kızlar kocam hep ailesine gitmek istiyo :(

Bende kv. Kp. Le aynı apartmandaym yüzlerine karşı diyorum yeni eve yeniicuk ben bu dairede bidaha çocuk yapmamdiye.....

Bende kv. Kp. Le aynı apartmandaym yüzlerine karşı diyorum yeni eve yeniicuk ben bu dairede bidaha çocuk yapmamdiye.....
Ayyy kuzuuum bide aynı apt. Offf işin zor neyseki şunlar uzak iki araba değiştirme gerek ama yuzbulsa KP 8 de sirkete gidiyor o saatte damlar lohusaydim 8 de damliyodu neyseki o günleri atlattım çok çektim ama şimdilerde bu sorun zırt birt git gel bide hanim beğenmiyor bunu saymıyorum diyo 1 saat oturunca

Ama bı da çocuk mocuk yapmam gene aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü bunlar degismeeeeeeeeeeeeeez ne benim kocam ne onlaaasr

1nci taktik. Aileniz yakinsa her onlara gidilen aksamdan sonra annem torununu özlemiş diye mutlaka ama mutlaka sizinkilere de gitmek. Bu böyle uzzuuun sure devam etsin. Zamanla yorulup sen git demeye başlayacak o zaman sen de annene tek git bak böyle de oluyormuş diyebileceksiniz. Ya da gitmeyecez diyecek o zaman siz de gitmeyecegiz diyebilirsiniz. Dunyanizi erkek ve ailesi üzerinde döndürmeyin.

2nci taktik. Büyük capli bir sinir krizi.

3ncu taktik.eğer ask ve sevgi varsa een guzeli bu:) Evden cikmak istememesini sağlamak. Örneğin eğlenceli bir ev ortami sağlamak oyunlar oynamak cocugunla aktiviteler yapmak. cilvelesmeler vs:) kafasında "simdi bu keyifli ani bozmayayim " fikrini uyandirmak. Onlara gidecekken bir kahve sahlep içip oyle geçelim diyip uzuuun sohbetler yapmak bir mekanda yani annesi onu nasil pohpohluyor aklini celiyor siz de ayni şekilde.

Bu erkeklerin genelinde var galiba benimkide ayni niye evlendinki otursaydin diyorum dizinin dibinde ama ben gitmiyorum rabbim bi evlat nasip etseydi belki evli oldugunun farkina varirdi ama 4 yildir anlamadi bunu

Ama bı da çocuk mocuk yapmam gene aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü bunlar degismeeeeeeeeeeeeeez ne benim kocam ne onlaaasr
bizimki bide ilk torun bende lohusaligimda çoook çektim ter basardı kaynatam bile bizden çikmazdi ölürdm sıcaktan

Aa çok iyi bunlar çok güzel teşekkür ederim deniycemmm

Bu erkeklerin genelinde var galiba benimkide ayni niye evlendinki otursaydin diyorum dizinin dibinde ama ben gitmiyorum rabbim bi evlat nasip etseydi belki evli oldugunun farkina varirdi ama 4 yildir anlamadi bunu
Ayy kuzum inş bi bebisin olur sana Yoldaş ama esin değişmez bizimki de degismedi

Gelin hanıma demişler : "kocan ne kadar çirkin .."
Gelin hanim: "..babamın evinde oda yokmuş ..!!"

Artık eşin ne buluyorsa ailesin de

o gitsin siz gitmeyin bebişide uyutun oda gidemesin.

kaynananda oğluna doymasın öpsün koklasın.seni de sorarsa başı ağrıyo,çocuk huysuz,evde işi var vs vs vs...

