bende onayladım aslında pat diye teea los angeleslara kahve geliyor verilen kırgınlıklara karşı bi nezaket gibi malum yılbaşı da geliyor ama tecrübeli hatunlardan ders alıyoruz bakalım hayırlısı
yabancı dil için gitmiş, kıza kırgınlığından vedalaşmadan gitmiş Allah razı olsun bu arada inşallah bana da nasip olur ve bütün bebek isteyen herkese inş.
ay şöyle söyleyim o zaman kızın ailesi çok geri görüşlüydü ve onlarda yalnızca akraba ile evlenilirdi. Kızda nasıl olsa sonu mutlu olmayacağız,hiç ümit vermeyim mantığında gitti hep ama uzaktan uzağa sevmekten de vazgeçemedi
bir merhaba mesajı çokta bir şey kaybettirmez arkadaşınıza. fincan göndermek ne biliyim bana gelse kapıda fincan çok gülerdim sanırım arasa yada msj atsa daha mantıklı.
Seviyosan ac konus bence.yani arkadasin konussun.birkere acip konussun havadan sudan.egercocukta hala ilgi duyuyosa diyalogu kesmez.isler istediginiz gibi giderse.fincani gonderip askini ilan etsin.
arkadaşınızın konuşmak için cesareti yoksa ortak bir arkadaşı (mesela siz) güzelce konuşabilir çocukla. O da olmuyorsa face den eklesin mesaj yazsın. O da olmadı, telefondan msj atsın.
Bu kadar zor mu, anlamadım gitti. Lise yıllarım aklıma geldi :)
Seviyosan ac konus bence.yani arkadasin konussun.birkere acip konussun havadan sudan.egercocukta hala ilgi duyuyosa diyalogu kesmez.isler istediginiz gibi giderse.fincani gonderip askini ilan etsin.
arkadaşınızın konuşmak için cesareti yoksa ortak bir arkadaşı (mesela siz) güzelce konuşabilir çocukla. O da olmuyorsa face den eklesin mesaj yazsın. O da olmadı, telefondan msj atsın.
Bu kadar zor mu, anlamadım gitti. Lise yıllarım aklıma geldi :)