108 geldi sonuçAnladım pozitif çıkar inşallah
Çok iyi insallah sağlıkla sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Rabbim108 geldi
108 geldiiiiBenimde boyleydi hamileleigimi öğrendiğimde, ovulasyon testi hatta okudum cok burda diye yapmistim
Aminnnn inşallah doktorum çarşamba yükseliyor mu bi daha kan ver dediÇok iyi insallah sağlıkla sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Rabbim
Yalnız aynı hastaneden aynı saate ver canımAminnnn inşallah doktorum çarşamba yükseliyor mu bi daha kan ver dedi
Öyle yapacağım sabahtan giderim yineYalnız aynı hastaneden aynı saate ver canım
Maşallah canim saglikla ilerlesin İnşallah108 geldiiii
Tebrik ederim sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz inşallah belirtileriniz neydi acaba108 geldiiii
İnşallahhh valla benim üç gündür özellikle kahve içtikten sonra çok midem bulandı. Bir de belim çok ağrıyordu onun dışındaki tüm belirtiler regl belirtileri ile aynı şu anlıkTebrik ederim sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz inşallah belirtileriniz neydi acaba
Aminnnnn inşallahMaşallah canim saglikla ilerlesin İnşallahtebrik ederim
Sat neydi acaba sizin . Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAminnnnn inşallah
Amin inşallah güzel ilerlerSat neydi acaba sizin . Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Akıntında regl akıntısı gibi miydiİnşallahhh valla benim üç gündür özellikle kahve içtikten sonra çok midem bulandı. Bir de belim çok ağrıyordu onun dışındaki tüm belirtiler regl belirtileri ile aynı şu anlık
Ay çok sevindim sağlıkla katlanarak artsın betanızAmin inşallah güzel ilerlersat 28 mayıstı ovülasyon takibi yaptım bu ay ovülasyon sonrası 12. Gündeyim… adetime 3 gün var
Kremsi akıntım var beyazAkıntında regl akıntısı gibi miydi
Amin inşallah erkenden sevinmek istemiyorum inşallah sağlıkla ilerlerAy çok sevindim sağlıkla katlanarak artsın betanız
Hayırlı sağlıklı olsun çarşamba tekrar kan verin artışı kontrol edin108 geldi sonuç
Canım benim var demekki beş üzeri gebelik ihtimali oluyor diye biliyorum bir kaç gün sonra tekrarla testini hayırlı olsun108 geldi
Senin adına çoookk sevindim108 geldi sonuç
Size söylemiştim sadece iki seçenek var diye, çok mutlu oldum adınıza artık iki gün de bir kan takibinizi yapın sağlıkla güzellikle büyüsün, gelişsin inşallah108 geldi sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?