kızlar bebişlerim 3 aya yaklaştı göbişim çıktı iyice normal kıyafetlerim sıkıp dar gelmeye başladı rahatsızlık veriyor önümüz bayram için kıyafet alıcam siz neler yaptınız nerelere gittiniz nasıl geçirdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada istanbul dayım.
ben lcw den iki tane pantalon aldım 2 de gömlek daha önceki bol gömleklerimde oluyordu ama daha fazla almam gerekecek sanırım. geçen bir mağazada kot takım gördüm 75 tlydi uygunduda bayrama ondan alırım belki.
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınaa..
bayaa erken çıkmış göbeğinn fazla kilo alma dikkat...ben 5.aya kadar kıyafet almadımm..
ama eğer kıyafetlerin rahatsız ediyorsa sıkan şeyler giyma zararlı canım...
çok fazla kıyafet almamanı öneririm çünkü 2 ay sonra daha da büyür aldıkların olmazz...
ben hamile kıyafeti çok almadım aldıklarımıda lcw dan aldım hala da kullanıyorum
Bende palladium ve buyakadaki gebe mağazalarından aldım kiyafetlerimi, karnının büyümesi tam mevsim dönümüne dek gelecegi için çok bişey alma derim ince kalabilir, bi de kot etek gibi her mevsim giyilebilecek birşeyler alırsan bir beden Buyuk al karnın baya büyüyecek çünkü, kıyafetlerin yan taraflarında suanki bedenine göre ayarlayabilmen için düğmeler var zaten...
fatih bakırköy falan diyolar internetten araştırdım fatihte sadece 2 yerde varmış hamile giyim ozaman gittiğine değmez diye düşünüyorum zevzekbayan benimkilerde ikiz acaba ondanmı çıktı göbiş hemen 84 kilo ile başladım sonra düşmeye başladım 80dim en son kilom bu saatten sonra alırsam bilmiyorum tabi
çoğu kişi lcw den giyiniyo sanırım bendemi öyle yapsam:44:
arkadaşlar ben üçüz e hamileyim
aldığım kıyafetleri 6.aya kadar giyebildim daha sonra onlarda dar gelmeye başlayınca
çareyi diktirmekte buldum
terziye yazlık 2 elbise 1 de alt üst pantalonlu takım diktirdim çok iyi oldu tavsiye ederim
doğumdan sonra bunları daralttırıp giyebilirim diye düşünüyorum