KIZLAR KIZLAR GELEMMi, YANAĞIZDAN ÖPEMMi.

Böyle insanlar sabır filan bırakmaz adamda yemin ederim.
Eşin resmen artık salmış çayıra mevlam kayıra moduna girmiş
Artık sen kendin çalıp oynuyorsun yani :))

cin ali serisi gibi hey maşallah :27:

natlus evleniyor

natlusun kocasıyla başı dertte,

natlus görümceyle mücadelede,

natlus kaynanazede,

natlus banlanıyor,

natlus kocasını dize getiriyor :27: :27: :27:

Böyle insanlar sabır filan bırakmaz adamda yemin ederim.
Eşin resmen artık salmış çayıra mevlam kayıra moduna girmiş
Artık sen kendin çalıp oynuyorsun yani :))

Kız o senın hüsnü kuruntun, burda herkes soyle ol boyle ol uslubuma takmıslardı o yuzden kocan kaynana vıdı vıdı vıdıda vıdı vs dıyorlardınız, adam düzeldi tam olmasada eskisi gibi degil, yani burda yorumlarla saldırıyordunuz sen ve senın gıbıler, akıl verıyordunuz, erkekler zamanla farkına varır, kendı aılesını kurduguna, vs vs, eee adam anladı demek artık, bu ama kısa ama uzun zamanda gun zaman saat onemlı degıl anlaması onemlı, eeeee ne yanı sımdı adam düzeldi kocam diyorum haydaaa gene saldırı gene kıskançlık, gene çamur atmalar, zorla natlus gel bana hakaret et,eski üslubuma dön diyorsunuz.

Kız o senın hüsnü kuruntun, burda herkes soyle ol boyle ol uslubuma takmıslardı o yuzden kocan kaynana vıdı vıdı vıdıda vıdı vs dıyorlardınız, adam düzeldi tam olmasada eskisi gibi degil, yani burda yorumlarla saldırıyordunuz sen ve senın gıbıler, akıl verıyordunuz, erkekler zamanla farkına varır, kendı aılesını kurduguna, vs vs, eee adam anladı demek artık, bu ama kısa ama uzun zamanda gun zaman saat onemlı degıl anlaması onemlı, eeeee ne yanı sımdı adam düzeldi kocam diyorum haydaaa gene saldırı gene kıskançlık, gene çamur atmalar, zorla natlus gel bana hakaret et,eski üslubuma dön diyorsunuz.

ha ha hahhh:)) bizim mutlu olmana laf ettiğimiz yok. burada gerektiğinde birimizin hüznüne hepimiz ağlıyor,mutluluğuna gülüyor,eğleniyor,kutluyoruz. Eski üslubundan ayrılmaman bizim komiğimize giden zaten. Natluss eski üslubuna değil ama
eğer sağlamsa fabrika ayarlarına dön tatlımmmm:))

Natlus senden kurtulabilmek için Felak ve Nas surelerine başladık topluca:))) Birde Allah'ın iyi kuluyum yazmışın ya koptum.
Güzelim neyin kafası bu??Senin yazı yazmakla ilgili ne kadar başarılı olduğun ortada kaldı ki 4 değil 4444 kere okuyacaksın.
Yine diğer konunda olduğu gibi kendini ifade ediş şeklin yanlış.

Bacım sanırım yorum yazarken uzak, yakın gözlüklerini takmayı unuttun ben zaten ne yazmışım 4444 kere, bee akılsız kör bacım birde alıntı yapmışım benden orda 4444 yazdıgınında farkında degilsin, puhahaaa ayyy, beni halt, alt, malt, veto herneyse :) kendin olmak icin ugrasmana gerek yok be akıllı bacım

Ya içip içip buraya gelip konu açıyo ya da erkek,

ikisinden biri olduğunu düşünüyorum artık.

