Kızlar kızlaarr

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.708
742
43
29
Kızlar klomen +ignemin 5. Günündeyim dün yapışkan akıntım vardı bugünde süt beyazı yapışkan olmayan akıntı var kokusuz. Birde sabah ve şimdi göğüs uçlarım sızladı.Sag tarafımda dolgunluk var gibi hissediyorum hapşırınca hiç test yapmadım adetimi bekliyorum (bat -3 Mayıs ) belirtiler sizde nasıl bendekiler hamilelik olabilir mi . 2. Gebeliğim olucak oğlum 3.5 yaşında 1 seneden fazladır korunmuyorum ve olmadı . Oğlum 1 yaşındayken mecburiyetten D.K hapı kullandım hormonlarım yerlerde şimdi de ceremesini çekiyorum

kuzum femara+ovitrelle’nin 9. günündeyim su an. benim de 5.gün alıntım beyaza döndü krem gibi. normal zamanlarımdan daha yoğun geliyor. bende de sağ tarafta dolgunluk hatta bazen damar cekiliyor gibi bir his oluyor. doktorumu arayıp sorduğumda henüz çok erken olduğunu ve yorum yapmanın mümkün olmadığını söyledi. iğnenin 14. günü bekleyeceksin ve regl olmazsan kan vereceksin diyor sürekli belirtilere odaklanma. benim dün gece sağ tarafta pıt pıt bir sey attı 5-10 sn ama doktorum o kadar erken erken diye vurgulayınca gazdandır diye düsünmeye basladım cok ani üsüyüp, terlemelerim basladı. ama dediğim gibi tüm bunlar ilacın veya iğnenin etkisi de olabilir güvenemiyorsun. gebelik test 3 gündür aynı çıkıyor benim. yumurtlama testim de 6.gün negatif çıktı sonra yine pozitif oldu. hala daha pozitif. ben artık yumurtaların çatlamadığını düsünmeye basladım yine de Allah’tan umut kesilmez. bekliyorum. inşallah güzel sonuc alırız ikimiz de

Yaaa bende de aynı belirtiler var ve o kadar sinirli ve tahammülsüzüm ki herkese çatıyorum ben o zaman çok çok erkenim inşallah yavrum hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…