• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kocam hep ailesine gitmek istiyo :(

anneye sık gidiliyor diye..ayrılmak mı lazım...daha yenisiniz..zamanla sık gitmez..orada yemek felanda yiyormusunuz..?acaba diyorum annesinin yemeğinden mi vazgeçemiyor..

Daha bugün gel diye yalvardım telefonda. Bir şey istiyor musun benden un,reçel vs. dedi, ben seni istiyorum anne dedim.
Güldü sen giderken beni bıraktın da gittin kızım dedi kadın üzülerek :(

Yok öyle yağma, yakın diye aynı şehir diye benden çok görüşüp, koklaşamazlar.
Ben ailemin yanına gideyim deyince asıyor suratını ama değil mi?

Bak yine sinir oldum.

Valla ben annemi ne kadar görüyorsam o kadar görsün o da annesini.
Benim annemin canı yok mu?

Sayfalarca konusulmus ama çözüm bulunamamis hi mesele.. dedimki belki benim isime yarayan bise olur tektek okudumda ama cikss yok.. ne yazikki bu konuda bende dertliyim ama şöyle. .esim ailesine tek basima da gitmemi istiyor ama ben kv den nefret ediyorum hic anlasamiyoruz suratsizin teki habire laf sokar anlasamayiz falan.. yaptigi ettiği bana yettigi icinde tek gitmek istemiyorum ama kocami da haksiz bulmuyorum acikcasi..isinmamizi istiyor uzak duruyosun diyor falan.. ama yasanan seyleri Unutamiyorum iste..ama benm aileme çok sık gider geliriz.. ilk zamanlarda hos gelen bu durum simdi beni rahatsiz ediyor kocam üzülüyor cunku.. arada kaldim..hamileyimde dogumdan sonrada kv hic cikmaz benden.. valla cahilimmi kucugummu bilmiyorum ama ne yapacağımı sasirdim açıkçası. .eslerimizde ana kuzusu..zaten onlqrin hatri olmasa kv yüzüne bakilacak insan Degil

Daha bugün gel diye yalvardım telefonda. Bir şey istiyor musun benden un,reçel vs. dedi, ben seni istiyorum anne dedim.
Güldü sen giderken beni bıraktın da gittin kızım dedi kadın üzülerek :KK43:

Yok öyle yağma, yakın diye aynı şehir diye benden çok görüşüp, koklaşamazlar.
Ben ailemin yanına gideyim deyince asıyor suratını ama değil mi?

Bak yine sinir oldum.

Valla ben annemi ne kadar görüyorsam o kadar görsün o da annesini.
Benim annemin canı yok mu?
DMİ kesinlikle yaa her gün oğluna telefon ediyor torunum diye bide oglumdan da vazgeçmem torunum dan da diyo geri senden de tabi canım diyo yarım ağız lanet karı

Sayfalarca konusulmus ama çözüm bulunamamis hi mesele.. dedimki belki benim isime yarayan bise olur tektek okudumda ama cikss yok.. ne yazikki bu konuda bende dertliyim ama şöyle. .esim ailesine tek basima da gitmemi istiyor ama ben kv den nefret ediyorum hic anlasamiyoruz suratsizin teki habire laf sokar anlasamayiz falan.. yaptigi ettiği bana yettigi icinde tek gitmek istemiyorum ama kocami da haksiz bulmuyorum acikcasi..isinmamizi istiyor uzak duruyosun diyor falan.. ama yasanan seyleri Unutamiyorum iste..ama benm aileme çok sık gider geliriz.. ilk zamanlarda hos gelen bu durum simdi beni rahatsiz ediyor kocam üzülüyor cunku.. arada kaldim..hamileyimde dogumdan sonrada kv hic cikmaz benden.. valla cahilimmi kucugummu bilmiyorum ama ne yapacağımı sasirdim açıkçası. .eslerimizde ana kuzusu..zaten onlqrin hatri olmasa kv yüzüne bakilacak insan Degil
Oyy annem sen aynı bensin bide doğuma az kalmış hazırla kendini her boka karışacak kaynanan özellikle kuzucugunla ilgili taviz verme istemediğin şeyleri yaptırma neler çektim halen Unutamiyorum ve ömrü billah kaynanami hiç sevmiycem

Dengeli olmak lazım ama nasıl?
Eşiniz size ve ailenize de eşit değer vermeli.
Yahut siz dile getirmelisiniz.
Yok kuzum konuştum çok defa işleri ortak bunu dislarlar diye korkusu yeni evliyken ekmegimizden olacaz diye tehdit ederdi eşim

Bizimkilerde bi gün görmeseker çatliyolar annemlerde kaldigimda eve gelir gelmez damliyolar hemen
çocuk uyuyo uyunyyo hep kapi çalar zaten bir gün sökcem kapyi herkez rahat etsin

Bizimkilerde bi gün görmeseker çatliyolar annemlerde kaldigimda eve gelir gelmez damliyolar hemen
çocuk uyuyo uyunyyo hep kapi çalar zaten bir gün sökcem kapyi herkez rahat etsin
Canimizdan usandirdilar bizi lanet olsun ya herkes bu konuda sıkıntı çekiyor vah kuzum mm

Back
X