KIZLAR KIZLAR GELEMMi, YANAĞIZDAN ÖPEMMi.

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
kızlar allah aşkına bırgunde konu actıgımda üzerime saldırmayın vallahi de, bıllahıde, tillahıde disımı kırıcam, :) kızlar valla kocam masallah dıyeyım seyımı dilimi ısırıyım, kocamla aılesı ıcın tartısmıyorum, tartısmıyoruz, gelelım sırra, cenabı allah sesıme kulak verdı, gonlumdekı, beynımdekı, duyguları, ısteklerımı bır allah bılıyor, [ bırde sız hehee :) ] allahın iyi kuluyum bunu bılıyorum cok sukurler olsun ki, kocamın kafasına dankmı ettı ne, allah yardım ettı, valla sofra hazırlamayan adam eve gıdıyom tabak felan koymus, heryer toplu dagıtmamıs, anamada anam demıyor artık, yada annesı ıcın, gorgusuz kardesı ve cocuklar ıcın, bısey dedıgımde, tamam askım dıyor, eskıden kavga ederdık. Toz kondurmazdı, salatı tefriciye duası var 4444 kere okunan, onu yaklasık 1 haftadır okuyamaya basladım, kocamda ınanılmaz degısıklıkler oldu, herkese okumasını tavsıye edıyorum allahın ıznıyle degıstıgını ben gordum .. Not: cep telefonumdan nete gırıyorum yazım hatalarımı bulanlar gene olucak hehe umursamıyorum haberlerı olsun.

kızlar allah aşkına bırgunde konu actıgımda üzerime saldırmayın vallahi de, bıllahıde, tillahıde disımı kırıcam, :) kızlar valla kocam masallah dıyeyım seyımı dilimi ısırıyım, kocamla aılesı ıcın tartısmıyorum, tartısmıyoruz, gelelım sırra, cenabı allah sesıme kulak verdı, gonlumdekı, beynımdekı, duyguları, ısteklerımı bır allah bılıyor, [ bırde sız hehee :) ] allahın iyi kuluyum bunu bılıyorum cok sukurler olsun ki, kocamın kafasına dankmı ettı ne, allah yardım ettı, valla sofra hazırlamayan adam eve gıdıyom tabak felan koymus, heryer toplu dagıtmamıs, anamada anam demıyor artık, yada annesı ıcın, gorgusuz kardesı ve cocuklar ıcın, bısey dedıgımde, tamam askım dıyor, eskıden kavga ederdık. Toz kondurmazdı, salatı tefriciye duası var 4444 kere okunan, onu yaklasık 1 haftadır okuyamaya basladım, kocamda ınanılmaz degısıklıkler oldu, herkese okumasını tavsıye edıyorum allahın ıznıyle degıstıgını ben gordum .. Not: cep telefonumdan nete gırıyorum yazım hatalarımı bulanlar gene olucak hehe umursamıyorum haberlerı olsun.

Cok gurur duymussun sanki bu durumdan.
Ben senin gercekliginden suphe ediyorum. Saka gibisin. Gelip burda hergun iyi kafa buluyorsundur. Bu neyin kafasiysa soyle biz de faydalanalim. :ssz:

senin adına,kk ailesi olarak çok sevindik..bak duanı okumuşsun kocan kendine gelmiş ne güzel..ailesine onlarca hakaret eden kadına birşey demiyor ya helal olsun..sırtı sıvazlanası bir adam olmuş,İnşallah Maaşallah!

peki hergün konu mu açacaksın?

ya da ölü takliti yapsak gider misin artık? :104:

İnşallah herşey iyi gider..Hayırlı olsun...Eee siz de artık eşinizin ailesine görgüsüz vs demekten vazgeçersiniz.....Sürekli bu tarz kelimeleri kullanarak rencide etmezsiniz belki....

Son düzenleyen: Moderatör:
senin adına,kk ailesi olarak çok sevindik..bak duanı okumuşsun kocan kendine gelmiş ne güzel..ailesine onlarca hakaret eden kadına birşey demiyor ya helal olsun..sırtı sıvazlanası bir adam olmuş,İnşallah Maaşallah!

peki hergün konu mu açacaksın?

ya da ölü takliti yapsak gider misin artık? :104:

ayyy öldüm bu cümleye:60:

Alemsin natlus :)

İnşallah bir şekilde huzura kavuşursun.

hehehe natlus konu baslıgın cok eglencelı olmus :9:

hadı gozun aydın sonunda basardın .ama ben senın başaracagına

ınanıyordum ,sende kı bu azimi sanal ortamlardan bıle hıssettım valla :27:

aılesıne gorgusuz dedıgımde tamam askım dıyor demıssınız devamınıda getırmıssınız
adam eve kaldıgı 3 saat boyunca keyıflı gecırmek ıcın uc maymunu oynuyor anlasılan
ıyıde bızden ne ıstıyorsunuz sız?

Madalya ister misin?
:51:

Yanagimizdan opme natlus :)

Mazallah bize de bulasir :)

Ben seni sadece komik buluyorum :)

hani dua okudum esim duzeldi demissin ya
o dua bence sana etki etmis
kalbin huzurla dolmus ki
esine de yansimis :)

bol bol oku lutfen kendin ve esinin ruh sagligi icin :)

normalmisin sen...kocanın annesine görgüsüz diyosun o kızmıyo buna sewiniyosun???annesine laf sölenmesine göz yuman adam seni yakında hiç umursamaz unutma bunu...nolursa olsun anne...

Natlus canım benim senin ilgi zamanın gelmiş anlaşılan. Yine konu açmışın deşarj olmak için. Huzura kavuşmana tabii ki sevindim ama
yapma be güzelim Vallahi de billahi de yazık bize,zamanımıza:))) Adamcağız 3 maymunu oynuyor. Dikkat canım yağız atın tekmesi hesabı olmasın:))

Back
X