KIZLAR KIZLAR GELEMMi, YANAĞIZDAN ÖPEMMi.

Ben sana bir tavsiyede bulunacağım natlus benden 10 yaş büyüksün ama beni ciddiye al ne olur
bak senin gibi insanlar hayatı deliye vurup yaşamaya çalışanlar eminim gerçekten mutsuzdur ve konularına baktım gerçekten normal değilsin. ömrünü böyle geçiremezsin bir gün kendine kötü birşey yapacaksın çünkü etrafında daha fazla zarar vereceğin insan kalmayacak ve kendini tatmin edemeyeceksin..

Acilen bir psikoloğa görün!!

natlus cok güldürdün beni yıne bugun yaa:33:
takipcinim :31:
favorimsin bunu bil:32::32:

ay ben ki kimseyi incitcek bi laf sölemem yorum yapmam ay artık beni bile çileden cıkarıyosun yeter artık burdaki insanlarla dalga geciyorsun ayıp ya ayıp. onurlu ol biraz HAYATTA ONUR GİBİSİ YOK.... az onurlu ol.......

Bu kız olmasa bu forum çekilmez :)) en olduğu gibi olan, cazgırda olsa, sinirlide olsa ben buyum demekten gocunmayan saydam insan.. Seni ilgiyle takip ediyorum :))

Sabır eşin zamanla sana dahada yönelecek. Ama sende onun aileisne kötü söyleme ne olursa olsun adamın hoşuna gitmez bunları duymak; herkesin anası, babası, kardeşi kendine kıymetlidir.

saydamlıgından dogallıgından degil güzelim burdaki herkesle dalga geciyorr okadar okudum hicbirne yorum yapmadım ilk defa yapıyorum BİR DERDİM VAR bölümü tek ona acılmadı herhalde daha dertli hakiki acı ceken insanlar var. sinirim bozuldu ya artık

saydamlıgından dogallıgından degil güzelim burdaki herkesle dalga geciyorr okadar okudum hicbirne yorum yapmadım ilk defa yapıyorum BİR DERDİM VAR bölümü tek ona acılmadı herhalde daha dertli hakiki acı ceken insanlar var. sinirim bozuldu ya artık

ah canım benım bu kadar sinirlenme gercekten
ya neden bılmıyorum ama ben ona kızamıyorum:31::52::52::52:

İnternet tabiriyle " troll "cevap yazanlar kendisiyle dalga geçirenler derdine yansın.
Arkadaş eğleniyor sizde oyuncağı oluyorsunuz.

bacım ne içtiğini söylede bende içiyim bu aralar çok ihtiyacım varda :9: asarım keserim yaparım ederim demem lazım saldırmam lazım oraya buraya :36:

Bu kız olmasa bu forum çekilmez :)) en olduğu gibi olan, cazgırda olsa, sinirlide olsa ben buyum demekten gocunmayan saydam insan.. Seni ilgiyle takip ediyorum :))

Sabır eşin zamanla sana dahada yönelecek. Ama sende onun aileisne kötü söyleme ne olursa olsun adamın hoşuna gitmez bunları duymak; herkesin anası, babası, kardeşi kendine kıymetlidir.

natlus cok güldürdün beni yıne bugun yaa:33:
takipcinim :31:
favorimsin bunu bil:32::32:

istediği oldu.
hayranlar da edindi kendine.:40::40:
Bence başka konularını da bekleyin,natlusun maceraları devamı gelecek :ssz::ssz:

İnternet tabiriyle " troll "cevap yazanlar kendisiyle dalga geçirenler derdine yansın.
Arkadaş eğleniyor sizde oyuncağı oluyorsunuz.

Bravo.:46::46::46:
Evet buda KK nın trolü :31:

bence çok zekice
''kapıyı çarpar giderim'' hesabı.
:1::1:

Son düzenleme:
kızlar kib yaparsınız veya cevap yazmazsınız olur biter.
neden bu kadar geriliyorsunuz ki??

Back
X