- 26 Ağustos 2022
- 323
- 154
- 18
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Sizce ne zaman sıfırlanır kanama ne zaman olur ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi tekrardan varmı gebeliginizBenim kanamam 11de başladı
Merhaba kanamaniz hiç olmadı mı ? Normalde benim direk adet zamanimda kanamam başladı 10 gün kadar sürdü. Hatta sonradan yine lekelenmelerim oldu minik minik. Ayrıca bugün 13 ise eğer 3 gün sonunda sıfırlanmış olur tamamenSizce ne zaman sıfırlanır kanama ne zaman olur ??
Bir ay oldu adetim gecikeliMerhaba kanamaniz hiç olmadı mı ? Normalde benim direk adet zamanimda kanamam başladı 10 gün kadar sürdü. Hatta sonradan yine lekelenmelerim oldu minik minik. Ayrıca bugün 13 ise eğer 3 gün sonunda sıfırlanmış olur tamamen
Adetiniz tam bir ay mi geciktiBir ay oldu adetim gecikelihayır hala kanamam olmadı
Yani düzensiz diyemem ama bazen geciktigi oluyoduAdetiniz tam bir ay mi geciktikanama kimyasalda adet zamanı ya da bir hafta sonra felan geliyor ama bir ay gecikmesi beni şaşırttı normalde de düzensiz adetiniz varsa ondan olabilir bilemedim şimdi
İlk adetinizin gecikmesi normal çünki vücudunuzda sinyal verildi embryo anneye implant oldu. Şimdi beta HCG düşmeye başladı , 13 ten 0,1-5 ten küçük değer olacak ve vücudunuz yeni sinyal alacak. İkinci adet zamanınızda kanamanız olacak. (Diyelim 26 günde bir oluyorsunuz son adet gördüğünüz tarihten saymaya başlayın. Aralık ayında hangi tarihe geliyor?Sizce ne zaman sıfırlanır kanama ne zaman olur ??
4 ünde olmam gerekiyorİlk adetinizin gecikmesi normal çünki vücudunuzda sinyal verildi embryo anneye implant oldu. Şimdi beta HCG düşmeye başladı , 13 ten 0,1-5 ten küçük değer olacak ve vücudunuz yeni sinyal alacak. İkinci adet zamanınızda kanamanız olacak. (Diyelim 26 günde bir oluyorsunuz son adet gördüğünüz tarihten saymaya başlayın. Aralık ayında hangi tarihe geliyor?
4 ünde olursunuz o zaman, beta HCG 13 ten 5 in altına düşerse. Bir iki gün gecikme de olabilir. Muayenenizi olun lütfen neden kimyasal gebelik sebebinin bulunması gerek.4 ünde olmam gerekiyor
O zaman şöyle diyim sizin bir önceki adette kimyasal gerçekleşmiş siz geç farketmiş olabilirsiniz test yaptığınızda pozitif i görmüş olabilirsiniz zaten beta HCG bir anda sıfırlanmiyor muhtemel siz düşük yaptijtan sonra hamileliği farkettiniz mesela ben düşük yaptıktan 15 gün sonra hala pozitif gözüküyordum sizinde öyle oldugunuzu düşünüyorum ve muhtemelen 3 gün sonra sıfırlanmış olacakYani düzensiz diyemem ama bazen geciktigi oluyodu
Evet sanırım öyle toplayamiyorum kendimi şuan yemek yapıyorum ağlaya ağlaya küçücük birşey gibi ama mental olarak çok çöktürüyor..O zaman şöyle diyim sizin bir önceki adette kimyasal gerçekleşmiş siz geç farketmiş olabilirsiniz test yaptığınızda pozitif i görmüş olabilirsiniz zaten beta HCG bir anda sıfırlanmiyor muhtemel siz düşük yaptijtan sonra hamileliği farkettiniz mesela ben düşük yaptıktan 15 gün sonra hala pozitif gözüküyordum sizinde öyle oldugunuzu düşünüyorum ve muhtemelen 3 gün sonra sıfırlanmış olacak
Gercekten uzmeyiň kendinizi çünkü kimyasal gebelik zaten kötü bir hamilelik olacağı için vücut kendi sonlandırıyor yani sağlıklı bir bebek olmazdı gelişim olmazdi.ayrica kimyasal geçiren bir vücut bir sonraki hamilelik için kendini daha çok geliştiriyormus. Bende çok üzüldüm başta ama uzman kişilerle görüştükten sonra aksine hamile kalabildigime sevindim bende pcos var çünkü. Bana düzenli folik asit önerdiler aynı zamanda kesinlikle stresten uzak durmami ve kafa dağıtacak aktivite ler önerdiler bende size tavsiye ediyorum inşallah faydam olur geçmiş olsunEvet sanırım öyle toplayamiyorum kendimi şuan yemek yapıyorum ağlaya ağlaya küçücük birşey gibi ama mental olarak çok çöktürüyor..
Teşekkür ederimGercekten uzmeyiň kendinizi çünkü kimyasal gebelik zaten kötü bir hamilelik olacağı için vücut kendi sonlandırıyor yani sağlıklı bir bebek olmazdı gelişim olmazdi.ayrica kimyasal geçiren bir vücut bir sonraki hamilelik için kendini daha çok geliştiriyormus. Bende çok üzüldüm başta ama uzman kişilerle görüştükten sonra aksine hamile kalabildigime sevindim bende pcos var çünkü. Bana düzenli folik asit önerdiler aynı zamanda kesinlikle stresten uzak durmami ve kafa dağıtacak aktivite ler önerdiler bende size tavsiye ediyorum inşallah faydam olur geçmiş olsun![]()