Dayak ve şiddete egilimi varmi? Aldattimi? Eğer bunlar yoksa ayrılmaya kalkışmaniz saçma geliyor evlilik dediğin 1 - 2 senede oturmuyor her bir tatsız olayda ayrılmayı kafanızdan geçirmeyin yoksa ev size dar gelir ayrilsanizda daha zor hayat bekliyor sizi Inanın öyle bekarlik gibi olmuyor bir çocukla hayata tutunmak buna katlanamayan o hayata hic dayanamaz size demiyorumki her dediği lafı yutun kadınlığını kullan biraz isini alttan yürüt yüzüne he de geç ama kendi dediğini tatlı dille yaptir haftalık program yap kendine mesela buarada bebeğini sağlıklı sihatli büyütmen dilegiyle

Esini vazgeciremiyorsan kayinvalideyi biktiracaksin. Biraz yuzsuzluk yapacaksin ama sonucu iyi olur. Kv. Ne sevmiyorsa onlari yapacaksin gidince. Mesela sizden hizmet mi bekliyor, oraya her gittiginizde mutlaka bi yeriniz cok agrisin is yapamayin. Mesela benim annem cok konusan kadinlari sevmez. Hatta yengem icin hep cok konusuyor der seninki de oyleyse sende konus bol bol. Hic susma. Hatta tam o konusacakken hemen sen konus firsat verme. Mesela su daolabilir. Ah annecim evde de şu kzlmadi biraz alayim mi burdan de. Cay seker artik ne verdiyse al Valla bisure sonra bikacak ve gelmenizi istemeyecektir. Bi bakmissin kv. Siz gidince kirk karis surat yapiyo geldiniz diye. Ya da kapi duvar. Sizden once evden cikmis bile. Onemli olan hic sevmedigi seyleri bulup bol bol onlari yapmak.

Ayy kuzum inş bi bebisin olur sana Yoldaş ama esin değişmez bizimki de degismedi
Amin canim biliyorum degismez ama banada sen gel diye zorlamaz istenmeyen gelinim gidemem diyorum ben anneme o annesine gider napim baska soz dinletemiyorum evladim olmasini cok istedim yalnizligima care olsun ama herseyn nasip amin canim insallah kocan aklini basina alir

Surat asmama sinir olur çocuğu elinden kapinca sinir olur çok konuşan o bu arada bilmediği bildiği her şeye yorumu var sinir şey

Annem gibi konuştun kuzuuuuum ya inşallah her şey güzel olur

Inşallah kuzum yaaa her şey gönlünce olsun

z, post: 37696938, member: 524110"]Oyy annem sen aynı bensin bide doğuma az kalmış hazırla kendini her boka karışacak kaynanan özellikle kuzucugunla ilgili taviz verme istemediğin şeyleri yaptırma neler çektim halen Unutamiyorum ve ömrü billah kaynanami hiç sevmiycem[/QUOTE]
Nasil davranacamki ne desek bozulmaya hazir.. daha dun kocamla birbirlerine gitmisler pamuk gibi adamida zivanadan cikarmis..ne yaoacagimi sasirdim cnm cok sikkin..herseyo hize karsi kullaniyor..esimi kullaniyor beni eevmiyor elestiriyor..diger ogullarina toz kondurmuyor..hrrkesin icinde tartismislar bide esimle..brni baskalariyla kiyaslamis falan..coguda tanidikmis tartisma aninda..cok cnm sikkin..

Nasil davranacamki ne desek bozulmaya hazir.. daha dun kocamla birbirlerine gitmisler pamuk gibi adamida zivanadan cikarmis..ne yaoacagimi sasirdim cnm cok sikkin..herseyo hize karsi kullaniyor..esimi kullaniyor beni eevmiyor elestiriyor..diger ogullarina toz kondurmuyor..hrrkesin icinde tartismislar bide esimle..brni baskalariyla kiyaslamis falan..coguda tanidikmis tartisma aninda..cok cnm sikkin..[/QUOTE]
Ya bide gebesin ayıp ya insan biraz torununu düşünür gerçi ben onların yüzünden 3 aylık gebeyken tokat yedim kocamdan beni arabadan atmaya çalıştı annemlerin evinin önünde ben gidemedim annemler üzülüyor diye neler neler yaşadım 3 saat durmadan ağladım aklıma edeyim terk edecektim yavrum dünyaya gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…