdi Mine Hn. için randevu aldım ama kendisi hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi bana? Şimdiden teşekkürler...

Medical de de doktor durmuyor masallah. ayrilan ayrilana.

merhaba arkadaşlar,bende çok araştırmadım ama sanırım nisa hastanesinde yapıcam doğumu,bir kaç kişi ordaki mürvet hakyemez doktoru tavsiye etti,çok iyi bi doktormuş ama yinede giden varsa fikir verebilirmi,tavsiye ediyormusunuz

Kizlar ben Ozel Okmeydani hastanesine gidiyorum.Dr Demet Par.Cok iyi doktor.Acaba o hastanede dogum yapan varmi?:uhm: Bilgi verirseniz sevinirim.kaydirigubbakcemile5

ben doğumumu medipo de yapmıştım. sezeryan ve çok memnun kaldım tavsiye ederim. resmen prensesler gibi bakılıyorsunuz ve tüm çalışanlar oldukça ilgili ve kibar. temizlik dötrt dörtlük kendini çok özel hissediyorsun burada. yanlız benim doktorum mehtap hanımdı. daha sonra ayrılmış. şimdi okuyorumda yeni başladığı medikal parktan da ayrılmış. bende cep telefonu var size özel mesaj olarak gönderdim. mehtap hanım mükemmel bir doktor ama medipol de bu konuda mükemmel bir hastane. medipol de doğum yapacaklar için doğumdan sonra çocuk doktoru seçiminizi soruyorlar. ben hüseyin yayla beyi tercih ettim ve çok ama çok memnunum. kızım 16 aylık ve doktorumuz hiç değişmedi. bu da tercihen eklemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…