Kızlar kim ne karısır dedi aldı

__meyra__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
798
445
133
Selam kızlar evim 2+1 salonum yok.oturma odam,yatak odası çocuk odası var.oturma odam ufak olduğu icin sadece koltuk,halı,tv den başka birsey yok.iftara ailelerimizi çağıracağız ve masamız olmadığı için masa almaya karar verdik.eşim geçen seneden beri mutfak masalarına takmış durumda.ben gecen seneden beri engel olmaya calıssamda almaması icin esim her seferinde kim ne karışır millete ne diye tutturdu ve sonunda aldı masayı.kızlar masa yarin gelecek bu resmini yükledigim masalara benziyor.oturdugumuz odada nasil durur.

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 625
  • images (1).webp
    images (1).webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 591
  • images.webp
    images.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 586
Bence gayet de olur. Modernse salonunuz, olabilir. Kendi adıma konuşayım, allah nasip ederse, klasik esintili salonuma ahşap masa düşünüyorum. Bar masası tarzı. Güle güle kullanınız.

doğru demiş

benim evimde çıplak çam sandalye masa var

ne boyalı ne vernikli

oturma yerinde minder vs de yok

ben öyle seviyorum

tv sehpam da öyle

oğlumun oyuncak çekmeceleri de

ben bunları aldıktan sonra İKEA geldi buraya herkes ikea ya bayılıyor ama benim sandalyelere laf etmişlerdir çok

aman kime ne

Eşyalarım gri beyaz tonlarda masada beyaz ağırlıkta gri ince çizikleri var.ama bacakları metal demirden :KK43: çirkin durmaz dimi.

yoo neden çirkin dursun ki

ayrıca da bir sır vereyim mi şimdiye kadar gittiğim hiçbir evde masanın bacağına bakmadım

üstünde yemek varsa yiyip çekildim yani

Bence gayet de olur. Modernse salonunuz, olabilir. Kendi adıma konuşayım, allah nasip ederse, klasik esintili salonuma ahşap masa düşünüyorum. Bar masası tarzı. Güle güle kullanınız.
Sağol canım.peki benim ekledigim masa nasıl

doğru demiş

ne boyalı ne vernikli

ben öyle seviyorum

tv sehpam da öyle

ben bunları aldıktan sonra İKEA geldi buraya herkes ikea ya bayılıyor ama benim sandalyelere laf etmişlerdir çok

aman kime ne
doğru demiş

ne boyalı ne vernikli

ben öyle seviyorum

tv sehpam da öyle

aman kime ne
doğru demiş

ne boyalı ne vernikli

ben öyle seviyorum

tv sehpam da öyle

aman kime ne
Damdan ekledigim masa modelleri güzelmi sence.bizim aldıgimiz beyaz

Eşini çok takdir ettim. Aferin ona. Kimse karışmasın. Siz sayıp iftara çağırıyorsunuz da ne olsun.

Mutfağa sığıyorsa mutfağa koyun bence.
Yakışır mı yakışmaz mı diye sorun etme bence ve eşin almakla iyi yapmış misafirleri iyi ağırlamak renk uyumundan daha önemli.

Back
X