topluca cevap yazıyorum dikkat dikkat,ilgili kk üyeleri kendı cevaplarını okusunlar...... yayaya: kız gidersem üzülmeyesin sonra bak gelmem gidersem bidaha valla cok ararsın, ararsınız. Limoncuk: fanlarım benim ayyy pardon canlarım bende seni, sizi seviyorum. Meleknaz: teşekkürler kız. piskota: kronik vaka diyorsun demek bana ben degil ama sen pisikopata ayyyy dilim şey olsu şürştü piskota dicektim. Sashamia 88 : sagol fanım pardon canım.. Yeniden dogdum: kız bacım 3 maymun degil oda anladı danketti, kıymetimin farkına vardı, simdi karımda karım diyor, anamda anam degil, derse 4444 daha okurum napayım. Cudana: sende okudun demek duayı ki güzel seyler yazmısın hehee. Sanada faydam olmus kız. Kadesa: neden takipdesin bacım, bırak yakamı. Fresa: oku kız valla allahın izniyle tutucak. Ayyyy parmaklarım agrıcı telefonda mıy mıyy yazıyom cebellesiyom kıymetimi bilin valla.

hadi faketiim ,sizi kandırdım,kitap tez hazırlıyordum felan de at bir şeylerde,bizde kurtulalım sende ego tatmin etmiş ol hadii natluss hadii:31:

Son düzenleme:
Ayy nedense aklıma verdiğim kilolar geldi.... 1 ayda ne kadar hızlı kilo verdiysem diğer ay o kadar hızlı ve daha fazlasını aldım... Tutki bu sadece benim irademde olan birsey bile kısa vadeli istediğime cevap verip uzun vadede yine bildiğini okuyorsa....Eş dediğin insanın 1 günde değişmesi 1 hafta sonrasında daha vahim dönmesine neden olmasın sakın:))

Senin konunu ilk defa okudum ve ilk kez yorum yaptım
Ayrıca kime hakaret edeceğine dikkat et istersen :ssz:

Son düzenleme:
Natlus; sizin düzelen üslubunuz bu mudur?

Hala insanlara alttan alta hakaret ediyorsunuz.

Gün içinde ne içiyorsunuz çok merak ediyorum.Bir kafa nasıl bu hale gelir?Eşinizin yerinde olmayı eşiniz bile istemezdi emin olun.

Ömür törpüsü denilen cinstensiniz.

Kısa ve öz, egleniyor.. Baska hic bir acıklaması yok!
Natlus bir ayarda dur, sert üslubundan cıktın bu seferde cıvıklastın, senin bir otyan yok mu? :27:

Bacım sanırım yorum yazarken uzak, yakın gözlüklerini takmayı unuttun ben zaten ne yazmışım 4444 kere, bee akılsız kör bacım birde alıntı yapmışım benden orda 4444 yazdıgınında farkında degilsin, puhahaaa ayyy, beni halt, alt, malt, veto herneyse :) kendin olmak icin ugrasmana gerek yok be akıllı bacım
Kı bacım rumuzun laydalaylaymı lalada lay neyse isde zaten alkın bırkarıs havalarda laylaylalaylarda, eee 4444 kere yazısını 4 olarak gormende sımdı anladımkı normal, laylayalamsınya hehee :)

sn: kk üyesi elmayra cevaben: eyyyyyyyyy elmeyra sana sesleniyorummmm , kızım kızım benim içim kan agladıgı vakit senin tabirinle :) zaten derdimi yazdım ozaman, eeeee düzeldi şimdi nedenlerini yazarak, diger arkadaslara örnek bağaabında :) neşemi, sevincimi yazmıyımmı kız DELi ZEKALI arkadasım. ......................................................................sn kk üyesi kronik deli : sana sesleniyorum belli deliymisin zaten rumuzundan anladım :) cevap versem anlamazsın.... Vermıcem oyuzden............................................................................sn kk üyesi waitingforsun :ahhh be bacım derdimi bilseydin önceki konuları okuyup keske öyle yorum yazsaydın ama sorun yok kız okursun nasılsa.

Forumda herkes deli bi sen akıllısın zaten Natlus :6:

acaba gercekte kimsin sen
nasil birisin ve kac yasindasin
hatta evli misin acaba
zira bence burada anlattigin hersey senin hayal ürünün oldugunu düsünüyorum
burayi eglence icin kullaniyorsun ve insanlari mesgul ediyorsun

Senin konunu ilk defa okudum ve ilk kez yorum yaptım
Ayrıca kime hakaret edeceğine dikkat et istersen :ssz:

ne demek yaa kime hakaret ettiğine dikkat et...
bunca üyeye hakaret ediyor bunun hiç bi önemi yok öyle mi? editör olunca mı hakaretlere tahammül edilmiyor?
ben mi yanlış anlıyorum? hakaretin editöre ya da üyelere edilmesi önemli değil, kime edildiyse edildi gerekeni yapın.

Back
X